R.T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.T
MemberIse asun Pärnus, kas Smartpostiga oleks võimalik?Palju särk ja saatmine kokku läheb?
R.T
MemberSärk on kohal. Kuidas ma selle kätte toimetan?
R.T
MemberNii palju kui mina sellest aru saan, on tegemist pigem “hädaabiga”, kui muidu korralikult süüa ei õnnestu. Paar kotti olen seda just sellisestes olukordades ära söönud. Ehk parem, kui nälga jääda.Mingeid tulemusi kommenteerida ma ei oska, ma ei tea, kust mu tulemused tulid, kas söömisest või trennist.
Muidu maitse on meeldiv, toitev ka pulbri kohta, lahustub hästi.
Kas veega segunedes paksenes ka?
R.T
MemberVaatan, mis teha annab. Kas keegi oleks veel sellistest särkidest huvitatud? Neid on väga palju erinevaid. Kahju, et kulturismiteemalisi särke sellise raha eest ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui oleks võimalik siis xxl suurust saaks?
R.T
MemberOleks ka huvitatud sellisest särgist.
R.T
MemberKui läheb pakkumiseks, siis pakun ka $15.99
R.T
MemberPalju õnne!
R.T
MemberPalju õnne!
mai 29, 2011 at 11:46 e.l. in reply to: Women’s European CC Natalia Nazarenko absoluutne võitja, Oleg hõbe! #304406R.T
MemberPalju õnne!
R.T
MemberSiim 3
Kaido 6
Tarmo 13
mai 24, 2011 at 1:45 p.l. in reply to: Women’s European CC Natalia Nazarenko absoluutne võitja, Oleg hõbe! #303556R.T
MemberNatalia 2
Oleg 2
mai 18, 2011 at 8:27 e.l. in reply to: Men’s BB & CBB European Championships 2011 – tulemused peale dopingukontrolle! #302778R.T
Member5 koht.
R.T
MemberPalju õnne!
märts 4, 2011 at 11:34 e.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #291930R.T
Member1.Branch Warren
2.Dexter Jackson
3.Roelly Winklaar
4.Evan Centopani
5.Dennis Wolf
6.Victor Martinez
7.Toney Freeman
8.Ronny Rockel
9.Robert Piotrkowicz
10.Johnnie Jackson
veebruar 28, 2011 at 12:41 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #291352R.T
MemberTervist Ott!
Kas oleks võimalik saada selle omelti retsepti?
AutorPostitused