R.Tamm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.Tamm
MemberNii pikka vastust, kui eeldab Sinu küsimus(ed), vaevalt keegi kirjutama hakkab. Ettepanek:kasuta otsingut, loe foorumit ja uuri artikleid.
R.Tamm
MemberKui teed kaheks jaotatud kava järgi, siis tee trenni ka kaks korda nädalas, nt esmaspäeval ja neljapäeval, et taastuda jõuaksid. Soovitan teha trenni kaheks jaotatud kavaga edasi. Kui kõik lihasgrupid selles esindatud ei ole, tee korrektuure või lase kellelgi teadjamal uus kava teha, kui ise ei oska. +söö ja puhka korralikult, mistahes Sinu eesmärgid on.
R.Tamm
MemberTean, et teemapüstitajad-küsijad sellist vastust ei oota, aga üsna hiljuti on säärane teema foorumist läbi jooksnud. Kasuta otsingut.
R.Tamm
MemberHuvitav, mida sellised tegelased, nagu MÖKU, siit foorumist teada arvavad saavat, kui küsivad, kuidas suureks saada nii, et selleks ise midagi tegema ei peaks.
Hämmastav küll, aga ilmselt on asi selles, et ikka veel on siin-seal levinud arusaam, et kulturistid, keda lavadel võimalik näha, on selliseks saanud pelgalt tablette neelates. Just selliste väärarusaamade tõttu võib sageli kulturismi aadressil kriitikat kohata.
Tõstatan selle probleemi vist foorumis uue teemana.
R.Tamm
MemberMinu andmetel ei ole võimalik üheaegselt massi lisada ja kaalust alla võtta-ebaloogiline ju-, olgugi, et juurde tahetakse võtta lihasmassis ja alla võtta rasva arvelt.
R.Tamm
MemberMina pooldan rasvapõletusel nii seda nn. keemiat kui ka aeroobset. Fatburner ja rattasõit on minu peal toiminud ja väga kiiresti olen kaalu langetanud- veidi üle 2 kuu ja ca. 20 kg (täpselt päevi ei lugenud), kui õigesti mäletan. Loomulikult ei söönud nii, kuidas oli isu, aga nõrkusetunnet ka ei olnud. Põhjus ilmselt Fatburneris olevas l-carnutiinis, mis soodustab keharasvade tootmist energiaks ja nii oli mul võimalik vähema söögiga elada ilma, et näljast kokku oleksin kukkunud. Olen rasva põletanud ka varem, kuid nii efektiivselt ei ole see õnnestunud kui nüüd.
Eelnev ei ole kohe kindlasti reklaam Fatburnerile, vaid pigem l-karnitiinile, oma eesmärkidega vastavusse viidud toitumisele ja treeningule.
R.Tamm
MemberKui käid jõusaalis, siis veereta kodus hantlid voodi alla ja unusta need mõneks ajaks. Tee trenni jõusaalis, kodus söö ja puhka.
R.Tamm
MemberKui kätekõverdused liialt lihtsad tunduvad, otsi garaazist mõni katkine nn.õhukumm, aja liiva täis, seo otsad kinni ja pane see kaelale ning tee nii kätekõverdusi. Kang lase mõnel sõbralikul keevitajaonul meisterdada. Annab olulise lisa kodustesse treeningvahenditesse.
R.Tamm
MemberBiolab-i tooted on kuuldavasti kaheldava väärtusega. Soovitan seetöttu seda tarbida paralleelselt 8100ga, et mitte lasta Biolab-i purul raisku minna. Ja ega viimane päris niisama jahu ka ole.
R.Tamm
MemberAlguses ikka tasa ja targu-kõiki lihaseid algul palju väiksemate koormuste ja harjutuste-seeriate arvuga. Eriti neid, mille langus suurem.
R.Tamm
MemberNo jah
muc – 196sm, gannibal – 183, j6ujunn – 193, olete k6ik kulturistid???
Mis sellega öelda tahtsid?Et kui inimene tegeleb kulturismiga, siis ta ei tohi end kulturistiks nimetada?Maletajaks siis ehk?Või mis oli su point?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvates on ka kulturist see, kes tegeleb kulturismiga. Suht loogiline ju.
R.Tamm
MemberIse võtsin u. 2 kuuga 18kg alla. Nõrkusest kokku ei kukkunud nii et oleks võimalik ka kiiremini kaalust alla võtta.
R.Tamm
MemberMingid teadmised mul on. Kuid nagu ma aru saan korraliku ja lõbimõeldud kava koostamine nõuab ikka aastate pikkust kogemust, mida mul letile ei ole panna. Teine asi oli see miks ma treeneri poole pöördusin on see et siin on tippmasinad. Soovin neist maksimumi võtta.Tegelikult ei soovitata massi arenguks nii palju masinaid kasutada kui vabasid raskuseid. Nii et peamised peaksid olema ikka kangid-hantlid.Kui eesmärgiks aga rasvaprotsendi vähendamine ja reljeef, siis on asi veidi teine.
R.Tamm
MemberOlen eelpool kirjutajatega igati nõus, kuid vaidlen vastu, et aeroobset ja jõusaali ei ole mõtet kombineerida. Arvan vastupidi, kuna neid kombineerides on võimalik saada oluliselt kiiremini tulemus rasvapõletusel kui üht või teist treeningmeetodit eraldi kasutades. Kui on eesmärgiks lihaskasv, ei soovita aeroobset teha;kui, siis ainult mõni minut enne harjutusi soojenduseks. Aga kui vaja rasva põletada, on aeroobne parim, et kulutada kaloreid treeningu ajal. Jõusaalitreening toimib kaloripõletajana edasi ka tunde peale trenni.
R.Tamm
MemberEi ole jah ammu vererõhku mööta lasknud, kuid alati on olnud normis.
Kükke ei tahaks tõesti pooleks aastaks kavast välja jätta.Samas võiks alternatiivina senisest rohkem sääresirutusi masinal teha, aga kükke see ikkagi ei asendaks.
Igal juhul, tänud.Ja kui kellelgi veel mingi idee seoses selle teemaga, andku märku.
-
AutorPostitused