PuReSuruja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PuReSuruja
Memberosta koolist praad kui võimalik… näiteks meil on väääga head ja odavad pread.. ka suured
PuReSuruja
Membertahapoole tuleks seda ise harjutada… nii ka välja poole käivaid jalgu ja küürus selga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PuReSuruja
Member14 aastaselt 95 on küll müstika ise sain vaevalt 70kg 14 aastaselt …nüüd 15 ja pole proovinud palju nüüd saan..
PuReSuruja
Memberkuivatatud munavalgepulber ei ole ka siis hia süüa vä ?!
PuReSuruja
Memberendast eemale hoides mõjutab vist rinnalihast ka rohkem .
PuReSuruja
Memberminumeelest on peopesi endapoole hoides kudagi lihtsam.
PuReSuruja
Membermul jälle küünarnukis mingi jama ..lamades surumisel näiteks lükkan tahtejõuga käe sirgekes sest nii valus on.. isegi kui pole väga raske. käsi ei käi lahti vahepial .. lihtsalt jääb kinni ja edasi lükata on ilgelt valus ja vahepial ei lää kokku … see ei ole igapäev nii.. aga kui on siis on halb. (ei hakkanud oma probleemist eraldi teemat tegema.. äkki keegi möödaminnes saab aidata ,kui kellegil on oldnud võibolla.)
PuReSuruja
Memberalgajal soovitaks kasutada trenazööri.
PuReSuruja
Memberwtf. triitsepsit ja rinda
.. lõuatõmbamine arendab :seljalailihaseid,suurt ümarlihast,biitsepsit,õlavarre lihast. ning vähemalmääral :trapets (kest- ja alaosa ,romblihased ja rinnalihased.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> parandage kui eksin. 
PuReSuruja
Membermiks need just malmist peavad olema??
PuReSuruja
Memberolen prikulliga nõus.
??:”>PuReSuruja
Membertrimmis/musklis naine on igati ilusam kui mingi lodev.. aga need naiskulturistid mulle kyll piale ei lähe
??:”> aga ise alustasin kui olin 14 ehk siis 5 kuud tagasi… ja nyyd olen 15.. aga nii kähku rahule jääda
“> …. vict ei olegi võimalik.. kuigi arengut on tulnud kyll..PuReSuruja
Memberise sõin yxkord terve küüslaugu küüne ära ja kõhus akkas ilgelt paha ..(nagu siis kui haige olla)aga läx paari minuti pärast yle..
“>PuReSuruja
Membermix sa jõusali ei lähe?
“>PuReSuruja
Membermilleks see tauriin hia un ?
“>AutorPostitused