punu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
punu
MemberTuunikalakonserv veega. See on hea odav
??:”> Ja 25g valku, samas aint natu üle 100 kalori. Muidugi ma raputan sellele veel hoolega soola ka peale, aga eks igaühel ole omad pahed 
punu
MemberPiirduks sellise keskmisega, umbes:Kaal = pikkus (cm) – 100 +- 5-6

Hm, ma arvan, et sa mõtled pikkus-110 valemit. Sest nt 164 cm pikkune 64 kg naine on ülekaalu piiril. Ja kui sa lubad sinna veel 6 kg otsa panna, siis ta ongi ülekaaluline.
punu
MemberKuna olen ülimalt hinnatundlik, siis Tln-s TTÜ spordihoone oma. Trt on samas kaliibris Ujula 4.
punu
MemberHm, lisaks tellitavale kummile on oluline ka prilli kuju. Kusjuures kallis hind ei garanteeri head vaakumit. Mina ostsin endale prillid mingist poest, kus sai pähe proovida. Maitea, kas kõigis saab. Vist oli Spantal sport. Ja kõige paremini sobisid silma kujuga hoopis ühed suht odavad prillid. Mehel lasin siis ka nõuda, et ta saaks pähe proovida. Ja ongi nii, et mehe prillidega mul kipub vesi sisse tulema, enda omadega on alati ok. Ja juhuks, kui ei tea, siis seda ka, et enne pähepanekut tuleb nägu ja prill märjaks teha, nagu lapsepõlvest tuttavad vaakumotsaga nooledki

punu
MemberNormaalkaalu ei saavuta ebanormaalsete vahenditega.No ei ole vaja vähendada kaloraazhi korraga nii järsult,piisab,kui olla iga päev ~350 kaloriga “miinuses”.Ja miks karta NII paaniliselt toidus rasvasid?”Rasvapolstri” tekkel on kõige suurem osa siiski süsivesikuil …
Taoliste päevadega ei saavuta sa midagi peale piinava näljatunde,pealegi viid organismi stressi ja ta hakkab varusid korjama.Siit ka põhjus,miks su kaal taastus.
btw,ka sinu praeguse kaloraazhiga on võimalik juurde võtta,kui hoolega pingutada:sa põruta oma kenjaaalset tjeeti nii 2 nädalat järjest ja siis mine tagasi endisele rezhiimile – siis näed …,

Ma ei kardagi rasvu, ma kardan teraviljatooteid. Mees naerab, et ma kardan saia sama palju kui koeri
??:”> Rasvadega ma üritan vaadata, et ikka 30g täis tuleks, iga päev söön juustu ja tihti oliive (mämm)Teravilja propageeritakse minu arust seetõttu nii palju, et seal on kiudained ja need kiirendavad seedimist, aga mul seedimise kiirendamise järele vajadust pole. Ja kiudaineid on porgandis ka.
Ma tean küll, et see minu ebaühtlane dieet tundub hull, aga kuna mu elu on umbes sama ebaühtlane (kulgeb nelja linna vahel ja kooli-pidude-sessi-töö-trenni ja kõige muu rütmis) ja ma olen ka kergetviisi toidusõltlane (JUUST!) siis selline kaloritega sikk-sakitamise värk, mille kohta kuskilt lugesin, tundus mulle sobiv. Idee on selles, et ei söö mitte ühtlaselt vähe, vaid iga päev erinevalt, aga nii, et nädala peale tekiks arvestatav defitsiit. Et see aitab vältida säästurežiimi. Lihtsalt nüüd, kus mul keha on minuga eriarvamusel selles suhtes, et kas peaks veel alla võtma, peab see nädalane defitsiit veidi suurem olema, kui varemalt. Ma pole nimelt peale 14. eluaastat nii peenike olnud kui praegu ja kehal pidi olema nn kaalumälu, st ta tahab olla selles kaalus, milles ta kõige pikemalt on olnud ja ma olen enamus ajast 56 olnud. Mul on lihtsalt nö platoo. Ma arvan, et säästurežiimi ei ole, sest kui 2000 kanti söön nt nädala v nii, siis juurde ei tule. Jõulu ajal sõin nii 3000 (mama’s cooking, sinna ei saa parata), siis tuli küll tagasi kilosid, aga nüüd need jälle maha võetud.
punu
MemberÄhh, lõpetage ära oma rasvapõletuspulsi jama. Mida kõrgemal pulsil treenid, seda efektiivsem ja seda parem südamele ja siis on peale trenni pikem taastumisperiood, kus keha kulutab kaloreid, ilma et peaks üldse midagi tegema. Treenituse taset näitab hoopis see, et kui kiiresti pulss jälle alla läheb ja see, et kas sa suudad selle kõrgel pulsil treenimise ajal näiteks sõbrannaga vestelda (st ei hakka hingeldama). Ma ajan mõnikord need jõusaali rattad puhta lolliks, sest nad üle 190-200 ei taha eriti näidata
Need muidugi näitavad suht aiateibaaid ka, mul pulsikella pole, nii et tglt täpselt ei tea oma pulssi. See, et siin 90 kg 30a mehed räägivad, et norm pulss on 140, ei loe, sest esiteks meie vanuses ongi pulss kõrgem ja teiseks on väiksematel organismidel ka pulss kiirem. (Võrdle nt hiirt ja elevanti
??:”>)punu
MemberMa fännan täiega pin-up modelle:) selliseid võiks rohkem olla:PNii, ja pane nüüd see pin up liibuvatesse madala värvliga skinny-teksadesse (kõhuke ja sangad tungivad kehasse sooniva värvli kohal kenasti esile, rääkimata kintsudest, mis on nagu kilesselükitud tanguvorstid) ja lühikesse toppi. Ma arvan, et kui ta sulle ööklubis vastu jalutaks, heidaksid sa talle vbl ühe kõõrdipilgu, mitte rohkem.
Ja siis tasuks mainida ka seda, et pin up-ide ajastul ei teatudki, misasi on tselluliit ja seega ei pandud seda tähele. Ehk siis need tädid olidki täpselt nii pehmed, kui nad välja paistavad.
punu
MemberSellisele näljutamisele loomulikult keha reageerib vastupidiselt, et ellu jääda. Soovitan toitumine korda saada, st suurenda kaloraazhi. See on kõige esimene ja üldine soovitus mida öelda saab.Aga normaalne dieet mulle kahjuks enam ei mõju. Mul on mingi 2,5-3 kg ideaalkaalust (normaalkaalu miinimumist) puudu. Alustasin ülekaalu piiri pealt, siis läks 1700 kaloriga ka rahulikult maha. Aga nüüd pean alla 1000 sööma, et tulemust oleks. Seda küll, et kui kord nädalas kaaluda, siis on näha tegelik vahe. Küsimus oli, et kas on võimalik, et keha hoiab peale trenni vett kinni.
P.s. kui teie puhul on tegu meesterahvaga, siis võib tunduda, et see on väike kaloraaž. Aga mina olen väga väikest kasvu naisterahvas ja minu kehal pole tegelikult nii palju toitu vaja.
punu
MemberMa arvan, et ühiskond on julm. Ja siis nendest (ilmselt USA) inimestest piltidel mul on lihtsalt kahju, sest olen seal käinud ja tean, et ülekaalulisuse taga on tihti lihtsalt harimatus. Kui seal tänaval või poes inimeste käest küsida, misasi on kalor, siis vbl 1 inimene 100st teab.
Ja siin kõik loomulikult hiulgavad, et igasugune rasv ajab neil südame pahaks jne. Tegelikult on siiski nii, et inimesed on erineva figuuritüübiga ja osad ei saagi oma rasvaprotsenti nullilähedaseks. Mina näiteks mõnikord kirun saatust, et ma praegu sündisin. Sest 40-date või 50-date mõistes ma oleks sekspomm olnud: peenike keskkoht, ümarad puusad, volüümikad reied ja peenikesed sääred. Aga tänapäeva mõistes ma olen monstrum ja pean ennast näljutama, et ma inimestel südant pahaks ei ajaks ja et mul ikka kondised puusad oleks. Mõnikord see ajab mind ikka mega närvi, et ma ei või rahulikult olla selline http://imagecache2.allposters.com/images/p…irl-Posters.jpg sest tänapäeva arusaam seksikast naisest on hoopis selline http://xe4.xanga.com/a17d75f2d653362608661/z28079181.jpg

punu
MemberMinu vaieldamatu lemmik on loomulikult forell, ka lõhe, kuigi forell on mõnusalt rasvasem:)Meeldib väga suitsuangerjas, kuigi seda saab nii harva (täna oli see õnnepäev, killuke oli sushi sees)
Veel võiks nimetada haugi, heeringat.
Ja NB! Väga hea valgualliakas on mintai ning minu uus leid poest – nototeenia. Maitselt meenutab heiki, kuigi palju parem, väherasvane.
Millist kala sööte Teie?
Hee, mina söön igat kala, mis pole loomulikku surma surnud
Kui raha oleks, sööks kogu aeg õrnsoola lõhet (st paariks tunniks sool ja maitseained peale, ja ongi valmis). Kuna olen aga puruvaene tudeng, siis on põhitoiduseks tuunikaalakonservid veega. Maximast sain viimati isegi 6 kr tükk!
??:”> -
AutorPostitused