Skip to main content

R.Tamm

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 470 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mystiline toitumiskysimus (ei tea mida syya tööl ) #56687
    R.Tamm
    Member

Tööle ja kooli võtan alati kaasa keedetud riisi, keedetud kana/kalkun, keedetud munavalge, midagi rohelist.Mikrouuni võimalustki ei ole ja loobin külmalt sisse. Suht odav ja tervislik variant ja lihased saavad toidetud,ma arvan.

in reply to: tõstevöö #55979
    R.Tamm
    Member

Kahtlane, kas keegi ka tegelikult trapetsit kükkimisraskusest 2x suuremaga teeb.Mina küll ei suuda.

in reply to: Suur mure #55828
    R.Tamm
    Member

Aga äkki just peaks dieeti pidama hakkama (massidieeti) ja endale taas füüsilist koormust andma. Söö 5-7 suht. kerget einet päevas ja veendu,et igas eines oleksid esindatud valgud, süsivesikud, rasvad, mineraalid, vitamiinid.Ja puhka (keha ja vaimu). Täpsemalt loe Amazoni art. ja foorumist.Võid ka foorumlastelt uuesti küsida, kui ise ei leia.

in reply to: küsimus?? #55655
    R.Tamm
    Member

Tõepoolest oleks vastus antud küsimusele pikk ja mõttetu oleks kõiki nüanse välja tuua uuesti, kuna toitumisest on AMAZONis juba varem nii ja nii palju juttu olnud foorumis ja artiklites.

Toidulisade ja toidu tervislikkusest-kahjulikkusest nii palju, et kõike peab sööma,et olla terve, kasvada ja õigel ajal rasva põletada. Ja selge on see, et ebatervislikke tooteid leheküljel ei müüda.

NB!Palju head ja vajalikku korraga võib sellegipoolest meie eesmärkidele ja tervisele kahjulikuks saada.

in reply to: vere andmine #55227
    R.Tamm
    Member

Andsin vereproovi lihtsalt, aga verd võeti mehemoodi. Läksin kohe trenni ja paari päevaga tõmbusid õla- ja eriti küünarvars mõlemad siniseks.

in reply to: 4 pea lihas #54812
    R.Tamm
    Member

Ja kui tuharalihased liialt suured,tee hack-kükki.

in reply to: puhkepäev #54665
    R.Tamm
    Member

Oleneb, kui suured on koormused trennipäeval. Aga kui u. tund korralikul nt saalis rassida,siis on kaks päeva nädalas puhkust peaaegu miinimum, minu arvates.

in reply to: Soovin asjatundjate nõu. #54664
    R.Tamm
    Member

Soovitan teha mõlemat. Seda, kuipalju teha, otsusta iseenese äratundmise järgi, ma arvan. Kõige tähtsam on hea enesetunne nii füüsiliselt, vaimselt kui ka emotsionaalselt.

Treeni mõõdukalt, söö korralikult ja puhka palju. Soovitan kasutada AMAZON.EE otsingut ja lugeda foorumeid ning artikleid.

in reply to: Virumaa NÄDALALEHT… #54663
    R.Tamm
    Member

Sümpaatne ja tundub, et ka hea filosoof.

in reply to: Aidake algajal vormi saada #54577
    R.Tamm
    Member

Tegelikult meeldib mulle ka trenni teha ja ilmselt teen seda edasi ka siis, kui endaga kunagi (võib-olla) rahul olen.

Sry,läksin veits hoogu oma pedagoogiaga ennist.

Sellegi poolest olen kindel, et enamik alustavad-tegelevad bodybuildinguga, kuna soovivad muutuda-seega ei ole nad enesega täielikult rahul.

in reply to: Aidake algajal vormi saada #54562
    R.Tamm
    Member

Ja seda ka veel-trenni tehakse ennekõike iseenda jaoks ja trenni minnaksegi selleks, et enesega rohkem rahul olla. Siis, kui enesega rahul ollakse,trennis ei käidagi.Seega-proovi olla üle oma valehäbist ja mine saali.

in reply to: Aidake algajal vormi saada #54560
    R.Tamm
    Member

rannahooaeg on tulemas nüüd on häda käes talvel ei mõelnud sellepeale keegi

Täpselt-täpselt. Pole mõtet lootusi hellitada,et sellel suvel palju suurem ja tugevam välja näed.Ülejärgmisel peaks juba vähe toekam olema, kuid seda loomulikult asja tõsiselt võttes.

in reply to: oleks nõu vaja ! #54558
    R.Tamm
    Member

Ja ära sa söömise juures ainult valkudele tähelepanu põõra:süsivesikud ja rasvad on ka kasvamise juures vältimatud. Jälgida tuleb,et organism ka piisavalt vitamiine ja mineraale saaks.

Kreatiinist nii palju,et kui süüa valgu saamise eesmärgil liha ja kala (kalas on palju asendamatuid rasvhappeid omega 3 ja 6-tähtsad kasvustimuleerijad), siis sealt tuleb org. suur krea. lisa sellele, mida org. ise niigi toodab iga päev (1-2g).

in reply to: Asjatundjad!!!!!!!!!Andke nõu #54546
    R.Tamm
    Member

Treeningkava ei ole ainus, mida Sul vaja läheb:toitumiskava on sama oluline või veelgi olulisem.Ja puhata on rohkem vaja kui lubab hetkel sinu treeningmaht, Sinu plaanitavast treeningmahust rääkimata,et ei juhtuks vastupidiselt Sinu soovidele,nagu juba eelpool Kurupt mainis,et jõu ja lihaste kasvamisele vastupidiselt need hoopis kahanema ei hakkaks.

Võid ka ise AMAZONi foorumitest ja artiklitest vastavat infi otsida-huvitav lugeda ja saab enesele sobiva treening-söömis-puhkamise plaani koostada,sest teistel on läbi foorumi ja vähese info põhjal seda pea võimatu teha.Edu!

in reply to: kodune trenn #54178
    R.Tamm
    Member

Rasva põletada ja samaaegselt jõudu ja lihast kasvatada-kahtlane variant. Korraga ei ole need asjad minu teada võimalikud. Et mingi perioodi lõpuks olla madalama rasvaprotsendiga aga suurema jõu ja lihastega, on vältimatu, et mingil ajahetkel oled söönud vähem, kui keha tarvitab (sellest rasva vähenemine) ja mingil hetkel oled söönud rohkem (sellest jõu ja lihaste kasv). Et asi lihtsam oleks, soovitan teha massiperioode ja reljeefiperioode eraldi.Loomulikult on mõlema puhul, nagu teised foorumlased juba eelpool kirjutasid,väga tähtsad õige trenn, toitumine ja ka puhkus.

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 470 total)