Skip to main content

punamtsike

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 377 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Clenbuterol #34775
    punamtsike
    Member

kui trenn ja toitumine on korras siis on areng täiesti piisav. peale selle on ju igasugu toidulisandeid, mis ohutud ja annavad ka täiesti arvestatava efekti.

in reply to: Käe ümbermõõt… #34731
    punamtsike
    Member

kui paks oled siis ei lähe arvesse. võta rasv maha ja siis näed palju sest 50 järele jääb.

in reply to: Foorum avatud #34630
    punamtsike
    Member

pole küll Marek Kalmus aga omaltpoolt ütlen seda, et pärast kreatiinikuuri lõpetamist taastub organismi enda kreatiinitootmine täielikult. seega põhimõtteliselt pole vahet kas tarvitada kuuridena või mitte. kreatiin pole mingi kange steroid ja tema tarvitamisel saadav efekt on suht väike. arvatavasti seetõttu ongi hakatud teda pidevalt ilma kuurideta tarbima.

ma võin siin kahtlast ka panna niiet oma järeldused tee ikka Mareki postitusele põhindes. tema sõna maksab. see oli lihtsalt vahepalaks.

in reply to: J6usaal ja poks #34703
    punamtsike
    Member

pole küll mingi spetsialist aga minu nägemust mööda onj õusaal ja poks vägagi tihedalt seotud. olen ka ise selliseid jutte kuulnud. rääkijateks on tavaliselt n.ö vanakooli poksitreenerid kes kardavad millegipärast jõusaali kui tuld. probleem tuleneb vististi müüdist, et nii kui kangi puutud muutud kohe lihamäeks ja kiirusest pole enam juttugi. poksijate puhul on asi tegelikult hoopis sedaviisi, et tehnikatrenn ja üleüldine põhja ladumine kulutavad niipalju energiat et jõusaalitrennist taastumiseks ja lihaskasvuks ei jää eriti midagi järelele. e piltikult öeldes iga lisanduva lihaskg kargad sa järgmises poksitrennis maha. muidugi Ercman teab sellest pikemalt rääkida. ta päris kõva lammutaja.

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #34493
    punamtsike
    Member

ei taha halvasti öelda aga no kuule kuju ole normaaalne. kui sul ikka löörid pidevalt kinni ja miskit sitta täis siis ei saa ju normaalselt areneda. pealegi viivad nii nikotiin kui ka alkohol igasugu vajalikke aineid kehast välja. seda kui palju ta kahjustab on täpselt küll võimatu öelda. samahästi võid oma muti käest küsida kui palju( mitu % näit) ta sind armastab.

in reply to: väikesed valgu batoonid #34482
    punamtsike
    Member

olen neid isegi näinud. eestis neid valgutahvleid minu teada müügil pole aga neid on võimalik tellida. hinnast küll midagi suurt ei tea.

in reply to: kreatiin monohüdraat vs kreatiin tsitraat #34458
    punamtsike
    Member

mis värk see mingi ,,mikromized,, (või midagi sellist) kreatiin on. uuem tehnoloogia??

in reply to: kreatiin monohüdraat vs kreatiin tsitraat #34455
    punamtsike
    Member

ma tahan seda mida enamik siinse foorumi külastajatest. puhast kavliteetset lihasmassi. ja see üldine jutt ei ütle mulle midagi. äkki Ott või keegi vastaks.

in reply to: Kokkuvõttev saade Eesti MV 2003 #34446
    punamtsike
    Member

saade oli ülikõva. kõik osalejad näidati ära, mitte polnud tegu oti eriga nagu karta võis. see saade peaks küll näiteks noori motiveerima. ja kokkuvõttes ega võistluselgi midagi viga polnud. otsuse ,,temper,, viskas vähe üle aga muidu ok. edu kulturismi arendamisel. aaa ja ettepanek. ott võiks tihemini kuskil sõna võtta/saada ja kulturismi olemust selgitada ning üldlevinud müüte murda. praegu on olukord küll väga hull. keskmine inimene ei tea asjast midagi. väga levinud on üldised müüdid a’la et suureks ja tugevaks saada peab iga päev hommikust õhtuni jõusaalis treenima. ja et suurel lihasel pole jõudu. + toitumisest ei tea keskmine inimene kohe mitte essugi. näit minu käest on küsitud et kas proteiinid tervisele ohtlikud ka on ja kesloomad need süsivesikud on. nonsense.

in reply to: Millal lõpevad kulturismi MV korduvad vead? #34430
    punamtsike
    Member

vigast tuli ikka täiega. näit mis poos on rind ja triitseps küljelt. mis jama see kontsad kokku on. ja muusika. kõlarid olid suunatud rahva poole ja paljud võistlejad ei kuulnud mitte halligi. seisid seal nagu narrid. kui mingi korraldus tuli siis vahtisid lollide nägudega keerasid ühele ja teisele poole ning vaatasid kõrvale mida teine mees teeb.rahvas kohati lausa naeris. ja järgmine kord võiks migrofoni taha ikka pädevama venna panna. mingi paks pekk kes muudkui targutab isa asjast midagi teadmata. igatahes tänud võistlejaile. tase oli ülikõva eriti ott ja kalmus.

in reply to: otile protein nr 1 #34277
    punamtsike
    Member

tegelt ma omaarust erit ei lõõpind. ja vahuga seoses veel niipalju et võtsin stopperiga aega ja no 10 mintaga on veel 1 cm kõrgune vahukiht peal. peab siis lihtsalt kannatama.

in reply to: otile protein nr 1 #34271
    punamtsike
    Member

seda ma tahtsingi teada. tänud otile. teema lõpetatud.

in reply to: otile protein nr 1 #34267
    punamtsike
    Member

päris hea mõte M.M ma panengi nüüdõhtuse trenni jaoks juba hommikul valgusheigi selginema.

in reply to: otile protein nr 1 #34264
    punamtsike
    Member

jah aga prot nr 1 läheb ikka tunduvalt rohkem vahule kui näit fasti analoogsed tooted. vaht vahuks aga ta raibe selgineb ikka päris pikalt. niiet kui vaja kiiret valgusheiki teha siis tekitab see ootamine kergelt stressi. aga no olgu elab üle.

in reply to: Noor Rammumees #33739
    punamtsike
    Member

no igatahes tervisi teile sinna võrru

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 377 total)