Skip to main content

punamtsike

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 377 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: põlv teeb “klõps” #39184
    punamtsike
    Member

kusjuures täitsa õige. ise ei fänna absoluutselt Ultra Geli’i sest toimeaine mg kohta tuleb ta päris kallis. ühe korraliku kuuri jaoks on teda päris mitu purki vaja.

in reply to: põlv teeb “klõps” #39182
    punamtsike
    Member

nõrk oled siis kui süda pahaks läks. proovi glutamiini. vot see on hea maitsega. tähendab ma ennist ütlesin et nagu Ultra Gel liigeste hoolduseks. ei vaidle vastu et Ultra Gel on täisti softcore ja kokkuvõttes on tabletid efektiivsemad. aga hoolduse mõttes mõnda sheiki segada väga asjalik.

in reply to: põlv teeb “klõps” #39179
    punamtsike
    Member

no targutaks siis korrga veel natuke. nimelt ei ole põhjust sellesse n.ö keemiasse skeptiliselt suhtuda sest tegemist on ju loodusliku ainetega ja need ongi keemia. no näit vesi h2o on ülim keemia. õhk mida sisse hingad on keemia. välja hingad süsihappegaasi – jälle keemia. mis seal kopsudes toimus – keemia. kõik on keemia. seesama salv mida sa sina peale määriksid on võibolla hullemgi keemia. söök mida sa sööd on keemia. protsessid mis su sees toimuvad on ka paljuski keemilised. ei ole sellist asja nagu keemia sest kõik on keemia.

in reply to: põlv teeb “klõps” #39176
    punamtsike
    Member

sisse ikka kuhu siis veel ultra gel ’ist ei ole kuulnud?

in reply to: põlv teeb “klõps” #39174
    punamtsike
    Member

proovi põlvehoolduseks glükosamiini

in reply to: jõusaal vs pulss #39146
    punamtsike
    Member

a palju rahval jõusaalis see pulss on siis. kahesajavendi ka on?

in reply to: käsivars #39170
    punamtsike
    Member

a kuis ta siis ei arene. ma arvan et pool aastat on piisavalt pikk aeg kogemuste omandamiskes ja nüüd oleks aeg endale tõsisem treeningkava kokku panna. olgem ausad. 2 x nädalas ja kogu kehale on see kõige primitiivsem variant üldse. minul saab käsivars oma koormuse kätte sedaviisi et kasutan rihmu ni väha kui võimalik ja teen kõvasti jõutõmmet. spetsiaalselt randmele teen 1-2 x nädalas 1 harjutuse 4 seeriat.

in reply to: kiire valk #39160
    punamtsike
    Member

mu teada piim just raskesti seeditav. ja Marek ka kuskil ütles et piim ei olegi jook vaid juba söök.

in reply to: kreatiin #39070
    punamtsike
    Member

tore et me liha ei söö. lihas on nii proteiini kui kreatiini. ega taimetoitlusega kaugele ei jõua. vähemalt jõusaaliseisukohast.

in reply to: kreatiin #39066
    punamtsike
    Member

ehituses. monohüdraat ja tsitraat.

in reply to: laps trenni #39096
    punamtsike
    Member

ei ole nii et lähed trenni ja kohe lööma. enne kargad aasta niisama. õpid põikama ja teed tehnilised põhitõed selgeks. siis kargad veel aasta või paar. ja siis hakkab asi alles poksi moodi välja nägema. tongi andmine on kaklus. poks ei ole kaklus. ja tegelikult näit 8 aastaste poksivõisltused ongi üks paras maadlus. et kui meeldib trikood kanda pidevalt küllili olla teisi kägistada ja munapiiksu teha siis aga palun – maadlus. üldiselt mina paneks oma poisi hoopis maletrenni.

in reply to: kreatiin #39064
    punamtsike
    Member

lõpupoole? mõtled enne surma? alguses arenetakse piisavalt kiiresti ka ilma abiaineteta. aga vaata varsti tekib seisak. ja sellest aitab üle saada näit kreatiin

in reply to: laps trenni #39091
    punamtsike
    Member

olgu siis judo või misiganes aga maadlust küll ei soovita. vennad murravad trennis luid niiet vähe pole. ja vaadake kasvõi Valeri Nikitini kõrvu. Lisaks pole see staatiline punnitamine ka südamele vist eriti tervislik. näit poks on palju liikuvam ja trennid kalduvad enamasti aeroobsesse tsooni. jõusaalivennad ja maadlejad peavad südamele erladi täheelapnu pöörama – aeroobset lahmima. aga poksis pole seda vaja. nii mõnelgi poksijal on sest 4 korrast nädalas spordiarsti juures tippspostlase näitajad olnud. samas kui enne oli süda liialt nõrk. müstika.

in reply to: laps trenni #39082
    punamtsike
    Member

võitluskunst on võitlusKUNST. veavalt näit karatetreener sellele hästi vaatab kui paned lapse trenni pelgalt selleks etta klassivendi tümitada saaks. karates on ju omad põhimõtted. ei tohi niisama vehkida. ära võib tappa kellegi. mina soovitaks poksi. ka see on kunst aga palju praktilisem. ja ei ole igast kahtlase väärtusega jalalööke. kui poiss sündind baleriin pole siis mina arvamus – poks.

in reply to: kysimus…kõht+kreatiin #39021
    punamtsike
    Member

20g korraga !! Lol oled või. esimest korda kuulen. või olen hoopis mina Lol. minu teada ikka 5g korraga ja laadimisel siis näit 4×5 päevas ehk kokku 20g. aga viimastel andmetel on laadimine mõtetu. parem olevat pikemal ajaperioodil näit 5g korraga. Ott tarbis niiviisi kreatiini vist pea terve hooaja vältel. võin ka eksida.

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 377 total)