qps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
qps
MemberPildi pealt midagi näha polnud? Käisin sügisel pilti tegemas põlvedest. Arst ütles et piltide pealt vaadates pole midagi viga, söö glükosamiini ja kõik.. Jättis sellise imeliku mulje nagu oleks talle valetanud aga jah.. Ise söön samuti glükosamiine aga sittagi ei aita. Põlvesidemed on head, eriti koormusel. Mul perearst ütles, et kui ikka edasi valutab, siis hakkan mingeid presse tegemas käima. See jällegi rahaeest.. Iseasi, kui kasvuperiood on.
qps
MemberMa arvan et sul on nad lihtsalt liiga pinges.. ka puhkeolekus.Kuulsin oma tuttavalt füsioterapeudilt, et ühel täpselt samasuguste sümptomitega noorele tehti sellepärast sääreopp, aga midagi ei leitud..
Mina sain sellest jagu nii, et paar kuud masseerisin (kreemid aitasid ka, vbl soovitaks proovida punast hobusepalsamit) ja venitasin säärt peaaegu iga päev.
Pinges oleks nagu jah.. Üks tuttav soovitas pipraplaastrit proovida. Eks ma proovin masseerida ja kreeme. Laupäevaks sai Järvejooksule regatud, eriti taha küll katkestada vms..
qps
MemberKüsimus siis selline, olen 16a ja varsti hakkavad jooksuvõistlused. Esimene võistlus on 12 km. Treeningul on mul kesk. pulss 160-170 aga tahaks võistlustel kiiresti joosta. Sellega kaasneb ju kiirem pulss 190-200. Kas sellise pulsiga võib võistlustel joosta, kusagil 1 tund?
märts 5, 2010 at 12:35 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #259881qps
MemberEndal põlvedega jama. Sõin 6 nädalat Bio-glucosamine. Ei saa küll aru, et midagi aidanud oleks. Nüüd söön natukene paremat Arthostopi. Igatahes koormuse vähendamine teeb liigestele ainult imet !!
-
AutorPostitused