punamtsike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
punamtsike
Membernaljanoku oled v?
punamtsike
Memberesimene postitus on aastast 2002
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) tiba imelik juba juu?punamtsike
Memberno siinsamas lehel on kobedamate klubide kontaktandmed. esimene asi kütad treeneri juurde ja siis ta vaatab mis ta sinuga peale hakkab. põhiasjad on trenn toitumine ja uni. kui need paigast siis ää loodagi areneda. see 15 kg on sul paras tegemine kui puhast lihasmassi silmas pead. kui kiresti tahad siis ma soovitaks sul peekonit. noh et ikka rasva ka. üldist massi.
punamtsike
Memberkas sul on nägemistprobleemid või? M.M just seletas et see veepäev ei vii sul ühtegi mürki kehast välja. ja mina arvan sama. kust see loll veepäev üldse tulnud on? keegi ”tark” arvas oma loogikaga et et rohke vesi loputab igast ained kehast välja? nagu autopesu või? uhad veega üle ja puhas. ja kuidas teeb vesi vahet mürkainetel ja kasulikel aintel ja ühed siis väidetavalt kehast välja viib ning teised alles jätab? ja ole nende kogustega ka ettevaatlik. veest olevat võimalik ennast surnuks juua. mingi osmoos ja stuff vist.
punamtsike
Membervett peab ikka jooma. vesi on elu aluseks. kuid kas ainult vett? aga eksta nii ole jah et igaüks ise teab mis teeb. oma tervis.
punamtsike
Membertänud
punamtsike
Memberno ta mind vast ära ei tapa jah aga kas on üldse mõtet teda tarbida. kas toime nõrgem ei ole. äkki teeb sama välja kui tavalist mannajahu süüa. vaevalt see niiskus talle head teeb. oleks väga tänulik kui näit Ott isiklikult arvamust avaldaks.
punamtsike
Membera mis see on siis? EKG näitas et on hisi kimbu parema sääre osaline blokaad. aga arst ei pööranud sellele üldse tähelepanu. ju siis polevat tõsine?
punamtsike
Memberok a kreatiin? võib süüa või ei või? kas ise sööksid?
punamtsike
Memberabsoluutselt nõus. kust kuradist see veepäev üldse tulnud on? kes see tark oli?
punamtsike
Membertegetl ega ma ise ka neid asju päris täpselt ei tea. lihtsalt targutan oma loogikaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) aga võtame näit prot nr 1. seal on vist 100g 86 g valku. noh et kui igaüks võiks lambist nr välja mõelda siis võiks ott ju sinna 86 – le 1 ette kirjutada ja olekski hoopis 186. ja vaevalt keegi meist kui tarbijatest seda kuskil laboris kontrollida laseb. et siis olekski hüpersuperproteiin. 100g tootes 186 g valku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))punamtsike
Memberloomulikult. ei vaidle vastu. aga kas seal on ka kirjas mis tingimustel need watid saadud on. ma siiski arvan et täitsa lambist keegi kuhugi midagi kirja ei pane. et mingi imepisike tõetera peab igal nr ikka sees olema. muidu läheks asi ju täitsa hulluks kätte. siis oleks meil bmw 350i -d mis kiirendavad 3 sekia ja pagasiruum oleks 5000 m3. kõik sõltub sellest kus rõhuasetus on. ja siis on meil ju veel tarbijakaitse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)punamtsike
Memberto karma. aga ülakehas on ju märksa suuremaid lihasgruppe kui biits ja triits. ma arvan et sa peaksin neile ka tähelepanu pöörama.
to grusin. loomulikult treenib jalgrattasõit jalgu. sa ju nagu jalgade jõul liigudki edasi ju. aga erilist lihaskasvu jalgrattast küll loota ei maksaks.
punamtsike
Memberoleks see vaid nii et tõstad ühele ja teisele käele ja siis naudid juba swarzamõõdus käsi. ja see proteiin kah veel. ilma proteiinita on võimatu areneda. mupärast tõsta olgu sul hantel või pool tonni.
punamtsike
Membertegelt nad ei tohi niisama lambist tarbjat petta et umbes 1 000 000 000 giga% parem või halvem. nendel nr on ikka mingi tõepõhi all. kuskil pole ju öeldud millest need % välja on arvutatud. ja mu mate on muidugi 0 aga kui võtta et 100% on tervik siis 700% on ju 7 tervikut. ehk siis aint 7 korda suurem. nad raisad on lihtsalt kavalad ja tõlgendavad neid nr niimoodi et illusiooni tekitada. ja no muidugi need algsed arvud on ka kuskil laboris katsete käigus saadud. a no labor ja tegelik elu on tihti vägagi erinevad. ühesõanag minu teada ilmselgelt tarbijat eksitavat reklaami ei tohi vist nigu teha.
-
AutorPostitused