Skip to main content

punn-

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: 2 korda nädalas aeroobset peale smolovit kohe? #288415
    punn-
    Member

Trüki välja ja kleebi oma külmkapi uksele!

http://www.fitness.ee/artikkel/846/poorase…roobne-treening

see kes tahab teha intervalltreeningut see teeb,üldiselt enamus teeb siiski pikema ajaga aeroobset 30-50min

seda

aeroobset pole üldsegi palju.

paljud kulturist teevad 3 korda nädalas 30min peale lihasgruppe aeroobset või rohkemgi veel ja ei kurda et midagi valesti oleks.

ehk oskab keegi kogenum nõu anda nt kiivikas palju ta ise massiajal aeroobset nädalajooksul kokku teeb?

in reply to: 2 korda nädalas aeroobset peale smolovit kohe? #288401
    punn-
    Member

Milleks?

inimene tahab vormis olla sellepärast vast.

no kui mingit muud lihast peale smolovit ei tee siis miks mitte,iseset leks vb trennivabal päeval kasulikum.

muidu aga anna minna.

in reply to: kas toidulisandid soodustavad karvkasvu? #220432
    punn-
    Member

küsimus selles et kas toidulisandid panevad karva kuidagi kasvama?

pm mul sõber arvab et peale toidulisandeid on tal mõnes kohas karv kasvama hakkanud enne lisandide kasutamist ei olenud seal karvu nüüd on.tüüp on ise 20 a vana.

pm jah testo tõstmis tooted vb tõesti panevad karva veidi paremini kasvama kui muidu aga vaevalt seda mõjutavad proteiinid,kreatiinid,bcaa-d

in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #232626
    punn-
    Member

Mina ei julgeks elus kunagi kellegil tühja kõhuga trenni teha. Ise olen korra seda olude sunnil teinud ja vajusin lõpuks garderoobis kokku. Üks mu elu hullemaid kogemusi.

[/quot

ise tegin ka TÜHJA KÕHUGA JALA päeva!.

kui jõudsin suuremate raskustenio 140kg ise 72kg ja pidin 140kg 4×6 tegema siis ausalt öeldes viskas pildi 6korduse ajal nii tasku kui vähegi võimalik

pilt lihtsalt kadus eest kui hakkasin kükist üles tulema,olin üksi saalis,

õnneks midagi ei juhtuga joosta unud,aga baas harjutusi ei soovitaks küll tühja kõhuga tegema minna. kui siis tõesti tühja kõhuga joosta 30-50min ja tunne on hea.

in reply to: jõutõmme sirgete jalgadega ja kõrgelt aluselt #273109
    punn-
    Member

vaata harjutuse pangast järele enne kui midagi küsid!

teeb küll jah reie tagaosa

in reply to: Jalad #273046
    punn-
    Member

Olemas on hantlid 6kg ja 16kg.

16kg hantlitega kükki tehes võidki unistama jääda suurtest jalgadest, isegi naised teevad suuremate raskustega kükke.

suured jalad saad ainuld siis kui sa kükkid kõvasti suure raskusega ,muidugi tehnika peab korras olema ja raskus oma võimete piires.

pole mõtet kasutada liiga suuri raskusi millest jõud üle ei käi!

in reply to: Jõukava #272635
    punn-
    Member

hull naljamees.

massikava suurendab lihaskasvu mitte vastupidi.

kasutades aga ainuld jõukava ja väikseid kordusi hakkab lihas jah tasa kaduma.

in reply to: treeninkavad + 1toitumiskava. #272153
    punn-
    Member

Mul tekkis küsimus su jaotuse kohta,

1.kava.

1.rind+õlg

2.selg

3.käed(rind,biits)

4.jalg

5.vaba

6.tsükkel uuesti.

3 päev. Käed (rind, biits)

Kas rind kuulub käte alla ja kas sa triitsa üldse ei tee?

tegin kasutaja endale ja võin öelda et tegemist oli nn veaga ehk siis.3. on ikkagi käed(triits,biits)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)