R.Thompson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.Thompson
MemberMinu arvuti on naine (Y)
R.Thompson
MemberRasva arvelt väga massi koguda ei tahaks.Aga keegi äkki oskab nendest massilisajatest midagi rääkida ? mida/kui palju/kas tasub ?
Massilisajad aitavad katta tavatoitumisest puudu jäänud energiat. Kuid oluline on siinjuures see, et tavatoitumine oleks korras. Üks kord päevas valgupulbri kasutamine ei ole piisav, kui tavatoitumine paigast ära.
R.Thompson
MemberEga surumisharjutustega jämedaid käsi ei saa. Tuleks teha biitsepsile ja triitsepsile kasvõi omaette treening päev(nt. ükskord nädalas.) Õlalihaste kasvatamiseks soovitaksin pigem isoleerivaid hantlitega lendamisi.Ning toitumiskava pane ikka korralikult paika. Telli endale see toitumiskava või konsulteeri pikemalt asjatundjatega.
Rasked surumisharjutused stimuleerivad lihaskasvu rohkem kui isoleerivad lihasgrupi harjutused. Küsimus on eelkõige sobiva treeningmahu ning -intensiivsuse leidmises ning korraliku toitumiskava järgimises.
R.Thompson
MemberEi ole minu eesmärgiks suured lihastemäed , ega kulturismivorm.Surumisharjutused on ülekaalus , kuna olen väsinud oma kondistest kätest , ning neid on väga rõve vaadata , ning loodan eriti oma käsi-ja õlavart suuremaks saada. Kõige perfektsem minuarust oleks ennast saada umbes 70-75 kg peale.
Selle toitumiskavaga suurendad oma käsi ning keha rasva mitte lihaste arvelt. Kui see on sinu eesmärk, siis anna minna. Kui ei, vaata foorumis ringi, otsi toitumisalaseid artikleid ning kui ikka midagi aru ei saa, siis telli endale raha eest toitumiskava. Edu!
R.Thompson
MemberEi saa eriti aru, miks eelistad endiselt Smithi kükki. Ise tegin samuti üle poole aasta Smithiga, kus suutsin kükkida 170 kg, kuid tavalisele kangile üle minnes, ei suutnud 100 kg puhtalt teha. Siit sulle nõuanne – tee parem tavalist kükki. Õpi lahtise kangiga kükkima. Kui suudad lahtise kangiga nt 170 kg kükkida, suudad Smithi peal seda nagunii teha. Kuid vastupidi ei ole kahjuks võimalik.
R.Thompson
MemberKas oleks Teie käest võimalik veel surumiskava saada? Olete selle mulle juba korra saatnud, kuid ei leia seda enam üles. Seda veel täpselt ei tea, kas hakkan neljaks või kolmeks jaotatuna tegema, seega sooviks mõlemaid. Tänud!
Minu meil on reiko.rist@mail.ee
R.Thompson
MemberNii, ja mis minu jutus siis nii valet oli?Probleem seisneb selles, et kõigile antakse tüüpiline soovitus: süüa hästi palju valku ja valku. Küsimus tekib alati selles, et kas valgust inimene elabki? Toitumine moodustab ühtse terviku – vastavalt eesmärgile valida sobiv valgu, süsivesikute JA rasva kogus. Üldine reegel on, et kõige rohkem annab mängida süsivesikutega. Teema algatajale soovitan fitness.ee artiklitest lugeda erinevaid toitumisalaseid artikleid, mis annab suhteliselt hea ettekujutuse, mida peab tegema ning kuidas.
R.Thompson
MemberJa sinu meelest rohke valgu söömine lahendab probleemi?
R.Thompson
MemberVõid kava ka kaheks jaotada – esimesel päeval üla-, teisel alakeha. Sellisel juhul 2 esimest trenni teed max raskustega, järgmisel kahel korral ca 25% kergemate raskustega.
R.Thompson
MemberKas rinnalihase töö ei olene natuke ka randmete asetusest, eelkõige lamades surumises? (See ei olnud väide, vaid KÜSIMUS)
R.Thompson
Member“Head ained” võiksid esialgu küll ära unustada. Kõik algab eelkõige pihta igapäevasest toitumisest, mille kohta leiad siit foorumist väga palju infot.
R.Thompson
MemberPalju õnne!
R.Thompson
MemberMa parem ei hakka seda kava kommenteerimagi, sest harjutuste järjekord ning valikuga oled ikka väga puusse pannud. Lihtne soovitus: kui ise kava koostada ei oska, võta siit samast fitness.ee-st korralik kava.
Edu!
R.Thompson
MemberPigem mõnel toidukorral asendada kohupiim kodujuustuga (näiteks õhtul).
-
AutorPostitused