R.T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.T
Membermul oli ka sõrmepeal soolatüügas, aga kasutasin seda mingit kollast rohtu, ja nüüd on kadunud;)
veebruar 12, 2009 at 5:26 p.l. in reply to: +Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on (09-13 veb.) Fitness.ee kindad randmetoega ning Fitness.ee shaker #183652R.T
Member200
R.T
MemberPalju Õnne!
R.T
MemberSelle jaoks ongi arstid, et leida probleemi tekitajat, kui patsient ise ei tea põhjust.Täpselt.
R.T
Membervesi põlves?Täitsa võimalik, vesi tuleb põlve sellest kui oled kukkunud millalgi põlvepeale?
R.T
MemberMul on sama asi, et vasak jalg ei liigu eriti hästi, võibolla ongi asi selles et casak jalg on nõrgem?
R.T
MemberNiisama liiges paiste ei lähe, arst küsib samuti, mis juhtus.Ma ei tea, ma ei oska talle midagi ölda siis, õhtul ei olnud midagi ja hommikul oli paistes.
R.T
MemberÄkki võtate kätte ja lähete arsti juurde?Ega tuleb vist minna, muud üle ei jää.
R.T
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=PEpzeHFAvI8Niisiis minu mixitud väike lauluke…Mixmeister studio demo versiooniga….ehk kuulate annate ka teada mis arvate?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud ette ka siis:D
Pole nagu viga midagi ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2009 at 6:26 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #183522R.T
MemberKuidas meldib selle kuu Muscl & Fitness?
Ise olen vägagi rahul;)
veebruar 9, 2009 at 7:39 p.l. in reply to: Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on(09-13 veb.)Joint+ Fast ilt #183267R.T
Member160
R.T
MemberPalju Õnne!
veebruar 9, 2009 at 10:17 e.l. in reply to: Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on + (09-13 veb.) UUS Reco2 Fast ilt #183186R.T
Member160
veebruar 7, 2009 at 6:36 p.l. in reply to: Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise! #183017R.T
MemberAntud.
R.T
MemberPalju Õnne!
-
AutorPostitused