r2iner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
r2iner
MemberLink, mille -aron- andis, sealt saabki sellise kava. Muidugi selle jaoks pead ävga täpselt lüngad täitma.
r2iner
MemberMa pakun, et see poleks küll väga vajalik.
Korraliku trenni puhul tuleb ju ilusti kaalu juurde, ise ka 15, 169cm. Kaalun hetkel 59kg umbes.
Kolm ja pool kuud tagasi enne esimest treeningut kaalusin 54kg ja nii juba mingi aasta aega.
Väga palju ma ei söö, ainevahetus kiire. Niiet ma usun, et poleks vist väga vaja seda massi pulbrit, kuid sinu keha, sinu otsus.
r2iner
MemberSäärele saad teha lisa harjutuse – püsti seistes kangturjal päkkadele tõus.No, seda tehakse mingi ääre peal, kuid seal pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja suure ketta peal vast seisma ei hakka. Eks vaatab.
Aga igatahes, suur aitäh.
Nüüd sai ka mu uus kolmas kava valmis:
1. päev Rind, õlg, triitseps,kõht
Lamades surumine kang 4 x 12, 10, 8, 6 (45kg)
Kaldpinnal hantlitega lendamine 4 x 12, 10, 8, 6 (10kg)
Lamades hantlitega lendamine 4 x 12, 10, 8, 6 (9kg)
Hantlitega lendamine küljele seistes 4 x 12, 10, 8, 6 (6kg)
Lendamine ette hantlitega istudes 4 x 12, 10, 8, 6 (6kg)
Lendamine ühe käega hantliga kaldpinnal 4 x 12, 10, 8, 6 (6kg)
Lamades prantsuse surumine 4 x 12, 10, 8, 6 (20kg)
Ühe käega hantliga ettekallutatult käe sirutus taha 4 x 12, 10, 8, 6 (6kg)
Ploki alla surumine seistes 4 x 12, 10, 8, 6 (25kg)
Jalatõsted toengpingil 4 x 12
2. päev Jalad, alaselg
Hack-kükk/Kükk kang turjal 4 x 15, 12, 10, 8 (20kg)
Jalapress 4 x 20, 17, 14, 10(60kg)
Säärte sirutused ette trenazööril 4 x 15, 14, 13, 12(60kg)
Jalakõverdused kõhuli trenazööril 4 x 15, 14, 13, 10(60kg)
Säärtele trenazööril pöialetõus 4 x 20, 18, 16, 15(30kg)
Püsti seistes kang käes päkkadele tõus 4 x 15, 14, 13, 12 (40kg)
Alaseljale keretõsted alaseljapingil 4 x 15
Ratas või Jooks Suutlikuse piirini või
kuni aega jagub.
3. päev Selg, biitseps, kõht, trapets
Ploki tõmbed kukla taha 4 x 12, 10, 8, 6 (45kg)
Ettekallutatud kangi tõmbed 4 x 12, 10, 8, 6 (….kg)
Ploki tõmbed ette ülalt kitsas haare 4 x 12, 10, 8, 6 (45kg)
Ühe käega hantli tõmme küljele 4 x 12, 10, 8, 6 (10kg)
Biitsepsitele EZ kangiga küünarvarte kõverdused püsti 4 x 12, 10, 8, 6 (20kg)
Biitsepsitele istudes hantlitega küünarvarte kõverdused 4 x 12, 10, 8, 6 (8kg)
Õlakehitused hantlitega 4 x 12, 10, 8, 6 (14kg)
Kõhtu jalgade tõsted 4 x 12
Keretõsted pingil 4 x 15
r2iner
MemberNo päris kõigi kohta see ei käi V8, olen 15, teen korralikult regulaarselt trenni, ei lollita, oskan teha (enda arust) ning üritan koguda kulturismi & fitnessi kohta nii palju teavet kui vähegi võimalik. hetkel olen käinud üle 3 kuu, ning see jutt et kopp ette tuleb siis minupuhul hetkel nii, et kopp saab ette siis kui olen six feet under. Ning ma usun, et minusuguseid veel ikka väga palju. Muidugi on ka selliseid, kes vastavad sinu kirjeldusele. hakkavad jõukas käima lootes saada kapiks nii ütleme kuuga, kuid peale teist korda on kopp ees ja ki minek jõuka siis vastavad sulle, et ei viitsi, täna lähen jooma.
r2iner
MemberMul oli nädal nii et suurem osa ajast oli vasak kõrv lukus, kuid jõusaaliga ma seda küll seostada ei osanud. nüüdseks kadunud ning kõik korras. Ma pakun, et kõrv oli mul lihtsalt pisut kakane.
JÕukas on kõrv läinud lukku ainult siis kui tegin varem negatiivse kaldega pingil teatud harjutust, siis pingutusel valgus veri pähe vms ma pakun ja kõrv läks lukku mingi kümneks mindiks.
r2iner
MemberJõukas, kus mina käin on masinatele kirjutatud, et lapsi mitte juurde lubada ning puberteedi eas inimesed peavad kasutama masinat täiskasvanu järelvalve all. Vist oli kuidagi nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris täpselt ei mäleta. Aga kedagi see seal ei huvita küll.r2iner
MemberMina teeksin nii sinu eelmist kava:Hack-kükk (lase korralikult alla välja-tagumik põlvedest alla poole) 4×15-8
Jalapress (samuti tee sügavalt) 4×20-10
Säärte sirutused ette trenazööril 3×15-12
Jalakõverdused kõhuli trenazööril 4×15-12
Säärtele trenazööril pöialetõus 4×20-15
Säärtele teeksin veel ühe harjutuse…
No kui selliste kordustega teha siis võibolla tõesti parem.
Muidu oli nii:
Säärte sirutused ette trenazööril 4×12,10,8,6 (60kg)
Jalapress (jalad eri asendis) 4×10 (70kg)
Jalakõverdused kõhuli trenazööril 4×12,10,8,6 (60kg)
Hack-kükk 4×12,10,8,6 (20kg)
Säärtele trenazööril pöialetõus 4×12,10,8,6 (40kg)
Kuid kui ma lisan tavalise küki kangiga, siis kaks harjutust mis sisaldab kükki.
Mis harjutus see säärtele olla võiks? mingisugust äärt seal pole kus saaksin püsti olles pöidasi liigutada.
Käin Rakvere lnt-s http://www.lntsport.ee seal jõukast pildid ka. Ning üldjuhul käin sellisel ajal mil treenereid seal pole.
Üks neist on siin foorumis rapur ning teine theONE1
r2iner
MemberIse olen 15 ja kolm kuud jõusaalis käinud. Võib öelda, et suhtutakse küll päris hästi.
Kuid kui teema nimi oleks, et kuidas suhtute vanuritesse, siis on küll nii et nn vanurid, no ütleme umbes 50 ja rohkem, on küll nahhaalsed. Kui astud kaks meetrit seerate vahel masinast eemale et venitada, jõuavad nemad juba raskused vahetada ning pingi hõivata mingi pooleks tunniks, ilma, et tuleks küsima kas ma olen lõpetanud või mitte.
r2iner
MemberAeroobset ikka teed?
Sorri, sa suusatad. Ma ei näinud kohe algul.
Aga mismoodi sa 7 magama? näha küll pole.
r2iner
MemberVäga hull. Niimoodi kätekõverdusi võiks jaksata isegi teha
r2iner
MemberNo mul nii et kui ma tõstan ülekeha kaldpingil. Ilma raskuseta 3*15, siis esimesel seerial väga midagi pole, kuid teine ja kolmas lähevad päris raskelt, lõpus ma mõtlen. Kalle on on üsna suur ning jah ma teen päris aeglaselt, lisaraskusega juhtuks vast nii, et ei jaksa üles end tõsta lõpu poole ning siis tehnika võib selle all kannatada. Kas siis hakkan hooga tegema või muud sellist. Ning see vast pole väga hea.
r2iner
MemberKas siis kõhuga polegi nii nagu muude lihasgruppidega, et kui teha palju kordusi, siis treenib see rohkem ikka vastupidavust, mitte lihast? või ma olen millestki väga valesti aru saanud? Ise käin kolm korda nädalas jõusaalis ja teen üle korra kõhtu. 3×15 tõstan ülakeha kaldpingil ning 3×10 tõstan sirgeid jalgu toetuspingil. Teie jutu järgi see mul ikka väga vähe ja hea oleks kui üldse midagi suuremaks muutuks kõhu peal.
r2iner
Memberu. 169cm ja 59kilo sellise pikkuse juures tahaks olla vähemalt 63-65kilo. aga pikkust loodan 10cm kindlalt.