punamtsike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
punamtsike
Membernnoo siis tuleb sul lihtsalt sillas olla. ise sain +5 kg esimese kuuriga. rohkem pole mingit mõju täheldanud. võibolla sarjakestvust ja sellist üldist erksust.
punamtsike
Memberpowermani kreatiin on kreatiin nagu iga teinegi ehk mõtetu teema. puhas kreatiin monohüdraat laxab esimesel kasutamisel ja sellega asi piirdubki. ja see mass on vesi. minimaalne lugu on monohüdraat ja dextrose. aga ega seegi oluliselt etem pole. tuleb ikka väga pika aja jooskul tarbida et temast mingit tolku oleks.
punamtsike
Memberno kui sa juba maili saatsid mis sa siis tahad et siin hinnast räägitaks.
punamtsike
Membermulle kui tulevasele pealtvaatajale meeldiks küll uus kava. muidu iga aasta vaatad sama kava. niigi võistlejaid vähe jne. igavaks läheb. ma muiudgi ei tea kuidas profileeris see vabakava teema käib. aga vaevalt küll et näit ronnil mingi viimased õõõõ 5 Mr. Olympia võistlust sama vabakva on olnd.
punamtsike
Membera kusjuures mul tekkis sama küs?
punamtsike
Memberferrigno mitte ferribinoa
punamtsike
MemberLou Ferrigino ehk Uskumatu Hulk. see roheline mehika.
punamtsike
Memberolari ää nüüd üppa. sten küsib ju nimesid kelle võistluskavasid vaadata jne. sten on kõva. millal sina lavale tuled. see kas ja kuna on ja ei ole vajalik uus teema teha jäägu moderaatorite otsustada.
punamtsike
Membermitte et M.M laval väike tunduks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>punamtsike
Memberteate mis on probleem. asi nimelt selles et võistlejad paistavad väikestena ainult kaugelt. olen ise olnud pealtvaataja ja mõni võistleja võttis küll muige suule. eriti noor/juunior. aga kord oli võimalus ka lava taga tiir teha ja ühtäkki muutusid need väiksed sipsikud ikka pärs jurakateks (nägin ka M.M – pea et face to face. absoluutselt teine mees võrreldes sellega kes laval) et ühesõnaga lahkusin lavatagant punaste kõrvade ja alaväärsuskompleksiga. pange lava rahvale lähemale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)punamtsike
Membershwarz alustas hantliga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>punamtsike
Membera ma endale ehitasin ja ma pole sündinud ehitaja. tegin isegi 2plokki. vertikaal kus saab teha laia ja triitsa ja horisontaal kus saab teha samuti laiale tõmbeid ja näit biitsa. ise olen rahul.
punamtsike
Membermiks sa seda ostma pead? endal ka käed küljes juu? tiba nokitsemist ja peamurdmist ning ongi valmis.
punamtsike
Membernäita mulle ka seda lõiku kus ma ütlesin et ma midagi ei mõika. ja 100 a pärast saab vend v juba ooioikuivanaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) arvan endiselt et mõtetu teema ja targem annab järele seega head päeva. loodan et meie järgmisel kohtumisel oled lugema õppinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)+ kas sina kirjutasid selle :
Liitun minagi…
18-05-04 08:30 autor:Kadri
efekti mõttes õnnitlejatega ja soovin õnne ja tervist meie lemmikule! Päikest!
ja nüüd siis selle :
…….Vaevalt…Ma arvan, et tegemist on Teie ebaterve maailmakäsitlusega!
Hr Vähile: Hilinenud õnnesoovid!
ikka eri friik. kaks x juba vendv le õnne soovind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)punamtsike
Memberlisaks veel et vaadake teema pealkirja ”JUUBELIÕNNITLUSED VEND VÄHILE!” rõhk sõnal ”JUUBELI” 2 aastat peale juubelit õnne soovida on vaieldamatult tiba imelik. või on vendv iga sünnipäev juubel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ja nendest kes siin mingist kadedusest ja koalitsioonist jahuvad ei mõika absoluutselt essugi. -
AutorPostitused