R.T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.T
Memberhttp://www.en.enervit.com/_vti_g3_prodDet_…stry_27_.sphtmlsaalis küll tast tulu ei tõuse, kestvusaladel küll. Koostiselt nagu spordijoogi pulber aga mõeldud lutsutamis- või imemistabletina keele alla, aeg-ajalt lonks vett peale.
Olid vist need jah.
R.T
MemberKuidas te inimesed aru ei saa – need on puhtast energiast koosnevad tabletid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võimalik:D
R.T
MemberHea toode on, kasutasin aasta tagasi. Massi tuli korralikult.Ma olen kolm kuud seda kasutanud ja massi on normaalselt juurde tulnud.
R.T
MemberEfedriin ehk ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei olnud, lihtsalt energiatabletid olid, peale oli kirjutatud, homme lähen vaatan uuesti.
R.T
MemberNeed olid mingis neljases pakis.
R.T
MemberÄkki mingi glükoositabletid ?Ei olnud kindlalt olid energia tabletid, ma lähen vaatan homme uuesti.
R.T
MemberPeal oligi kirjas “need energiatabletid”?Need olid vist rademaris ja selle taha oli kirjutatud energiatabletid.
R.T
MemberSee oli küll hea osa:D
R.T
MemberMees ja 45-46.
R.T
Membertäna leidsin sellise tegelasekasulik kõigile algajatele… head vaatamist
Seal om päris palju erinevaid neid, sealt saab päris häid õpetusi;)
R.T
MemberOn see massFX hea toooode üldse ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle meeldib igastahes, aga ma ei tea võibolla on need FAST’i omad paremad, pole proovinud neid.
Aga peaasi on see et mõjuks;)
R.T
MemberR.T
MemberRay L ft. Fabolous&Red Cafe – My Girl Gotta Girlfriend Remix
R.T
MemberKas Seda ei tohi kasutada samamoodi nagu MassFX-i?
R.T
MemberPalju Õnne!
-
AutorPostitused