QWE8
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
QWE8
MemberNo kui saa vanema juures 2 korda aastas mingit vana pliiti tõstmas käid, see küll midagi ei tee.
Aga kui hakkad jõusaalis käima ja pidevalt tegema harjurusi, kus hoiad suuri raskusi turjal, mis omakorda suruvad selgroole, siis see võib küll kasvu mõjutada.
QWE8
MemberÄRA JOO ÕLUT!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õlu ongi see kurjajuur sul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule ujumine on vist kõige tervislikum spordiala üldse.
Treenib kõiki lihaseid, Arendab vastupidavust, On südamele kasulik.
Aga rasvapõletusega oli ju mingi asi basseini temperatuuriga, et kui külm vesi siis rasv ei kao.
QWE8
MemberMa tean, ühte, kes surus 14 a kusagil 110-120kg , et see sinu tulemus küll mingi Eesti rekord nüüd küll pole.
Kindlasti käisid ka palju jõusaalis siis, sest ilma vist see ikka ei tule.Ise olen käinud alles mingi 3 nädalat.
Pole mõtet siin meile pudrumägesid kokku rääkida, me nagunii ei usu sind.
november 25, 2006 at 12:50 e.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96241QWE8
MemberPoiss söö rohkem!
Ma sama vana kui sina ja kaalun 30kg rohkem.
Ega enda tulevast pikkust annab kah enam vähem ette teada.
Kuis sul on näiteks täiskasvanud vend, siis võid arvestada, et kasvad umbes sama pikaks, see pole küll reegel, aga enamjaolt peab paika, sest tal oleks sinuga kõige sarnasemad keenid.
Muidugi võidga oma isa pikkuse järgi aimdust saada, aga see pole nii täpne.
november 23, 2006 at 7:28 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96129QWE8
MemberMinu naabripoisil oli sam probleem ei kasvanud ja ei kasvadnus 16 aastaselt oli 157 pikk, aga siis võttis ta endale koera ja hakkas temaga regulaarselt jalutamas käima ja uskuge või mitte, aga peale seda läks alles kasvu spurt lahti. Preaguseks on ta 21 aastane ja 204 pikk. Veel olen kuulnud, et laulukooris laulmine ja antiloopide vaatlemine aitab kasvule kaasa.
november 23, 2006 at 6:55 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #96125QWE8
MemberSee on pidevast punnitamisest arvatavasti. Sellega võivadki kaasneda vererõhuhäired, südamehäired ja nii on nii mõnigi insult saadud.
Võta äki mingi 2 nädalane puhkus ja peale seda hakka uuesti treenime ja peale jõusaali haka näiteks jooksmas käima.
Aga kuid siiski on üks ja ainu õige soovitus, MINE ARSTI JUURDE!!!!!!!!!!
QWE8
MemberIsiklikult arvan, et oma kehakaal+ 10 kg oleks juba üsna hea tulemus minu jaoks, peaks ikka vaeva nägema et seda saavutada. Kehakaal x1,5 (minu puhul vähemalt 120 kg), see oleks ikka ÜLIkõva tulemus, praegu ei usu küll, et selle kunagi võimeline saavutama oleksin.
QWE8
Memberhomo ma pole ja naine ka mitte … kuid lahterdan meesoost indiviide nii et kui on pisike, kõhn, nõrguke siis on olenemata vanusest poisike …. kui on näha et on teinud trenni ja “hoolitseb” oma keha eest siis on mees ja respect …Kuule ole normaalne.
Kas see on normaalne, kui meest respecteerida puhtalt tema keha järgi. Siin foorumis kohtab palju sellist suhtumist muideks.
QWE8
MemberMina leian, et suht sportlikuks võib pidada inimest, kes surub ära oma massi. (Tundub kõige lihtsam ja loogilisem)
Enamus seda ju ei suuda.
QWE8
MemberKrt see Tyson pole kunagi normaalne olnud. Hammustab ringis kõrvu peast ja lubas veel Lennoxi ringis ära tappa ja tema lapsed ära süüa
Krt, kus on selle mehe mõistus??? Öelge mulle ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neis lauseid ei tasuks päris tõena võtta, sest poks on üks suur meelelahutus ja suur äri, kus suur osa tätsus on ka matši eel toimuval. On teada fakt, et poksijaid suunatakse enne matši ähvardusi tegema , vastast alandama jne. Muidugi ajakirjandus võimendab kah neid veel.
QWE8
Member1) Lewis on suht ammu juba erru läinud.
Ali on kindlasti läbi aegade parim poksija, selles pole kahtlustki, aga siin kohal tuleks mainida kindlasti ära, et, kui Ali veel poksis oli tase kehvem ja ta oli hea ükses oma jastu kohta.
Kui panna kokku parimas eas Ali vs Tyson jääks peale kindlasti Tyson.
AutorPostitused