R.T
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
R.T
Memberkus seda müügil?hmm..ma ei teagi ise ei ostnud seda, aga apteegist saab ka mingisuguseid, kas just seda sama.
R.T
Membermis kreemi nimi?Evelin Slim Extreme 3D Spal
Naha venitusarmidevastane seerum.
R.T
Membermillised need rebendid sul hetkel välja näevad pikad laiad misvärvi? mul endal on mingi 4-5 cm pikad ja umb pool cm laiad ja natuke roosakad mõlemal pool kõtu all pool rinna korvi on. tlid pärast pimesoole oppi
2 aastat tagasi.Suht sama 4-5 cm, roosakad, aga nüüd kaovad juba vaikselt ära, sest kasutan mingit kreemi.
R.T
Member287
R.T
MemberTäitsa võimalik. Endal oli ka, kui kaal hakkas tõusma siis tekkisid rebendid.
august 12, 2009 at 3:04 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212860R.T
MemberBrasiilia-Eesti 4:1
R.T
MemberMis see muu olla saab kui fit whey…?
R.T
MemberMulle ikka meeldivad kommentaarid, Fitnessi inimesed ei mõtle muule kui kodujuust ja hantlid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatasin ka just, et suht vägevad kommentaarid tulevad:D
R.T
MemberR.T
MemberEnamik inimesi ei käi jõusaalis, ei tee õues aeroobset, ega muud trenni. Neile selline kodune vidin on parem kui mitte midagi.Aga mingit arengut selliste vidinatega oodata oleks mõeldamatu ma arvan.
Eks mingi väike areng ikka toimuks, aga arvan, et see ei aita eriti.
R.T
MemberÕnnesoovid ka minupoolt!
R.T
MemberMul on ka olnud peal rasket renni, aga natukese aja pärast kaob see ära.
R.T
MemberPalju Õnne Võidu Puhul!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R.T
MemberOleks ka huvitatud siis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R.T
Memberloe artikli kommentaare
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Kommentaarid on küll vägevad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused