püss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
püss
MemberEnergiat kulub küll sellel pulsil kõige rohkem, aga ära nüüd üle 200 küll lammutama hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rasvapõletus siiski alla aeroobse läve, seal 120-14 umbes, hit´is intervallil ka kõrgem. aga see 200 oleks liig

püss
Memberteavasti rasvapõletuseks parim 120-135
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on individuaalne. Vajalik oleks koormustest.
Ma tahaks näha sellist indiviidi, kellel aeroobne lävi üle 160
Jämedal enamikul siiski mahub mainitud raamidesse!
püss
Memberigal juhul on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a nii palju kui mul on erinevate inimestega kogemusi, kes algajad suusatajad, kõigil rahulikult kulgedeski anaeroobses, st. pulss 160+, teavasti rasvapõletuseks parim 120-135
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui pulsomeetri võimalus ja saad pulssi jälgida, siis väga hea, palju lihaseid töötab ja ei korrma liigeseid niipalju kui jooks

püss
MemberSuusatamine on igal juhul hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui sõidad ebaühtlase reljeefiga rajal, siis pulss läheb nii või naa tõusul üles.
Iga aasta mu tehvandil laager ja pärast arvutis pulsigraafikuid vaadata, siis on täpselt nagu hit ette näeb.
tasemal läigul peab muidugi kiiremini sõitma, et pulss üles saada;)
oktoober 22, 2007 at 1:12 p.l. in reply to: Anaboolsed ravimtaimede ekstraktid ja muu selline #128815püss
Memberca 50 eek
aga see tõmbab pulsi päris alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>püss
MemberKusjuures, kui probleem on lihasega, siis ma soovitaks proovida sellist asja nagu kinesioteip.
Uus asi, aga päris vägevalt töötab:)
püss
MemberVastupidavuse arendamiseks peaks ikka sõitma vähemalt 30 minutit.
Pulsisagedus võiks olla 130-150 vastavalt aeroobsele lävele.
püss
MemberKus sa nägid tablool, et 32m/sek
concept 2 on ikka see millega sõuad? vaatasid võibolla tempot, aga sellest ei olene midagi, pigem tõmbe tugevusest ikka.
jälgi ikka seda kõige suuremat numbrit tabloo keskel;)
püss
Memberoluline pole distants, vaid aeg.
Võiks ikka nii 10 minutit sõuda. sellega peaks tulema nii umbes 2000+m keskmiselt
püss
MemberKontrollige igaks juhuks oma vererõhku.
püss
MemberKas soovitate 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone´t või Animal Staki?
püss
MemberÜli hea kraam. kasutasin ise rocky road, oli seda 5 kg ja mingeid probleeme ei tekkinud
püss
Memberikka võib.
massikates ongi ju süsivesikud ja valgud koos.
pealegi pärast trenni on süsivesikuid kaa lisaks valgule kohe vaja ja süsivesikud peaks aitama imendumisel kaa kaasa, selleks kaa ju energiat vaja
püss
Memberbeetakaroteen;)
püss
MemberKule mul kaa vee peal vahel käed selliseks läinud, eriti kevadel:P
Kõige parem on minu arust kui lahtine nahk ära lõigata. Kui trenni teed, siis plaaster peale, aga ööseks kindlasti ära võtta ja ööseks kreem kaa peale. Enne trenni kreemi ei soovita, sest teeb selle naha pehmeks ja siis kerge veel omakorda vigastada. enda rekord 3 villi üksteise sees aga siis hakkas sealt juba verd tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõik mis ei tapa teeb tugevamaks;)
AutorPostitused