püss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
püss
Memberkui tahad seda sellel eesmärgil, et suurndada vere hemoglobiini taset, siis oovitan sulle raud+C vitamiin. see märksa odavam ja effektiivsem. saad seda apteegist.
firma mis seda teeb on Haas
püss
Memberloogiline et tõuseb ju, lisa proteiin ssöd sa selleks et saada suuremaid lihaseid kiiremini ja saadgi. aga ära unusta et ka need kaaluvad ja rohkem kui rasv.
seega ära vaata palju kaalud, vaid seda, kui palju on su rasva protsent
püss
Memberkaalun 83 kg.
ilma nõksuta 40, suure nõksuga aga 90
lõuatõmbeid teen +25 kg seerjas 6 kord
püss
Memberelan tartus ja käin TÜ spordihallis või Arenas
püss
MemberSõudmine on kasulikum, kaasatakse ühtlaselt suurem hulk lihaseid.Ps, aerutamistrenazööri pole olemas!
mina ise olen aerutaja, ja selline masin on olemas. aerutamise pluss on see, et saab endale suht uhke selja lailihase.
alustasin aerutamisega ja vöö ümbermõõt oli 91 ja rinnümbermõõt 100. nüüd on vööümbermõõt 81 ja rinna ümbermõõt 125.
lisaks saavad hea koormuse kõht triitseps ja deltalihased.
kulturistidel miinuseks see et alakeha koormus on väga väike.
igatahes soovitan aerutamist kitsaõlgsetele
püss
Membersoovitan omega 3 rasvhappeid
apteegis müügil
püss
MemberEi usu hästi sellesse viimasena pakutud meetodisse. Pealegi, velol pulsilugeja olemas, järelikult kasutan seda.sellega on nii, et see on kõige lihtsam varjant nii enam vähem orienteerumiseks kui muud varjanti ei ole.
ise kasutan polari pulsomeetrit, pärast annab kulutatud kalorite arvu ja pulsid ning graafikud arvutis
püss
Membersaad optimaalset tempot niimoodi reguleerida, et vaatad kas saad normaalselt ilma hingeldamiseta joosta.
püss
Memberkaalun 84 ja max on135
püss
Memberniipalju kui kuulnud olen siis pidigi olema mingi teatud protsent inimesi kelle keha ei taha kreatiini omastada.sellega pidi nii olema, et kreatiin mõjub paremini inimestele kellel on ülekaalus kiired lihaskiud. umbes 10-20 nele % see ei mõju
püss
MemberTartus on Raatuse comarketis. pudeli hind mingi 17-18.
kui ära jõin siis tundus trennis natuke rohkem jõudu kaa olevat
püss
Memberloogiline, suitsetajatel on tunduvalt madalam hemoglobiini tase, seega on hapnikurikka vere trantsport organismis märksa aeglasem.
seda aitab parandada rauarikkam toit või vastavad toidulisandid, muidugi kõige parem JÄTA SUITSETAMINE MAHA!!!
-
AutorPostitused