R.T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.T
MemberKuid seljaga sul mingeid probleeme pole nagu aru sain, ainult põlvedega ?Proovi kasutada erinevaid nurki jalapressil, saab ju nii jalaalust kui ka seljatoe alust tavaliselt muuta, proovi neid muuta vastavalt oma soovile.
Seljaga ei ole mingeid probleeme.
Saab küll muuta jamh.
R.T
MemberKasutasid raskust mis käis ülejõu ? Nii võib küll ühel heal päeval juhtuda, et keerad selja p*****. Kasuta mõõdukat raskust, tagumik ja õlavööde suru samuti vastu tuge – ei juhtu sul siis midagi. Olen küll näind mõndasid tüüpe, kes nii teevad, pool alaselga on õhus. Ja siis soovitavad teistele mitte teha.Raskus millega mina tegin oli 150 kg.
R.T
Membertee põlved enne soojaks; näiteks tee põlvedega ringePeaks vist tegema küll jamh, aga see võib sellepärast ka olla, et ma pole pikka aega teinud jalapressiga.
R.T
MemberÄra kasuta jalapressi, tee kükki.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võimalik.
R.T
Memberkasuta vastavaid jalanõusi ja hoia jalad tallad kõrgemalNo eks ma proovin.
R.T
MemberEsimene asi jamh korralik toitumine.
R.T
MemberEnamikus algajate kavades soovitatakse seerias 10 kordust teha. Kui aga teises või kolmandas seerias kümmet ära ei tule, siis kas peaksin raskust vähemaks võtma või tegema nii palju kui “torust tuleb”?Mina teen niipalju kui jõuan teha.
R.T
Member2 võimalust, et saa kasvab järgi , või siis mitte ! Geneetiline eripära lihtsalt . Minul endal mõni aasta tagasi, kui trenniga olin natuke aega tegelenud , oli vasak rinnalihas suurem . Vaatasin koguaeg , et mis jämm on nagu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uurisin netist ja sain teada, et see on enamus inimestel nii . Kui ma valesti ei vaata , siis Ott Kiivikal tundub kah parem käsi väiksem …mul see fitnessi kalender siin seinal 
On vist jamh Geneetiline eripära sest mul on sama käe triitseps ka väiksem kui parema käe triitseps.
R.T
MemberKunagi oli kuskil ka kirjas vist, et poes ei kehti need hinnad vms.
R.T
MemberMinu lemmik harjutus on lamades surumine.
R.T
MemberJa vasaku käe triitseps on ka väiksem kui paremal käel.
R.T
MemberKuidas mõõtsid ja millal mõõtsid? On see mõõdetud pingutatult või mitte? Peale trenni või näiteks hommikul enne trenni?Ei ole mõõtnud, aga seda on juba silmaga näha.
R.T
MemberKindlasti ära tee seda viga et hakkad näiteks vasakule käele raskema hantliga tegema tee sama raskusega ja jälgi tehnikat,mis on kõige tähtsam kui tahad järgi arendada. ja kui teed hantliga biitsepsit siis tee vasakuga ennem ja siis paremaga . Ma isiklikult arvan et sul on vasak käsi natuke nõrgem kui parem.Edu.Just vasak käsi on natuke nõrgem küll.
R.T
MemberMina ostan seda TERE rosinatega kohupiima, hea kohupiim on.
R.T
MemberMa käin jõusaalis 4x nädalas.
-
AutorPostitused