R.Tamm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.Tamm
MemberSeda, kuidas Fat Burner toimib, on suht vara küsida veel:tegemist ju uue tootega.
R.Tamm
MemberSoovitan soetada pulsimöötja,et jooksmise ajal südamelöögisagedust jälgida saaks. Nimelt põletab keha rasva kõige efektiivsemalt just mingi pulsisageduse vahemikus. Piinlikkusega pean tunnistama, et ei tea seda arvu ütelda,aga ehk on sellest varem foorumis või artiklites räägitud.
R.Tamm
MemberHaiged naljad…Haigelt head naljad.
Huumor aitab lõdvestuda ja stressiga võidelda.
R.Tamm
MemberParim rasvapõletaja on liikumine koos õige toitumisega.Soovitan lugeda teemakohaseid artikleid ja foorumeid AMAZON.EEs.
R.Tamm
MemberOlen korra üle kõhu kangi ära veeratanud.
Kui on tegu tugevate meestega, siis ma kujutan ette, et neil on ka tugevamad kõhu ja muud lihased.Seega ei tohiks ka suuremate raskustega treenijatel nt rinnalt surumisel probleeme olla häda korral ja abi puudumisel kang üle kere maha veeretada.
Eks ta vist õigem oleks julgestaja abi kasutada, aga mulle meeldib treenida võimalikult omaette.Loodan,et see mulle kurjasti kätte ei maksa.
R.Tamm
MemberEi ole tegelikult iidolit.
Aga kui oleks, siis võib olla Zane tema parimatel päevadel.
R.Tamm
MemberMina jagaksin antud juhul nädala kolmeks viisil, et jalapäeval vaid jalatrenn ja ülakeha jagaksin omakorda kaheks.Kusjuures enne ja pärast jalapäeva võiks vaba päev olla, kuna tegu suurte lihasgruppidega,mis ka kaua taastuvad, nõudes kehalt palju energiat.
R.Tamm
MemberMul sama asi,et tekivad süümekad, kui trenni ei lähe.Suvel olen ilmselt sunnitud pikema pausi tegema- tööd saab palju olema.Ei kujuta ette, kuidas selle perioodi ilma trennita üle elan.
Aastas korra pikemat sorti paus teha tuleb tegelikult arengule kasuks, sest nii puhkab keha ja vaim.
R.Tamm
MemberKahtlen,kas arstid (va. spordiarstid) oskavad anda adekvaatset infot harjutuste kohta, mida vigastusega teha ja mida vältida.
Soovitan teha tunde järgi:kui vigastus mingi antud harjutusega valu ei tee,siis võib harjutust teha.
Kui treenida küsija poolt väljaõeldud kaks kuud vaid alakeha, ei juhtu midagi hullu, kuna see on piisavalt lühike periood, et keha proportsioonides kardinaalseid muutusi ei toimu.
Aga tõepoolest:võid ka vabalt treeningutest puhkuse võtta või rattaga sõita.
R.Tamm
MemberAnaloogsed tooted panevad lihase tõmblema ja energiat kulutama-eesmärk kaotada rasva. Selge see, et lihaste kasvuks vajalikke mikrorebendeid lihaskiududes sellised asjad (eriti) ei tee. Vastasel korral peaksid aparaadi impulsid olema oluliselt tugevamad, mistõttu hakkaksid lihased kehaosi liigutama ja nende aparaatide kasutajad väänleksid enese tahtele allumatult või oleksid lihtsalt üks suur kramp kogu protseduuri käigus.
R.Tamm
MemberSoovitan jõutreeningus rõhku panna raskuste hoidmisele positiivse faasi lõpus (ja miks ka mitte keskel),et ,nagu ma aru saan, breigis vajalik staatiline jõud saaks maksimaalne.
R.Tamm
MemberTo:Mart Parve
Mina tahaksin küll,et inimesed peale omaenese tarkuse foorumis ka loetut-kuuldut jagaksid. Ja pealegi:tugev teoreetik võib tugevale praktikule suureks abiks olla, hoolimata sellest, et esimesel ei pruugi võib-olla võistlussaavutusi vms ette näidata olla.
Nt. kui sportlane ütleb treenerile viimase iga juhendussõna peale, et mis tal endal saavutustest ette on näidata, siis nende kahe koostööst head nahka ei tule.
R.Tamm
MemberMillegiga ei tohi üle pingutada.Enemy väljapakutud rohelise teega tuleb eriti ettevaatlik olla:nimelt mulle lähedane inimene jõi analoogset soovitust järgides päevas liitrite viisi rohelist teed, mis olevat talle põhjustanud ajutisi-kohatisi südamerütmihäireid.
Niisamuti on liialt palju magneesiumi ja kaaliumi südamele koormav.
Mõõdukust kõiges!
R.Tamm
MemberJulgen kinnitada väidet, et treenides raskustega luud tugevnevad.
Luud vajavad koormust, et areneda ja olla tugevad. Kosmonautidel, kes kaua kosmoses kaaluta olekus olnud, võivad tekkida probleemid luuhõrenemisega.
R.Tamm
MemberKui Sa väga just joosta tahad, siis tee seda murul, liivarannas (kui selline võimalus on olemas,Pärnus näiteks on) vms, et ei põrutaks liigeseid liialt.
-
AutorPostitused