Skip to main content

puppeteer

Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Pikalt ja laialt #54897
    puppeteer
    Member

kame soovitus õhtul väiksema kalorsusega toite süüa vana tõde. eks ma püüa sellest kinni pidada. mersi ja kasutajajaa soovitus vähem trenni teha alguses võtab nõutuks. kui vähem veel trenni teha saab kui ma praegu teen? 5-6 korda päevas 1.5h kõndi/sörki ületamata pulsi sagedust 171. jõusaali trenni hetkel ei tee. on seda palju? mis oleks paras? kas 3 korda nädalas 1h kõndimist pulsisagedusel kuskil 120 on trenni eest? see ei võta higisekski ju. sojatoodetega hakkan õigepea tutvust tegema.

clarkiele niipalju, et iga küsimus siin foorumis nõuab vahest natukene ka isiklikku lähenemist ning alati ei pruugi sõber otsingust leida vastust enda küsimusele. aga need artiklid, mis sa näitasid, need olid üpriski asjakohased. lihase kasvatamise jutt ei lähe ainult minu eesmärgiga väga kokku vist, aga panin ka selle kõrva taha. ja pealegi on alati nii, et kui olen kõik targad artiklid läbi lugenud, siis ihkab hing ikka seda igaks-juhuks kinnitust spetsialistidelt, et kas teen õigesti või mis on valesti.

kuidas selle kalori arvutamisega õigupoolest on. kas te kõik kaalute kõik toidud kaalul enne söömist üle? või silmajärgi umbkaudu hindate. sesmõttes, et tükk tegu ju selline mõõtmine ja kaalumine. aga toidust ikkagi. kui muna, kohupiima, juustu, sojaubadega oma valgugrammid kätte saan, siis kas seda on piisavalt, või jääb siiski vajaka ja liha ja kala on asendamatu? millised oleks veel alternatiivid.

tänan kõigi vastuste eest.

Viewing 1 post (of 1 total)