PuReSuruja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PuReSuruja
Memberolen kuulnud küll ja suisa kasutanudgi…massi tuleb küll juurde. odav ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PuReSuruja
Memberei tundu küll et midagi viltu oleks..vb olen mina loll.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui valu ei tee siis pole ju hullu.PuReSuruja
MemberAlguses aitaks raamat ”jõu, ilu ja tervise anatoomia”. Isegi selle abiga alustatud.Teine abivahend on see foorum ja saab hakkama küll.
PuReSuruja
Memberise pead tundma kas venid või mitte… keegi ju ei oska foorumis öelda mis tunne sul oli. kui ise tunned et aitab siis lase käija aga tee mitmeid erinevaid harjutusi.
PuReSuruja
Membermul on tekkinud 2 korda selline valu ja ka just surudes. pärast on valus pead keerata .läheb üle 2-3 päevaga
??:”>PuReSuruja
Memberkeemia ka kindlasti.
PuReSuruja
Membervõibolla keegi tõlgiks tähtsamad asjad ära sealt.
PuReSuruja
Memberise söön ka veel mõni päääv.. ei sega küll trenni tegemist.
PuReSuruja
Memberrate-se ei lasta seljatagant pilti üless
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PuReSuruja
Memberakne on lihtsalt nihuke kiuslik asi ,et muu peale antibiootikumide ei aita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PuReSuruja
Membersööd doxycyclinum-i?
PuReSuruja
Memberväga hea selg kossaril ! ja need pildi teemad ei ole mõtetud kuna siis saavad inimesed üksteise taset võrrelda
PuReSuruja
Memberaga paljud just panevad selja ja bicepsi ühele, ning rinna ja õla ,kaasaarvatud tricepsi,ühele päevale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PuReSuruja
Membermida eestikeeles tähendavad :
Olympic Squats
Benching
JS Rows
Accessory
Standing Military Press
Deadlifts
pull ups
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PuReSuruja
Membergad damn.. mul ei tule piale reklaami midagi ette… ootasin ligi 10 minna ..ikka ei midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused