R.Thompson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.Thompson
Memberhttp://www.slib.ee/docs/jooksmine.pdf. Sealt peaksite saama oma küsimustele vastused.
Kaua täpsemalt oled trenniga tegelenud? Üheks kindlaks reegliks treeningu puhul on ikkagi see, et tulemused ei tule üleöö. Kõik võtab aega.
R.Thompson
MemberLisaks veel Raini jutule nii palju, et karmile dieedile üleminek ei ole lahendus kehakaalu vähendamiseks, vaid söögi hulka tuleb vähendada järk-järgult. Kokkuvõttes tervislik toitumine ning õige trenn viib kõige paremini sihini.
R.Thompson
MemberOlen viimased 3 kuud kõvasty dieeti pidanud ja hetke 2 nädalane juurvilja diiet käsil.Söön aind kas keedetud juurvilju või teen salateid.
Küsimus oleks, et kas tasub teha trenni nii nagu mina.
Ma teen iga päev vähemalt 300-400 kõhulihst, samuti vahetasin hantlitel raskust, teen nüüd väiksema raskusega, aga rohke ning käin ka ülepäeviti jooksmas.
Põhiliselt teen käärkükke vähemalt 100; 150 bitsepsi kui ka tritsepsi, 100-200 trapetsit ja teen ka vähemalt 150 kätekõverdust.
Oleks huvitatud väga asjatundjate nõust, kas tasub nii treenida.
Küsiks nii, et mida tähendab Sinu jaoks dieet? Ning mis on sinu treeningu eesmärgid?
R.Thompson
MemberLihast sellega ei kasvata, kuid mingil määral vormi hoiab küll – see omakorda oleneb toitumisest.
R.Thompson
MemberMis jutt see on et ainuke võimalus on jõusaal ? Astud jõusaali uksest sisse ja lihas kasvab mis mühinal .Teen ise ka palju kodus ja olen oma arenguga väga rahul.Kui ei oska sa kodus midagi teha raskustega siis on see enda tahtmistes kinni .Keskmisel inimesel ei ole nii palju loovust, et kodus treenimiseks sobivaid vahendeid leida. Järeldus siit – igal juhul oleks sobilik leida see aeg ning käia kas või 2 korda nädalas jõusaalis, sest kodus treenimine on heaks lisakoormuseks, kuid mitte sobilik põhitrenniks lihaste kasvamisel.
R.Thompson
MemberDavai paneme selle teema lukku, mul viskas teie mölinast üle, tõsiselt kohe, lootsin siin abi saada aga ainus mida öeldakse on tee trenni ja söö ja vingutakse selle üle et ma ei pinguta, samas kui olen teinud, üritanud, püüdnud… No tõsiselt ma ei saa hakata iga päev 20km kaugusel lähimas jõusaalis käima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enam ma siia vast ei tule.Tundub, et Sa ei ole siiani mõistnud, et kaalu tõsta lihaste arvelt koduse trenniga on peaaegu võimatu. Ainuke võimalus selleks ongi minna jõusaali.
R.Thompson
MemberKindlaid reegleid üldiselt ei ole ning nõustun eelmises postituses mainituga. Alati tasub erinevate tsüklite ajal võtta lisapäev puhkust ning miks mitte enne uue tsükli juurde asumist nädal aega puhata.
R.Thompson
MemberOleneb eesmärkidest ning spordialadest, millega tegeled. Tavaharrastajatele on kasulik üldiselt kõik tsüklid läbi teha ning siis taas pöörduda tsüki algusse või uue kava juurde.
R.Thompson
MemberOkei tänane päev siiamaaniKell 9.00 Hommikusöök 5 võileiba vorsti ja juustuga + kohvi
Kell 13.00 Tegin nelja erinevat kõhulihaste harjutust 4×25. Tahtsin teha ka kätekõverdusi aga kui tegin 3 tükki ära hakkas parema ribi pealt valutama (valu nagu mesilane oleks sutsanud).
13.30 (peale trenni) 2 tassi jogurtit (jogurt sai otsa) + 2 praemuna (munad said otsa)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>17.40 Taldrikutäis makarone hakklihaga + juustuvõileib + 1 kohuke.
20.30 Mõtlesin nüüd üritada teha kätekõverdusi aga hakkas jälle valutama, 2 tassi jogurtit, 2 tassi jäätisekokteili.
Suht hale tundub võrreldes teistega, tahaks rohkem harjutusi teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa, tahtsin teada mis järjekorras harjutusi teha?
Hommikusöök väga nõrk, lõunasööki peaaegu pole ollagi, õhtusöök ka väga nigela võitu. Ning lisaks 3 korda päevas süüa on liiga vähe, KA KAALU LANGETAMISE PUHUL! Otsi foorumis eelnevaid teemasid toitumise kohta, infot on palju, saad targemaks!
R.Thompson
MemberOsa harjutusi (enamus jalgadele) ei sobi.Sinu näide on viletsamast viletsam, proovi veel!
Mis põhjusel need ei peaks sulle sobima? Liiga palju harjutusi kangi ja hantlitega? Tahad kõik harjutused ikka trenažööridel ja plokkidel teha?
R.Thompson
MemberMa nüüd esitan oma tagasihoidliku arvamuse: ära telligi treeningkava. Mine heasse klubisse ja pöördu jõusaalitreeneri poole. Aga.. kui jõusaalitreener on selline, kes hakkab sulle mingit kindlat kava soovitama, siis mine uude klubisse ja uue treeneri juurde. Käi nii kaua treenerid läbi, kuni leiad sellise treeneri, kes tegeleb sinu endaga, mitte kavaga. Aga ära telli.Ma loodan, et blogipidaja ei pahanda, kui lisan tema blogi siia (on see ju avalikult kättesaadav). Üks treener ka, kelle vaated mulle esmapilgul täitsa meeldisid.
Paremat artiklit pole ausalt öeldes mitte kunagi lugenudki. Väga kasulik informatsioon!
R.Thompson
MemberTeise päeva sääre panen siis kolmandale ning panen ühe biitsepsiharjutuse juurde. Vahetan siis näiteks veel õlapäeval esimese lendamise hantlite või kangiga surumise vastu? Tegelikult sellepärast ma mingeid surumisi sinna panna ei tahtnudki, kuna ainult üks päev vahet ning siis rinnapäeva surumised. Või siis paneks ühe puhkepäeva ikkagi juurde ehk süsteem 3+2?
R.Thompson
MemberTänud kõigile kes viitsisid sõna sekka öelda.eelmisest nädalast enam ei käi trennis nii vara,nüüd ikka korralik hommiku söök puder,mõned või leivad,kohvi.1 küsimus jäi nägu lahti,kuidas käituda õhtiti,kas jälgida sellist klassikalist varianti et peale 18:00 enam ei söö,kuigi tundub raske olevat kuna vahest tulen töölt suht hilja ja tahaks ikka korraliku prae nahka pista.Või süüa peale kuut midagi kerget näiteks jogurt,võileib.Sellist juttu kuulen küll esimest korda, et peale kella kuut ei tohiks süüa?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R.Thompson
MemberVõta omale siit samast fitness.ee-st kava ning tere tulemast trennitegijate sekka! Edu!
R.Thompson
MemberKui pikk see trennist paus oli? Kõik oleneb sellest.
-
AutorPostitused