punamtsike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
punamtsike
Memberno mul endal oli fastiga halbu kogemusi juba siis kui asi veel n.ö funkas. see et raha ära maksid oli küll viga. ära enam nii tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) powermani foorumis oli ka üks tüüp kes vist tillika sai. keegi anti lubas talle kontakte anda kust raha tagasi küsida. mina läheks küll kasvõi menti. krdi varganäod.punamtsike
Memberno kuhu ta seda süntooli süstind pole. käed õlad jne. jällegi copy pasteühelt saidilt. ingliskeelt oskad ikkka vväää?
Markus has no ham strings, bulges on the top of his glutes from his injections, his skin color is always pale and yellow on stage and his arms and shoulders are so FULL of synthol I really don’t know how he gets called out at all! Out of all the things I just mentioned the synthol thing is so f**king ridiculous on his physique, it’s funny. I wonder, what the hell is going on when he gets called out in the symmetry round?
oled rahul? süsti endale õhku biitsa. ei tegelt ära süsti. sa loll äkki teed selle tembu ära kah. pärast mul jama.
punamtsike
Memberno ei kujuta ette. mina jalutan sisse välja lõdva randmega. copy paste siis sealt foorumist.
”ja sulle lohutuseks et ma ei tea mis teil seal tlnas toimub aga meil siin tartus käivad jutud et varsti pidavat tulema uus tegija kes pakub muscletechi ja prolabi ja iss researchi. ja hinnad pidavat tulema vägagi konkutentsivõimelised. ma ise muiud kardan et hinnad tulevad kirved sest usa on ikka päris kaugel ja pole eu liige (igast maksud vist?) aga eks see pärast näha ole. mul igatahes vaikselt kõppi kogutud juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ja kes ei tea kes/mis on muscletech,prolab,iss research siis appi tuleb sõber internet. musletech on ikka väga kõva seda söövad jay cutler ja dexter jackson ja chris cormier. need vennad on maailmareitingutes ronnie järel 2 3 4 vist. ja prolab on ka usas top10 sees ja isegi eespool kui muscletech. iss researchi eriti ei tea aga on ka kõva vist. mingi seos pidavat jay culteriga olema. ja igast usa pesapallistaarid söövad iss vist.
jah olen küll kõva külamutt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)”et siis siuke teema.
punamtsike
Membermisasja. ma just tulin sealt. ma ei mõika matsu välja praegu???
punamtsike
Memberno vist ikka nagu need kazaad ja emuled. umbes kuskilt kodulehelt alla tõmmata vist ei saagi.
punamtsike
Memberkui sa väidad et ruhli video on üle kõige siis oled küll kukkund. ruhl võiks vähem süntooli süstida. ja tema cillipelli on ka rõve. ta on lihtsalt inetu. ehe näide sellest mis juhtub kui loll roidi kallale lasta.
punamtsike
Membersa oled see carina jah. kaks kontot. kaval. ja ära nüüd hakka mingit iba ajama.
punamtsike
Memberminust vä*?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sulle uudiseks et tegu on illustratsiooniga ja selle punamütsikese asemel võiks seal vabalt olla lumivalguke mis seos on markus 250 ja kulturismil? kõlab tobedalt muidu.punamtsike
Membertuleks bänn panna jah. kui vennike ikka nii loll on siis tuleb mõistus karmimate võtetega pähe taguda.
punamtsike
Memberna aga siis gainib ju rasva. ma ise arvan et lihas tahab ikka oma ja peaks tihemalt sööma. samas see 4 5 söögikorda tundub tegelikult n.ö kuldse keskteena.
punamtsike
Membersa carina oled ika lausloll. kõik teemad on sinu iba täis. ma vaatan sa pole veel foorumite alal kogenud. su isiku kindaleks tegemine on titemäng. ja vot siis antakse sulle peksa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)punamtsike
Membersa karina pead ise ikka elu väike olema kui sulle eesti kulturistid suurtena tunduvad. palun loetle siis nende suuruste nimesid. sulle vihjeks et eesti esikulturist on võistluskaalus nii 90 tuuris. pane tähele 90kg mitte 190kg. oskad niipalju ika lugeda? saad aru mis ma räägin? vaevalt küll.
punamtsike
Memberkle naljanoku meil eestis ei ole sellisel tasemel kulturistegi hetkel. profikaarti pole kellegil. põhilised keemikud on sellised kes lavale eriti ei tiku. nagu sina. ja üldse kui alustad teemat a’la mida keegi võtab, siis loogiline oleks et kõigepealt puistad enda südamelt kõik ära. mida sa sunnik sööd sii kah.
punamtsike
Membernoo viineritest ei maksa eriti lugu pidada. tead ju küll kuidas 1 kg lihast tehakse 10 kg viinereid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). aga et see pudru ja omleti vaheldumisis söömine ei ole hea. igas toidukorras peaks saama vähemalt 30g valku ja siis ka ca 60g süsivesiuid. kui massi tahad peaksid need nr veelgi suurmead olema.üheks heaks valguallikask on kodujuust. samuti munavalged. süsivesiukutest riis ja kardulas jne. vaata ka oti toitumiskava. pane otsingusse ott kiivika treening ja siis peask tulema. vol 1 on massiperioodil ja vol 2 dieedil. sulle siis võiks idee allikaks olla toitumine massiperioodil.
punamtsike
Memberselle kohta ei oska siis keegi midagi lisada või? aa ja seal kimbos peaks o asemel u olema – kimbu.
-
AutorPostitused