Skip to main content

R.Thompson

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 91 through 99 (of 99 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõhulihas , #208088
    R.Thompson
    Member

Ise olen saavutanud korralikud kõhulihased, tehes neid harjutusi:

Kindlasti soovitan sul jooksmas hakata käia ning kõige kasulikum oleks sul minna sauna ja rasv lihtsalt välja higistada.

in reply to: Kava jaotus kolmele päevale #208085
    R.Thompson
    Member

Usun, et peaaegu igaühel meist on olemas korralikud kõhulihased. Selleks, et pekist lahti saada, tuleb lihtsalt toitumine paika saada, sest kahjuks kõhu juurde koguneb rasv kõige kiiremini. Samuti soovitatav oleks käia jooksmas ning ujumine on ka suht kasulik.

in reply to: Rekordid alustades… #208084
    R.Thompson
    Member

Umbes 6 aastat sai alustatud jõusaaliga. Oma rekordeid nii ammu tagasi ei mäleta eriti: surumisel oli rekord 70 kg. Praegune rekord 95 kg. Jõutõmmet pole ammu teinud… mingi 100kg ikka vist ära tuleks. Kükke teen hetkel 80 kg (8 kordust).

in reply to: jõu arendamine #207816
    R.Thompson
    Member

Põhimõte on ikkagi tegelikult siin suht lihtne. Isegi lihasmassi kasvatamise eesmärgil ei ole soovitatav teha üle 15 korduse.

Üldiselt on paika pandud järgmised numbrid: 1-7 – suureneb suuremalt osalt jõud, 8-12 – suureneb lihasmass, 13-15 – suuremalt osalt suureneb lihastoonus, väheke tuleb ka lihasmassi ning üle 15 korduse on puhas lihasvastupidavus.

in reply to: Kus saalis käite treenimas? #204358
    R.Thompson
    Member

Treenin Ritualis.

in reply to: Küsimus teadjatele! #204012
    R.Thompson
    Member

Küsimus selline koheselt: missuguse kava järgi teed trenni? Kirjelda mõndasid konkreetseid harjutusi. Mida pead silmas korraliku toitumise all? Kelle käest oled varem nõu küsinud. Kui tulemused ei ole silmnähtavad, võibolla ei ole sa kasutanud õiget toitumis- ja/või treeningkava?

in reply to: rekordid 16aastaselt rinnalt surumises #204011
    R.Thompson
    Member

16-aastaselt kaalusin 68 kg ning surusin rinnalt 85 kg.

R.Thompson
    Member

Ütlen ausalt, et ei ole sellist asja täheldanud. Minu teada ei pane veregrupp paika, mida inimene tohib süüa ning mida mitte. Kuid samas kui mõni asjatundja seletaks selle ära, võibolla on siis see isegi võimalik?

in reply to: Kava!! #200822
    R.Thompson
    Member

Tere!

Kui ma väga palju tüli ei tee, äkki oleks võimalik Teil saata ka mulle selline kava, sellisel juhul siis jaotatuna neljaks (4 x nädalas trenn).

Minu email: reiko.rist@mail.ee

Viewing 9 posts - 91 through 99 (of 99 total)