R.Tamm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2011 at 6:52 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #298454
R.Tamm
MemberMina olen kasutanud ka seesugust varianti, kus üks jalg ühel ja teine teisel pool kangi. Nii saab hõlpsamalt kasutada suuremid raskuseid (fikseeritus kindlam) võrreldes mõlema jalaga samal pool kangi seistes. Muutub pisut ka kangi trajektoor. Varieerimise mõttes hea viis selle harjutuse sooritamiseks.
aprill 20, 2011 at 5:40 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #298443R.Tamm
MemberMina…või ka sa ise võid otsida ju Fred Antsoni kommentaari teemal diabeet ja valgupulbrid. Tema sõnul on välistatud diabeediga valgupulbrite tarvitamine ja selle soovitamist pidas ta suisa kuritahtlikuks.Ma ei saa aru, miks teiega peab alati mõnele mehele viitama???
R.Tamm
MemberKuigi üldiselt kasutan blenderit küllaltki harva, tuleb teatud perioodidel ka üpris intensiivset kasutust ette. Väga ammune kasutaja pole ja otsustasin, et enne, kui midagi uut ja korralikku soetan, küpsetan maal seisnud vanakooli aparaadi läbi. Sinna kannu olen ikka sisse pressinud kõikvõimalikku ja nii palju, kui vähegi mahub ja lasknud masinal käia ikka pikalt, nii et kõrbelõhna mootorist tulnud, aga siiani on blender töökorras, kusjuures oli see ju ammu kasutuses ka enne seda, kui see minu kasutusse sattus. Ja pealegi: seisis see aastaid maal niisketes ruumised, mis elektriseadmetele kuigi kasulik ei ole. Nii et minu eksperimenteerimised ei ole sellest seadmest võitu saanud, kuigi ega mu eesmärgiks omaette ole olnud see aparaat ära lõhkudagi, kuid siiski.
Võimsust peast ütelda ei oska, aga asja nimi on STRAUME, mis nõukogudeaegse Läti toodang. Läti oli (on) elektriseadmete tootmise ja nende töökindluse osas kiitmist väärt (külmikud, elektritrellid).
Vaat siis uut ja korralikku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R.Tamm
MemberFoorumis muuda ka ära, mehel peab ikka mehe nimi olema!Teen ära
R.Tamm
MemberRaimo, kui sul veel kulturisti nö hüüdnime pole, siis see võiks olla
Raimo 8pack TammPäris hea mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tead, ma vist kirjutangi selle endale vöö peale 
R.Tamm
MemberAitäh kõigile, kellel mu kohta häid sõnu jagada…see teeb mulle häädmeelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kindlasti suured tänud ja kiidusõnad siit merede tagant Imre Vähile ning kogu korraldustiimile ja kõigile teistele, kellel osa selle suurepäraselt korraldatud-õnnestunud võistluste kordaminekus.
Parimat,
Raimo Tamm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nr. 29
november 16, 2010 at 7:07 e.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #280042R.Tamm
MemberImre Vähi 3
Jüri Leinvald 7
R.Tamm
MemberMis tähendab, et ei ole võimalust? Pole võimalust karpidega toitu kaasa võtta?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo, ära tee nägu, et sedalaadi väidet esimest korda kuuled/loed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sarnaste nö vabandustega puutub ju pea igapäevaselt kokku.R.Tamm
Member1. Jay Cutler
2. Kai Greene
3. Dexter Jackson
4. Phil Heath
5. Victor Martinez
6. Branch Warren
7. Roelly Winklaar
8. Melvin Anthony
9. Ronny Rockel
10. Toney Freeman
R.Tamm
MemberSul mingi idee ju sellest ikka on… Mis trenni teed ja kui palju liigud. Või sul võib üks esmaspäev olla nii, et jooksed terve päev ja teine esmaspäev nii, et istud terve päev? Isegi, kui nii on, siis saad ju seda ette planeerida ja vastavalt toidukava kujundada… Teine asi on muidugi, kui sa ei planeeri kunagi asju ette… Ei mingeid tegemisi, toidukordi jmsPlaneerida ju võib, aga seda, kui palju energiat kulub, tööde-tegemiste etteteadmisega välja ikkagi ei selgita. Teoorias võimalik, kuid praktikas vähetõenäoline. Seda enam, et organism on pidevas muutumises ja selle vajadused niisamuti. Rääkimata sellest, et nö liigutuse-täpsusega oma päeva paika panna on tegelikkuses võimatu.
Umbkaudselt on võimalik oma vajadused tõesti ka kaloraaži-numbrites paika seada, aga milleks see, kui niisama umbkaudselt saab need asjad ka nende numbriteta.(?)
R.Tamm
MemberNoored
1. Silver Eensalu
2. Rainer Neemsalu
3. Illimar Gaidalenko
4. Kert Uppin
Juuniorid -75kg
1 . Anton Ostroglasov
2 . Maxim Zavertailo
3. Taavi Taros
4. Kalev Hein
5. Risto Rõõmusoks
6. Rinaldo Olberg
Juuniorid +75kg
1. Dmitri Kostitsõn
2. Edward Oks
3. Jevgeni Kuzmin
4. Vladimir Aleksejev
5. Keit Koppel
Noorte ja juuniorite ABS. – Dmitri Kostitsõn
Mehed -80
1. Andrei Abrossimov
2. Mihkel Jakobson
3. Meelis Piik
Mehed -90kg
1. Argo Vaible
2. Indrek Viska
Mehed +90
1. Ott Kiivikas
2. Marek Liiva
Kulturismi ABS – Ott Kiivikas
Klassikaline Kulturism -175cm
1. Imre Vähi
2. Harri Indus
Klassikaline kulturism +175cm
1. Taavi Koovit
2. Janar Rückenberg
Klassikalise kulturismi ABS – Taavi Koovit
Fitness Mehed
1. Oleg Anissimov
Fitness naised
1. Natalia Nazarenko – Kiivikas
2. Liisa Otsus
3. Kristina Koroljak
Bodyfitness -163cm
1. Vitaliya Dmitrieva
2. Kati Grabbi
3. Janika Jürgenson
4. Aire Lossmann
5. Marina Sakutene
Bodyfitness +163cm
1. Kadi Rõõm
2. Olga Skavõsh
3. Sandra Järv
Bodyfitness ABS – Vitaliya Dmitrieva
Kulturism Naised
1. Merike Sula
Meeste absoluutarvestus:
1. Ott Kiivikas
2. Taavi Koovit
3. Imre Vähi
4. Janar Rückenberg
5. Argo Vaible
R.Tamm
MemberMinu kiidusõnad Otile ja tema meeskonnale. Samuti Imrele, kes Tartus super ürituse korraldas.
Kui kõik plaanipäraselt läheb, olen järgmisel kevadel Reval Cup-i laval. Kui hea või halb saab vorm olema -eks näis.
Ja loodan, et Imre järgmisel kevadel Lõuna- Eesti karika taas korraldab ja ka juba võistelnutele annab võimaluse lavale tulla.
Raimo
(LEKV 2010 +90kg)
PS! Kui hästi meil õnnestus Saarlaste-Tartlaste grimm?
R.Tamm
MemberNoored
1.Rainer Neemsalu 16a.
2.Timo Noot 17a.
3.Hendrik Ennusaar 17a.
4.Oleg Akunets 17a.
5.Sten Lõhmus 17a.
Juuniorid -75kg
1.Anton Ostroglazov 19a.
2.Taavi Taros 19a.
3.Maksim Zavertailo 19a.
Juuniorid +75kg
1.Edward Oks 18a.
2.Dmitri Kostitsõn 19a.
3.Jevgeni Kuzmin 19a.
Naised bodyfitness -163cm
1.Kati Grabbi
2.Aire Lossmann
Naised bodyfitness +163cm
1.Olga Skavõš
2.Kadi Kallaste
Mehed klassikaline kulturism
1.Mihkel Jakobson
2.Meelis Piik
3.Kaido Paloviir
4.Deniss Novgordski
Mehed kulturism:
1.Janar Rückenberg
2.Taavi Põri
3.Maikal Pikalev
absoluudi parim noor ja juunior: Edward Oks
absoluudi parim kulturist :Janar rückenberg
absoluudi parim bodyfitnessist:Kati Grabbi
märts 24, 2010 at 11:30 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262384R.Tamm
MemberTänan ka võistluse korraldajaid (korraldajat). Hea töö.
Õnne kõigile võistlejatele, eriti aga võitjatele.
Mis nn mädapunnidesse puutub, siis ei maksaks ennatlikke järeldusi teha. Nagu asjale tähelepanu pööranu ka ise kirjeldas, siis tegu on noorte meestega ja akne on nende puhul küllaltki tavapärane. Ja veel enam: esineb seda väga paljudel ka hilisemas eas (ilma, et midagi keelaltut kasutataks).
Edu ja jõudu kõigile treenijatele.
märts 7, 2010 at 2:35 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #260326R.Tamm
MemberVäga tore!Uuesti ei ole vaja midagi saata- tegin sellest kirjast siin copy ja kohe lisan sinu nime ka võistlejate nimekirja! Täname!

Suured tänud:)
Nii palju lisan, et seda Orissaare spordiklubi pole vast mõtet lisada sinna registreerimis- ja võistlejakaartidele mitte kellegile, kes me siit Saaremaalt tuleme. Ametlikult sellist klubi ei ole registreeritud.
Jõudu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused