Skip to main content

R.Thompson

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 99 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Areng ja kaal #231478
    R.Thompson
    Member

Neid harjutusi on ilmselgelt palju ühe päeva kohta. Selle kava, millega Sa välja tulid, jagaks mina kaheks ehk teeks ülakeha ühel päeval ning alakeha teisel päeval.

in reply to: Toitumine enne ja pärast trenni #230892
    R.Thompson
    Member

Tere kiire küsimus ,et mis oleks parimad toidud just enne rasket jõu trenni süüa?

aitäh

http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…amp;textID=2417

in reply to: Paar küsimust. #230890
    R.Thompson
    Member

Tervist härrad

Kui end peeglist vaatan siis on väike kõhuke mul ees, kõhulihased on küll rohkem välja tulnud kui enne kuid kõht ikka ees vaikselt.

Ega see suur ei ole vaid natukene, kas toitumiseks ja kõvast trennist ainuüksi piisab? Kas peaks ühe päeva nädalas saalis aeroobset tegema ?

Soov oleks veel kätesse jõudu saada, et jõuaks end tublisti üles tõmmata.

Ma mõtlen alati selle peale, et kui ma teen harjutust juba ülaseljale kangiga bloki tõmbed ette/taha siis pole ju vaja veel selga teha. Või peaks proovima laia haardega lõuatõmbe kangil teha selga veel nt. 3×4 ?

Arvan, et sellel teemal on siin foorumis juba väga palju juttu olnud. Kui tahad, et kõhulihased korralikult välja tuleksid, on toitumine selle asja võtmeks. Ploki asemel soovitan hakata laia ja kitsa haardega lõuga tõmbama, kui vähegi jõuad.

in reply to: Mida ma valesti teen? #230794
    R.Thompson
    Member

kui ma võtan mingi täpse toitumis kava endale ette , või dieedi või mingi värgi , kas ma pean siis seda terve oma elu jälgima?? või võtan alla ära nii palju kui tahan , ja edasi teen lihtsalt trenni , ja toitun enam-vähem tervislikult?

Tervislik toitumine on alati olnud hea välimuse aluseks. Ei ole nii, et 1 kuu jälgin toitumist ning siis lasen asja käest ära. Dieediga on asi loomulikult teine.

in reply to: Kaalust Alla #229523
    R.Thompson
    Member

Kui on kehakaalu vaja väga kiirelt langetada, on selleks erinevaid meetodeid. Nagu Indrek Otsuse raamatus kirjutati, on võimalik suhteliselt lihtsalt nihutada kehakaalu päeva jooksul 3kg. Teine küsimus on, et kuidas kehakaalu langetada nii, et saavutatud kaalunumbres jääkski püsima? Selleks tuleks kindlas teha oma energiavajadus päeva kohta ning välja arvestada palju Sa kulutad ühe päeva jooksul. Põhiülesandeks on Sul see, et kalorihulka vähendad sa vähehaaval. Selleks on abiks järgnev lehekülg: http://www.struktuur.net/kcal.php

Samas arvesta seda, et mida suurem on kehakaalu langus ajaühikus, seda kiiremini hakkab kaal hiljem tõusma, sest rasv muutub defitsiidiks ning organism ei taha seda enam kaotada. Seetõttu peaksid lähenema asjale rahulikul viisil, eelkõige seepärast, kuna Su jutust saan ma aru, et soov tegeleda ka regulaarse trenniga.

in reply to: Triitseps #229522
    R.Thompson
    Member

Väga hea harjutus tritsepsile on lamades kangi surumine kitsa haardega. Samuti pean heaks harjutuseks loomulikult rööbaspuudel surumist. Kui teha 2-3 harjutust kokku 6-8 seeriat, siis peaks see piisav olema tritsepsi jaoks. Üldiselt ei ole ju vaja tritsepsit eraldi eriti koormata, sest tritseps töötab väga hästi ka hantlite/kangi surumistel eesmärgiga arendada õlga või rinda.

in reply to: Treeningkava, mida arvate? #228751
    R.Thompson
    Member

Minu meelest ei ole vajadus õlale ja kätele eraldi päeva teha. Proovi kava teha niimoodi, et treeniksid kahte lihasgruppi päevas. Alustaks äkki sellest, et kaua sul jõusaaliga kogemust on olnud?

in reply to: Kaelalihas. #228640
    R.Thompson
    Member
    in reply to: Peale trenni toitumine #213469
    R.Thompson
    Member

Kas teema algataja väidab, et ei jõua vahetult pärast jõusaali süüa midagi ning soovib midagi jõusaali kaasa võtta?

in reply to: Peale trenni toitumine #213467
    R.Thompson
    Member

Mina isiklikult söön pärast jõusaali suht korralikult, kas siis mingi praad, supp jne. Valgurikkaid asju soovitaks süüa igal söögikorral, kas siis nt klaas jogurtit, kodujuust, kohupiim jne.

in reply to: Vana vorm tagasi… #212286
    R.Thompson
    Member

Seoses sellega tekkis kohe ka mul küsimus, et kauaks treenitud vorm üldse püsima jääb? Endal kahjuks minek välismaale paariks kuuks ning arvatavasti jõusaali selle aja jooksul ei jõua… Et kas sellises olukorras päästab see, kui teha kodust trenni: nt kätekõverdused, kõhtu, kükid jne?

in reply to: Kõige paremini arenenud lihas? #211395
    R.Thompson
    Member

Kõige paremini areneb triitseps ning selg. Arendada oleks vaja veel säärt, biitsepsit ning rinda.

in reply to: MEESTELE-milliseid rühmatreeninguid harrastad? #209993
    R.Thompson
    Member

Olen käinud spinningus, soov oleks alustada ka pilatesega, kuid siiani pole lihtsalt aega olnud. Jõusaal ning võitluskunstid võtavad aja ära.

in reply to: Stabiilne treeningkava? #208585
    R.Thompson
    Member

See on arvatavasti igale inimesele selge, et sellisest asjast ülesaamine võtab aega. Soovitav oleks sul hakata vaikselt oma toidukordasid suurendama ning loomulikult hea algus sellele on see, et teema algataja ise soovib muutust. See on kõige olulisem. Trenni koha pealt ei oska aidata, äkki mõni spetsialist võtaks sõna ning annaks soovitusi. Kui inimene nii vähe sööb, kus ta selle energia peaks võtma, et trenni teha?

in reply to: Suvi.. #208092
    R.Thompson
    Member

Suvi on minu meelest just ideaalne aeg trenni tegemiseks, sest siis ei sega treeningplaane kool. Loomulikult on suvel sees ka selline väiksem laiskus, kuid sellest tuleb üle saada.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 99 total)