QWE8
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
QWE8
MemberTore oleks, kui see oleks tõsi!
Aga siiski jään preaagu selle matsirahva teooria juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>QWE8
Member[quote name=’AileKuuda’ date=’23 Mar 2008, 15:44′ post=’134672′S88ge kosher liha. Need loomad on teisiti tapetud.
Tapmine on tapmine, väga palju vahet siin olla ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiirelt ja konkreetselt tapmine ja pika ajaline surnuks piinamine on 2 eri asja.
QWE8
MemberÄki saad kusagil ujumist või sõudmist harrastada.
QWE8
MemberSee kah, et ära liiga vara tulemusi looda näha.
QWE8
MemberÄkki teed siis ise paremad järeldused?Ootan huviga.See üldjuhul geneeetiline iseärasus. Näiteks mul on küll nii, et mul ragisevad liigesed ja sugulastel esineb kah seda väga palju, aga kellelgi pole tõsiseid probleeme liigestega.
Kas kulnunud liiges üldse ragiseb?
QWE8
MemberPeale tõsist jooksmist endalgi tulnud tuju ketti panna, aga siiski olen siiani ila hakkama saanud.
QWE8
MemberRäägitakse, et kasvamisest murdeeas võivad raksuda.Kui see pole põhjuseks, siis äkki liigesed kulunud ning pole enam midagi teha.Glükoosamiin ehk leevendaks natuke.Need nüüd küll õiged järeldused pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>QWE8
MemberPeaasi, et jalad oleks soojad, sall kaelas, kindad käes ja müts peas.
oktoober 19, 2008 at 9:04 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #169513QWE8
MemberKalmus ja Kiivikas peaks hakkama vaikselt muret tundma, sest selle saate lõppedes on Eesti kuulsaima kulturisti tiitel kindlasti Argo käes.
QWE8
MemberProbleem mu ühe sõbraga…ja tal angiin, tahab teisipäeval jõuka tulla ja mõtlesin, et küsiks veidike…Ravigu ennast terveks ja siis mingu trenni. Pole mõtet riskida ja ega see haigena tehtud trenn kah suurem asi pole.
QWE8
MemberEi no mul ei ole põhjust kahtlustada, et nad haiged oleksid, aga kõik räägivad koguaeg siin, et lõigati mandlid ära, ma igaksjuhuks olen valvel.Kas see avaldub algul kuidagi paistetusena, palavikuna või valuna?See avaldub nii paistetuse, palaviku kui valuna.
Ära muretse, see ei ole mingi karikarkamäng, vaid seda on tunda.
QWE8
MemberSee on geneetiline problee. Isal on siis üldjuhul ka pojal jne. Selle kohta oli pikk saade. Aga jah, kui rinnad ees, siis selle jaoks on suht lihtne op.
QWE8
MemberOn küll ebatervislikud, aga vahest näljasena 4 juustubergerit tunduvad küll ülimaitsvad, kui aus olla. Aga ise tihedamini, kui kord kuus küll ei käi.
QWE8
MemberSöömine korda! 2 korda nädalas jõusaali, kolm korda nädalas jooksed tunnike kakas ja suveks oled vormis.