R.T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.T
MemberLil Wayne Feat T-Pain – Got Money
R.T
MemberHarjumatusest ja nõrgast õlast on see tingitud. Kui piisavalt kaua laia haaret harjutada, siis lõpuks surud suure tõenäosusega rohkem kui kitsa haardega, kuna surumise amplituud muutub väiksemaks. Mida laiem haare, seda vähem on suruda. Kui raskused suurteks lähevad, siis on iga millimeeter arvel. Seetõttu kasutatakse võistlussurumisel tavaliselt laia või lausa maksimaalset lubatud haaret.Aga üldiselt, kui sul ei ole rekordid esmatähtsad, siis suru nii, nagu sul mugavam on.
Rekordid ei ole jamh esmatähtsad, mul on mugavam kitsama haardega surudes.
R.T
MemberMinul hetkel 80kg.
R.T
MemberÜlilaia haardega ilmselt on mõnevõrra raskem, aga kõige kergem on rinnalt suruda nii nagu harjunud oled. Kui oled harjunud laia haardega suruma, siis on kitsamalt surumine raskem ja vastupidi.Ma olen harjunud kitsamalt suruma.
R.T
MemberPärnus. Mai Spordis.
jaanuar 14, 2009 at 8:48 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #179723R.T
MemberVaatasin just telekavast, et kordust ei olegi sellel saatel:/
jaanuar 14, 2009 at 8:37 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #179719R.T
MemberKas seda kordab ka millalgi telekas?
R.T
MemberHomme peaks jõudma uus ports Fasti kaupa Kimberi Klubisse. Jõudu!Okei.
R.T
MemberVaata Kimberisse ja teistesse saalidesse kah.Kui aega on siis lähen vaatan.
R.T
MemberMaispordis on ka müügil muidu, aga praegu paraku on otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ma tean, et seal müügil on, aga ei tea kas sinna ka juurde tuleb millalgi?
R.T
MemberLeidsin netist, Freshpoint peaks olema selle poe nimi.On vist jamh Freshpoint, aga selle kohta pole midagi kirjutatud seal.
R.T
Member“Tervise Paradiisi” esimesel korrusel, administraatorite leti vastas on üks koht, kus müüakse, kunagi oli seal R-kiosk, praegu on mingi muu nimega see koht.Okei.
R.T
MemberLinna sportlandis vist polegi jh,kuigi RIMIs suht alati olnd.Vahest muidugi v2iksem valik,kui tavaliselt.
Linna Sportlandis ei ole jamh, seal on mingid teised.
Viimase ajal on seal RIMI’s olnud küll palju väiksem valik kui tavaliselt. No eks tuleb vaatama minna.
R.T
MemberJalapressi ei tasu esimeseks harjutuseks kindlasti teha. Soovitatav on alati soendus sõit ratta või sõudmismasina peal 3-10min ja siis tee nt kükke vms, et jala press esimene ei oleks.Muidugi võib olla et teed jalapressi valesti. Siin olev treener ütles et jalgu ei tohi sirgeks panna ja täitsa alla ka ei ole mõtet lasta, muidu põlv lendab juppideks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jah, ettevaatlikult tuleb teha. ja kui väga vaja kasutada sidemeid.Seda ma arvan ise kaa, et ma tegin midagi valesti.
R.T
Membersportlandides peaks olema.aga kuskil mujal polegi vist?
-
AutorPostitused