QWE8
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
QWE8
MemberSee sõna on “debiilik” mitte “debiil”. Kui sa arvad et Kalmus, kes on nii kaugele jõudnud on debiilik, siis oled sa ise vähemalt imbetsill, kui mitte suurema vaimuvaegusega.
QWE8
MemberHead vastused Mareku poolt, mina toetan sind alati!!!Minu isiklik arvamus on ,et keemiat on alles siis mõtet kasutama hakata ,kui oled juba nii suur,et praktiliselt kõik arvavad ,et juba kasutad
QWE8
Memberhttp://sport.err.ee/index.php?0585292
Ärge tulge nüüd osad teda kaitsma. Muidu küll enamusel siin täiesti nulltolerants dopingute suhtes, aga kui Kalmus oma saja protsendi juttu hakkab ajama, siis mõtlevad paljud ümber, et jah tal on õigus. Ei ole õigus. Samas ei tulnud see üllatusena, sest tema varasematest postitustest võib küll välja lugeda negatiivset tooni dopingute suhtes, aga siiski veidraid kahtlusi tekitavalt positiivne suhtumine dopingukulturistidesse..
Aga jah mis seal ikka, lisabki Eesti kulturismi natuke vürtsi kah.
QWE8
MemberMarineeritud mugulsibulad on muideks pitsa peal väga head.
QWE8
Memberminu puhul vastas seee tõele, et kasv kinni jääb, võta näpust jäigi…., aga ma otsin nüüd sellist ainet, mis mind taas kasvama paneb, kuna mängin korvpalli tahaks 2 meetrit ära saada… kes teab mis ainega ja kust seda saab palun andku teada…Tule taevas appi!!
1) Kui su kasv peatunud, on ilmselt suu luud luustunud ja see hormoon ei aita enam.
2) Pikkuse parandamiseks tehtud ravi tuleb teha arsti järelvalve all ja sellel võivad olla väga suured kõrvalmõjud.
3) See on väga kallis.
Lisa infona, siis et FC Barcelona ja jalgpallurile Leonel Messile on tehtud seda ravi. See oli nii kallis, et ta vanemad ei oleks suutnud seda küll maksta, aga siis ostis Fc Barcelona ta ära ja ta hakkas ravi saama. Ja see ravi ei anna mingeid hiilgavaid tulemusi, sest Messi on siiski mingi 167cmi pikk. Veel on Messi väga tihti vigastatud, mida seostatakse selle ravi saamisega(Nii palju siis kõrvalmõjudest).
QWE8
MemberNo ei tea ju, kuidagi liiga palju suitus on selle teema kohta, äki on tuld kah.
Iseenesest, idee poolest see nii imelik ju ei tundukski: Pidevalt surud oma kasvavat keha kokku(eriti, kui raskus turjal kükke teed), samas suured lihased on sitked, võivad ka kasvu raskendada, siis plus see variant, et luude otsas olevad need kasvu kohad võivad vigastada saada.
detsember 20, 2008 at 9:31 p.l. in reply to: Ootan tagasisidet algajate kava muutmise kohta peale 4 kuud #175820QWE8
MemberRühti parandab väga hästi sõude ergomeeter. Paljudes jõusaalides on see olemas, ja igakord peale jõusaali sõua seal üks 15mini ning katsu koguaeg selga sirge hoida ning otsi netist rühi parandamiseks mõeldud harjutusi.
Treeni tasa ja targu edasi, küll see kaal siis tasapikku tuleb, puhtalt lihaste arvelt ei olegi lootust kiiret kaalu tõusu oodata.
detsember 20, 2008 at 1:34 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175796QWE8
Membersee “latt” on Yao Ming ning google annab et 136kg (300 pounds) on selle mehe max rinnalt.Tõenäoliselt ta teadis, kellega tegu on.
Aga keegi ei tea, palju NBA tugevaimad suruvad? Lebron James tundub päris koll.
detsember 18, 2008 at 6:09 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175649QWE8
MemberSa ei ole vist Tarmo Kinki näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, talle peale vaadates ei ütleks küll, et 115 kilo ära surub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igal juhul seda ma tean küll kindlalt, etjõusaalis ta palju käib, et ma siiski usuks seda.
detsember 18, 2008 at 4:14 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175626QWE8
MemberEmm, mis te räägite tõsiselt, et täiskasvanud mees, kes trenni pole teinud, surub healjuhul 60-65kg ära? See on naiselik. Ja pealegi vähe usutav minu poolt. Mina nii madalat tulemust veel pole mehe poolt näinudki, aga noh muidugi on. Või on see tõesti laias maailmas nii?See on laias Eestis nii.
Laias maailmas on asi veel hullem.
detsember 18, 2008 at 11:49 e.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175588QWE8
MemberMind paneb imestama, et Eino Puri, kes on 64 kilone jalgpallur surub 95kg. Muidugi see pole mingi imetulemus, aga siiski mingi nolk, kes jõusaalile pole spetsialiseerunud, siis tema kohta igati tubli tulemus.
QWE8
Membersee arvuti eksis mu puhul oma 25 sentigaprognoosis 180, hahaa:D
Eksis masin, või ema isaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mul näitas see masin 184 ja seda ma ka olen.
Üldiselt on selle masina skeem isa pikkus plus ema pikkus+13cm jagatud kahega. Ja kõikumis ruum on 10 cmi mõlemale poole. Kui üle selle, peaks vanemate pikkuste vahe olema väga suur(emale liida 13cmi isagia võrdlemise puhul juurde), oled geneetiline unikaalne kombo, või kolmandal juhul vaata, äki on naabrimees korvpalluri mõõtu.
november 26, 2008 at 7:21 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172302QWE8
MemberOotan huviga, mida see Sagor tulevikus korda saadab.
QWE8
MemberTee igaÕhtu vähemalt 100-150 Kõhulihast, ja peale trenne võiks ka kõhulihaseid treenida (:Endal muidu sama mure
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea nõu…mmm…NOT!!!
Saage aru, et õllekõhust lahtisaamise puhul mängib kõige tätsamat rolli toitumine ja siis trenn ja mitte jõusaalis rassimine vaid aeroobne treening.
Nii sama istesse tõuse vuhkides kasvatad kõhu lihast polstri all, mitte ei kaota polstrit.
QWE8
MemberKui ikka rasvakiht kõhupeal siis ei saagi sixpaci. Et arvesta ka seda.
AutorPostitused