püss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
püss
Membermulle on jäänud selline mulje, et kui sööd aeglasemalt, siis saab kõhu väiksemast kogusest täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>püss
Membermul oli endal kaa alaseljaga probleeme, aga tuli välja, et alaselg lihtsalt nõrk võrreldes muuga

sain lisaks veel elektri ja magnetravi ja tegin ka ravivõimlemist.
enam pole tunda andnud, kuigi peale trenni ripun ja venitan selgroolülid lahti.
aga vähemalt ei valuta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>püss
Memberväga hea asi tõesti.
Töös on umbes 90 % kõigist skeletilihastest.
On veel selline asi nagu sõudespinning mida saad sellega teha( st.rasvapõletus, südamemaht, kiirus, jõud)
Kui võimalik, siis soovitan see aparaat endale kindlalt soetada
püss
MemberIgasugune liigutamine treenib midagi
iseasi millise kasuteguriga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>püss
Membersalutarises müüakse valku, kreatiini ja aminohappeid. minu arvates parim tervisepood tartus
MemberSa vaata omal toitumine üle! Kohe kindalsti saab suurendada
Edu sulle
MemberKreatiin on energia lihase töötamiseks, proteiin aga ehitusmaterjale lihase ehitamiseks

edasised järeldused tee ise
aga mõlemad korraga annaved eriti hea efekti
MemberIse soovitaksin nii noorelt endale tugev aeroobne põhi alla laduda, st. pikad jooksud või mida iganes pulsisagedusell kuini 140 lööki minutis.
Mul oli üks tuttav, kelle elukohas polnud jõusaali ja ta oli ka parajalt priseke, rasvaprotsent mingi 25. poiss tegi tõsiselt aeroobseid treeninguid ja kui teda uuesti nägin oli rasv läinud ja keha selline et hakka ainult ehitama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kindlasti tee alustuseks vähemalt aasta treeningid mis arendavad südame mahtu, sest kui kunagi hakkad tõsisemalt jõusaali tegema aga süda närk, siis ei pruugi minna just nii nagu loodad

Igatahes edu ja julget pealehakkamist sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>püss
MemberÄrme unustame Ameerika laboreid ja dopinguskandaale.
Seda nüüd kinlasti. Ei tea kaugele juba geenidopinguga on jõutud. Seda pidi olema peaaegu võimatu kindlaks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>püss
Membersprinterite treeningust moodustab 60 % jõusaali treening.
ja mustanahalised jooksevad siiski kiiremini
püss
Member[TOITUMINE ON TÄHTIS!!!Mul oli vastupidi: tundsin, et iga keharakk on ääreni süsivesikuid täis aga mitte mingisugust minekut ei olnud. Üldiselt on viimasel ajal hakatud loobuma teiperitest, ise olen kaks korda proovinud ja mõlemad korrad ebaõnnestunult. Ma arvan, et seda saavad teha aktiivsed sportlased, kelle organism omastab aineid kiiremini, mitte minusugused amatöörid.
mul oli alguses kaa esimesel korral.
Soovitan võistlusvälisel ajal või kui mingi vähemtähtis võistlus asja katsetada.
Sa pead muidugi oma keha suht hästi tundma, et midagi üle ei teeks.
mul õnnestus juba teisel korral ja kavatsen teiperit kasutada ka edaspidi
püss
Membermidagi negatiivset ei ole, aga kirjutaks ühe positiivse hoopis
püss
MemberLokaalset rasvapõletust ei saagi teha ju

soovitan, pikemaid aeroobseid treeninguid pulsil 130-140 aga vähemalt 40 min korraga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti peaks üle vaatama ka õhtused söögikorrad, et poleks liialdatud süsivesikutega
püss
Membersee tuleb sellest, et selgroo plaatide vahel on närvikanalid. Jooksmise ajal toimub põrutus, mis surub need plaadid kokku ja närv jääb vahele. Sellest ongi see valu tingitud. Peale jooksu venita end kinlasti.
mul oli endal vanasti sama probleem. Sain asjast jagu nii: hakkasin rohkem treenima selja sirutaja lihast käisin ka elektri ja magnetravis.
õnneks pole enam tunda andnud
püss
Memberpigem ikka 700
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>70-nest käib päris paljudel jõud üle
AutorPostitused