Skip to main content

punamtsike

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 377 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: insu #35895
    punamtsike
    Member

sina tundub omaarust mingi hull professionaal olevat. pole nagu kuulnud siuksest vennast kuskil midagi. ja miks sa pilti ei näita. 50 biits ei ole ju häbiasi.

in reply to: Ghb #35890
    punamtsike
    Member

mina kavatsen ennast ise üles ehitada mitte mingile imele lootma jääda. igal medalil on kaks külge ja sellel geenitehnoloogial on raudselt oma vigur küljes. + asi algab sellest mis sul peas on. ja kui ikka vanajumal sinu pealt kokku hoida otsustas, siis ei aita geenitehnoloogia kah.

in reply to: insu #35891
    punamtsike
    Member

alguses kiireneb. siis aeglustub ja lõpuks kui mullas oled on null.

in reply to: Ghb #35888
    punamtsike
    Member

no eks sa proovi järgi. ega teist varianti ei ole ju.

in reply to: Spordiast! #35838
    punamtsike
    Member

tegelikult tundub, et sinu perearst on lihtsalt loll või oled sa ta välja vihastand. ultrageeli mainimine ei tohiks ju tükki küljest võtta. mina sinuasemel läheks uuesti tema jutule ja ütleks et ”tere doktor ma panin nüüd siis need kolm pange ultrageli korraga kinni. ilgelt paha on olla. ja nüüd on kohtussesõit sest te ei andnud tarvitamisjuhendit.”

PS : mina olen oma perearstiga vääga rahul. väga pädev ja asjalik. aga tundub et see ei lähe arvesse, sest tema natukle tuttav nagu.

in reply to: otile #35851
    punamtsike
    Member

kas whey lemon super on ka hüdrolüüsitud. sellekohast infot ei õnnestunud nagu leida.

in reply to: Spordiast! #35836
    punamtsike
    Member

eks neid arste ole ka igasuguseid. üks mu hea tuttav on samuti perearst ja no tal on küll meeletu tamp taga. pühade ajal pidi ka tööl olema. ja ma kaldun arvama, et asi pole teadmiste puudumises vaid justnimelt selles töökoormuses. kui sul seisab ükse taga koridoritäis kõngevaid vanureid, imikuid või tõeliselt haigeid inimesi ja korraga kargab sisse noor tugev roosa näoga kuju kes räägib, et tal õlad valused… arst saab ju kohe aru et suht teisejärguline lugu ja ega ta eriti süveneda ei viitsi. see pole muidugi vabandus. oma tööd tuleb korralikult teha. aga nii ta paraku tundub olevat.

in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35796
    punamtsike
    Member

õnne ja edu. enam pole jobukakkudel pääsu. suur – ja väike marek nalja ei mõista.

in reply to: õhtune õlle #35699
    punamtsike
    Member

oi kus nüüd lajatas. ägedad põhimõtted sul. steroidid nämnämnämm. õlle ei aitäh. kas kevadel välja ka astud. tundud nagu supertegija olevat. julged kõva häälega Mareki ja Arnoldi aadressil sõna võtta. kule kas sul pilti pole kuskil netis või.

in reply to: Valgu ja Süsivesiku sisaldus #35768
    punamtsike
    Member

copy amazonist endale vajalik inf ää. sul ju enamvähem teada mida sa sööd. koostad kindla toiduplaani ja asi sass.

in reply to: vajab teavet #35760
    punamtsike
    Member

mina ütleks seda, et kokkuvõttes ei võida sa sellega midagi. mis kiirelt tuleb see kiirelt läheb. minu moto oli ka, et võimalikult kiiresti võimalikult palju. (igast saastast olen loomulikult puhas). punnisisn kangi nii päeval kui öösel ja ka oma sünnipäeval ning pühade ajal. kasvasin nii mis mühiseb ja olin omastarust jõle tegija. et treenin nagu arnold. lõpuks tekkis meeletu ületrenn. südame koormasin ära jne. ja taastumiseks kulus niipalju aega et pärast olin ikka alguses tagasi. ehk kokkuvõttes. igast saastaga võid sa ju kiiresti vormi saada. aga kui asi untsu läheb oled pärast ravikulude maksmist veel sitemas vormis kui ennem. las steroidid jääda proffidele.

in reply to: õhtune õlle #35693
    punamtsike
    Member

1:1 ka nüüd kõike võtta ei maksa. Arnold on ka igasugu asju öelndud ja pooled neist on lihtsalt lollid naljad või valeinformatsioon. härra biic võiks vähem nõela otsas istuda ja oma vererõhuga midagi ette võtta.

in reply to: Mõtlemiseks… #35716
    punamtsike
    Member

asi on ikka mõistuse. kui lauslollusega tegu siis pole midagi teha. kes aga ennast kontrollida suudab see lõikab väiksest extra juice kuurist ilmselget kasu. muidugi käib jutt ikka Meestest mitte 15 a tatirullidest.

in reply to: Biitseps #35648
    punamtsike
    Member

haakidel on biitsepsil siiski kaduvväike roll. proovisin järgi ja biitseps lausa lotendab – niipaljukest kui mul teda on. siin ei ole tõesti mõtet vaielda sest on ikka vaks vahet kas löögid sooritatakse õige tehnikaga või mitte ja õiged löögid sooritatakse n.ö lõdvalt mitte pinges. muidu tekib antagonistlik takistus. käsi on lihtsalt keha massi edasikandja. nagu kehaga viskad kätt ja lõpus fikseerid või whatever.

in reply to: õhtune õlle #35684
    punamtsike
    Member

punamtsike täna õlle suurim sõber.

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 377 total)