QWE8
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
QWE8
MemberTa on on ju 15. See mõnitamis teema võib jah pärsis tõsine olla, ärge suruge teda. See jutt, et ahh ära tee välja, see ei mõju.
Mäletan ise, kuidas põhikooli ajal sai isegi kambaga “teistsuguseid” mõnitatud. Nüüd muidugi olen ma palju inimesena muutunud, nagu ka enamus need teised narrijaid, lihtsalt ealised iseärasused. Aitaks ainult, kui leiaksid kellegi suure ja tugeva, kes neid mõnitajaid ähvardaks ning vajadusel ka füüsilist vägivalda kasutaks.
Räägitakse küll, et vägivald ei aita ning teeb asja aina hullemaks, jne. Aga oleme ausad, paljudel juhtudel on ta ainuke väljapääs
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga asjast rääkides. Kõigepealt lase põhjalikult seda kilpnääret uurida.
QWE8
MemberAga mul on kaks lähedast sõpra, kes olid treenerid ja enam ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas üks on see onu, kes kunagi Terevisioonis käis asju näitamas?
Kui jah, siis ma mäletan mingi 5-7a tagasi käisin ma ta kõnet kuulamas ning siis rääkis küll Wing Tsunist maad ja teavad kokku. Paraku ise ei saanud siis trennis käima hakata millegi pärast, polnud vist 14 täis või midagi.
QWE8
MemberMidagi ikka aitab.
Aga katsu, ehk saad ikka sinna tantsima minna. Või kui saad äki koera võtta ja pikki jalutusi siis ette võtta iga päev.
QWE8
MemberAga kuhugi trenni ei ole võimalust minna?
QWE8
MemberMa mõtlesin seda, et traditsiooniline võitluskunst = traditsiooniline õpetamismetoodika = ülekanne reaalse vastupanuga situatsioonidesse kehv.Oled sa seda harrastanud?
Mul üks tuttav on mingi aasta ja tundub küll hoopis konkreetsem, kui karate või taekwando. Vahepeal plaanisin ka ise minna ning järgmise aasta septembrist, kui uued rühmad võetakse, võibolla et lähengi. Aga nii palju kui mina uurinud olen tundub küll see ala hoopis erinev teistes nö traditsioonilistest võitluskunstidest ja just soovitatakse enesekaitseks.
QWE8
Membernjh ma 17 mõtlesin et võiks minna, saaks mingidki oskused kätte, mitte seda et käin trennis ära ja lähen kohe kraaklema, aga igaksjuhuks et hakkama saada kuskil kui keegi kallale tuleb.Wing Tsun on asjalik variant.
QWE8
Membersorry… aga lugesin sinu kommentaari hoolikalt ja mitu korda ning kasutaksin ühe Tartu keemiku sõnu “Tule taevas appi”Mis sellel viga siis?
QWE8
MemberNo nii oleme siis ühe müüdi murdmisele lähemale jõudnud:abiained seksuaalsust ei pärsi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii lihtne see müüdi murdmine siis ongi? Kõik abiained kindlasti ei pärsi, või kui pärsivad, siis miite oluliselt. Kuid on abiaineid, miille tarbimse lõpetamise tagajärjel su munandid kärbuvad herneste suuruseks.
QWE8
MemberKellest jutt kaib?Otsus äki?
QWE8
MemberKulturism küll tundmatu pole. Nalja teed? Iga inimene teab, mis või kes on kulturism. Ebapopulaarne küll. Vo oleks see ala populaarne vähemalt Eestis kui keegi esikohti tooks ja medaleid. Eriti veel profi-liigas. Muudel aladel ju samamoodi. Keda enne Eestis kottis sõudmine näiteks? Samamoodi oli 10-ne võistlus Erki Noole ajal populaarne. Praegu ei räägi sellest eriti keegi. Viimasena oli see ala orbiidil oma bordelli juraga.Aga siin pilte väidetavatest naturaalsetest kulturistidest
Naturaalne = dopinguvaba siis
Kui jah tahad tähte närida, siis kulturism pole tundmatu selle sõna otses tähenduses nagu ka orienteerumine ning avamereujumine.
QWE8
MemberOhh issand nii palju poleemikat nüüd tulnud selle puhaste liiga kohta. Ma polegi ju rääkinud sellest, kui reaalsest plaanist, vaid näitest, et selle loomine oleks maailma mastaabis suhteliselt lihtne ning arvan seda siiani. Asju, kus suured rahad ei liigu, on siin maailmas väga lihtne välja suretada.
To Joker: Sinu väite, “Aga fakt on see, et klassika jääb klassikaks ja kulturism kulturismiks. Populaarsuse vahe ja huvi nende vahel on neil 100 miljonit valgusaastat,” järgi ütleks nii palju, et populaarsuse vahe nende alade vahel on väike, täpsemalt üks on täiesti tundmatu ebapopulaarne ala ning teine tundmatu ebapopulaarne ala. Ja kas sa tahad väita, et maailma parimad naturalistid ei näeks võimsad välja?
PS! Raio Piiroja aastaplak on suurem, kui Mr Olympia võiduga kaasnev summa. Eesti Meistriliiga(Üks Euroopa halvimaid) tugevuselt 4. klubi järgmise aasta aastaeelarve on suurem, kui Mr Olympia(Oma ala mainekam võistlus) auhinnafond.
Minu poolt preaguseks kõik.
QWE8
Member
QWE8
MemberSee läheb küll väga offtopicuks aga mulle ei anna rahu ikka
OK
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>QWE8
Memberhttp://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/6248835.stm
Seda küll, aga lihtsalt näide, et kui lihtne see oleks.
QWE8
MemberJa jutt käib muidugi dollaritest.
AutorPostitused