QWE8
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
QWE8
MemberKui hakkad korralikult toituma ja korralikult trenni tegema, siis päris huvitav oleks tõesti jälgida, kuidas nullist areng toimuma hakkab.
Pane oma pikkus, vanus, kaal kah.
QWE8
MemberLoogilisem oleks jah, et on kalakasvatuses kasvatatud. Imelik ise oleks muidu küll vabas looduses kasvanud kala eelistanud, aga jah.
Ahjus küpsetatud lõhe, või forell ja siis pärast ohtralt sidrunit peale pigistada on väga hea. Ise eelistan rohkem forelli, ei ole nagu nii rasvane.
jaanuar 15, 2009 at 8:09 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #179884QWE8
Member14 aastaselt 125 kilo? mis krdi imeloomaga tegu on… ma arvan et keskmine 14 aastane ei suru pooltki sedaHea, kui kolmandikugi suruvad.
QWE8
MemberPidev saun mõjub mehe viljakusele halvasti. Et juba sellepärast võta hoogu maha.
QWE8
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.
Naised käivad, kerge jume eesmärgil, siis see normaalne, aga sellest tekib paljudel sõltuvus: tahavad aina pruunimaks ja pruunimaks. Lõpuks ollakse rõvedad grillkanad valmis.
Mul üks tuttav rääkis, et talle oli nahaarst rääkinud, et solaarium ei aita eriti midagi, vaid see väga ajutine lahendus ainult.
QWE8
Membertänud vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui geenides kas siis minu ja mu venna geenid võivad olla erinevad täiiesti siis exxVend on sinuga geneetiliselt kõige sarnasem inimene siin maailmas(Kui sul juhuslikult nüüd ühemunakaksikut ei ole).
Minu vend on näiteks minust 4-5 cmi pikem. Ja kui sinu vend on 193 pikk siis sa peaksid 183 ikka täis kasvama(Sest teie vahe ei tohiks üldjuhul üle 10cmi olla), et ära põe.
Et toitunime hakkaks kasvu pärsima pead sa ikka päris suures alatoitumises olema.
QWE8
MemberKas ta palus all seisval mehel minna ja lasta üleval seisaval mehel enda kohta(ehk see sama mees, kes seisis all) kohta küsida? Muidu ma arvasin ka, alguses nagu enamus, aga kui sa ütlesid, et mingi konks, kas siis see?
QWE8
MemberOlgu. Nii, nüüd mul on üks väike küsimus. Kas oleks kasu midagi, kui ma kõnniks täna maha umbes 10 km rahulikus tempos ? Ja homme mingi 7 km?Oleks.
QWE8
MemberSee nii leierdatud küsimus, et ära tulegi väitma, et sa ei teadnud eelnevalt vastust.
QWE8
MemberMees oli majakavaht ja hommikul ärgates nägi, et laev oli karil vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll on hea tarka panna, kui tead eelnevalt vastust.
QWE8
MemberSee on siis loogiline, et tapab õe ära, et see kutt mingile matusele tuleks. Kui tuleb nii ema,kui õe matusele ei sa see ju mingi juhuslik vend olla enam.
QWE8
MemberArvasin kah, et õde hakkas selle kutiga liini ajama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>QWE8
MemberAga pööra tähelepanu rohkem just rattale ja ergomeetrile.
QWE8
MemberHm , ma saan sellest 20 kilost lahti. Eile ja üleeile Sina koos teistega olete mulle palju positiivsust ja tahet sisse “süstinud”. Aga kas ma pean kunagi mingeid lisaained ka hakkama kasutama ?Kuna sa rääkisid, et sa pidevalt haige, tee äki üks kuune multivitamiini kuur läbi ehk ka.
QWE8
MemberJah, üks on see “onu”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
5-7 aastat tagasi olidki teised ajad. Vahepeal on inimesed lihtsalt targemaks saanud ja näinud, mis päriselt töötab ja päriselt toimub.
Ka mina tegin 6 aastat aikidot kunagi.
No siis ma matan Wing Tsuni plaanid maha. Pean edasi endale ala valima.
Ega sa ei tea mis ala mehed algselt UFC-s võitusesid kõige enam?
-
AutorPostitused