Skip to main content

punamtsike

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 377 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: arnoldist #35403
    punamtsike
    Member

vot see mulle pähe ei mahugi. mitte üle paari seeria ja 1x nädalas. kuda kuradi moodi ta niimoodi kasvab. aga jah otil on meeltult hea säär.

in reply to: arnoldist #35401
    punamtsike
    Member

oi ta soovitas igasugu asju. ”pumpin ironis soovitas ühel dudel poseerimise ajal häälitseda või muud sarnast. et kui keegi selle raamatu pealkirja vene keelest eesti keelde tõlgiks oleks väga hää. mingi ”NEOFITSALNÕI BIOGRAFIA ARNOLDA”. nje ponal. aiman küll aga täpsemalt oleks vaja.

in reply to: arnoldist #35398
    punamtsike
    Member

arnold oli tõesti meeletu mees. paras valevorst jne. aga kas seda raamatut mõnes muus keeles ei ole saada. oleks väga huvitatud aga venekeelega on jams variant.

in reply to: kõht #35409
    punamtsike
    Member

neil on ka meeletu kõhuplokk mis ebapinges olekus on lihtsalt lõdva suur lihas.

in reply to: arnoldist #35396
    punamtsike
    Member

teadus tõesti areneb aga arnoldi biitseps oli minuarust parem kui ükskõik kellel tänapäeva proffidest. selles vallas oleks nagu tagasiminek toimunud. samas võib point olla ka selles et nad ei tahagi suuremat. kogu keha on ilusti proportsioonis ja suurem biitseps lihtsalt rikuks üldpilti. samas jalad on küll kõigil meeletud. aga nad on lühemad ka. ehk siis nagu illusioon. kurat see kisub juba ”ise küsin ise vastan” teemasse. kui ott või marek ka arvamust avaldaksid oleks omadega rahul. igatahes tänud

in reply to: arnoldist #35393
    punamtsike
    Member

sina mina jne kindlasti. aga näiteks Ronnie Coleman. tema treenib biitsepsit 1* nädalas. steroididest niipalju et need olid arnoldi ajal (arnold kasutas näit winstroli) ja on ka praegu. aga ma küll ühtegi proffi ei tea kes treeniks ligilähedaseltki nii nagu arnold. samas Arnoldi biitsepsit ei ole neist kellegil. ja tundub et ei tule ka.

in reply to: vitamiinid #35310
    punamtsike
    Member

et siis see 3-5 g tuleb enamuses vitamiinitablettidest v.m.s. + tsitrusviljadest. selge.

aitäh!

in reply to: vitamiinid #35308
    punamtsike
    Member

aga kuidas sa seda nii täpselt tead et 3-5g. vitamiinipurgi etiketilt saab küll välja lugeda kui suur C-vitamiini sisaldus on aga tavatoidust vist nagu eriti ei saa.

in reply to: Looma hormoonid… #34752
    punamtsike
    Member

mul ei ole midagi su isiku vastu. aga samas ajab su steroidijutt ilgelt pasa keema. ja ma pole ainuke. püüa vähe ennast talitseda mees. seda foorumit loevad ka paljud algajad ja kui sina kukud siin risustama et ilma steroiditeta ei saa jne siis pole ime et eesti kulturism persekukund on. vot see ajab eriti Vihale IF YOU KNOW WHAT I MEAN.

in reply to: Looma hormoonid… #34749
    punamtsike
    Member

tead piiks sa oled natuke kõva peaga, mina soovitaksin sulle hoopis tibustarterit. Vat see kollase jahukotiga, vet apteegis on saadaval mingi 170 kr on 5 kg ja see on väga kvaliteetne kraam, no vaata kus tibud hakkavad massi võtma ja need on tibud, mõtle kui veel vahel natuke trenni ka teed, varsti ei mahu kõik see specken tuppa ära.

in reply to: Foorum avatud #34632
    punamtsike
    Member

teatavasti lahkusid Sa fastist. idee järgi peaksid nüüd tai kane tooteid tarbima. kuidas mulje on ja kas fasti toodetega on nüüd lõplikult bye-bye.

in reply to: Rasvapõletajad #34786
    punamtsike
    Member

no kuule mees natuke om iks mutsu mann kah. kõik. ma ei viitsi sinuga rohkem vaielda.

in reply to: kogused-kui palju miskit #34740
    punamtsike
    Member

misiganes. kas sa võistlustel oled käinud. tegeled sa asjaga tõsiselt. kui mitte siis milleks sulle need ained. lihtalt hobikorras tervist tappa.

in reply to: Rasvapõletajad #34784
    punamtsike
    Member

ma olen sõnatu.

in reply to: kogused-kui palju miskit #34738
    punamtsike
    Member

tuleb kurbusega tunnistada, et sina biic oled omadega totaalselt p***ses. kõik algab mõtlemisest. ja sinul on see 100% vale. nagu ma aru saan oled sa ülekaaluline. tarbid oma äranägemise järgi igast saasta jne. sinust on mul pohh aga su südamest hakkab küll kahju. väntamas oled viimasel ajal käind?

PS: mis asi see nn keemia on. 9 klassi keemiatunnis sai õpitud, et iga inimene on kui liikuv keemiakombinaat. meie kõigi – sina kaasaarvatud – kehades leidub isegi kulda.

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 377 total)