QWE8
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
QWE8
MemberTere hommikustMul tekkis seoses spartalaste dieedi uurimisega küsimus, et kas on kogemusi või on teoreetilisi teadmisi sellisest tegevusest?
Nimelt ida pool meist ja ka aafrikas kasutatakse seda võimalust, st muula (pulli) -veri segatakse pastöriseermata piimaga ja pidi olema väga tervislik.
Kommentaare?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BW Muul ei ole pull, vaid hobuse ja eesli ristand. Ja juhul, kui sa mõtlesid isast muula, siis peaks kasutama sõna täkk.
QWE8
MemberAkne missugune.
QWE8
MemberMinu arust on asi lihtsam;pekimäed üritavad omasugustele – ja eelkõige ise-endale – selgeks teha,et pekimägi olla ongi Eesti Mehe normaalne olek,
QWE8
MemberKeegi, küsib siin, et nõu saada ja siis arvab, et saabki asjatundjalt hüva nõu, aga on nõu andjaks Amarillo, kelle postitusi lugedes, leiab palju vastakat infot.
QWE8
Memberma olin veits palavikus ja kehkasse ei läinud, õpetaja ütles : “haige inimene peab kodus olema, soovitan sul minna nõia jutule, teeb su tervise korda, muidu süda tuksis” , jutt õige aga nõia jutt veits üle pingutatud:DTean väga paljusid juhtumeid, kus tavalised arstid ei saa, ei taha, ei viitsi, ei oska asjaga tegeleda ja kui pöördutud alternatiivmedtitsiini poole on saadud abi.
Paljudel vähe teadlikel ja kitsa silmaringiga inimestel on kujunenud alternatiivmeditsiinist väga vale arusaam, juba kutsudes neid nõidadeks, vihjab sellele, et inemene on loonud endale pildi mingist kahtlasest ja pussakast vanamutist, ke söödab, a la mingeid ussikeeli sulle sisse.
QWE8
MemberOn olemas selline haigus nagu “Tundmatu päritoluga palavik”. Soovitan pöörduda alternatiivmeditsiini poole.
QWE8
MemberEestis selline bänd nagu Mushy, mille järgi hea moshida. Mosh on viimasel ajal suht popiks muutunud ja metal üldse, üldjuhul, keegi ju peksa seal ei saa, pärast lihtsalt kere sinikaid täis, aga mingit peksmist ei toimu, aga eks igas rahvamassis leidub selliseid, kes rikuvad reegleid.
QWE8
Memberhttp://paranormaalne.blogspot.com/2007/12/…-toitumine.html
Huvitav, et lisaks keha ehitusele, klapivad sama kehatüübiga inimestel veel nii paljud asjad.
Ma olen teine keha tüüp ja mul klappis veel: sirged ja läikivad juukse, kerged tedretähed, helepruunid juuksed, kehakaalu kerge suurendamine ja vähendamine, nägemisprobleemid ja iseloomuomadused pidasid ka kõik paika.
QWE8
MemberPõhimõtteliselt on ju Voodool õigus. Looduses ei eksisteeri sellist probleemi, et liigne ülekaalulisus võib põhjustada tõsist terviseriket, aga inimühiskonnas on ju see väga tähendatav probleem, või kus sama liigi sama sooliste osad isendid(terved) on teisest 3 korda raskemad.
QWE8
MemberSa peaksid ehk oma ülbust pisut talitsema
QWE8
MemberSinu loetud teksti põhjal tõstataks küsimuse.
Oled idioot, või mängid idiooti?
(Kui ta peaks toimima, siis ütleks niipalju, et kõikidest NETIST TELLITUD organismi talitlemist ümber seadvadtest asjadest tuleb eemale hoida.)
QWE8
MemberSee on jutt stiilis”naesed turul rääkisid”,rõhutan tugevalt,et seni pole mitte ühtegi teaduslikku tõendit,mis seda müüti kinnitaks.Eelkõige määravad inemise pikkuse siiski geenid,oleneb sellest kui pikad on su vanemad ja mõnevõrra võib määrata ka vanvanemate pikkus,sest vahest võib juhtuda selliselt,et geen ei avaldu lapsel,avalduvad lapselapsel.Kus sa tead, et seda pole teaduslikult tõestatud?
QWE8
Member*KIHILE
QWE8
MemberKUIDAS TE ARU EI SAA, ET SEE LUGU ON TEHTUD RULLNOKKADE MÕNETAMISEKS, MITTE RULLNOKKADE POOLT. NAGU LOO AUTORID KA ÜTLESID, ET TAHAVAD ÜHELE ÜHISKONNAKOHILE TÄHELEPANU JUTIDA. Nagu film “Tulnukas”.
Ja kui keegi teeks loo, kus sõnad: Olen jõusaaali mees ma, Meeldib seal eitesid vaadata, Rinnalt 150 kg lükkan ma.-
Kas siis Jõusaalis käiad hakkaksid seda lugu kuulama?-Nagu üks võitis, et varsti hakkab seda lugu Rullnokkade autodest kuulma.
Issand alasta!
QWE8
Member“Kummid”…. Rehvid!Tegelt vä?
Ma arvasin, et kummid tähendavad Eesi-Inglise sõnaraamatut, aga hoopis rehve.
AutorPostitused