Skip to main content

punamtsike

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 377 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36270
    punamtsike
    Member

alfonze ja mareki dialoog ajas küll hamabd laiali naerma.aga see selleks. mina olen igatahes väga õnnelik, et leidub vääga palju isikuid, kes joovad proteiini maitse pärast. käivad jõusaalis oma mobiile laadimas jne. sest mida kehvem on keskmine hall mass seda parems valguses paistavad need, kes natuke üle keskimise. kujutage ette kui kõik siinolijad treeniksid nagu arnold jne. siis ei julgeks vist päise päeva ajal turulegi minna. samas on asjal ka negatiivne pool. vähene konkurents on pikemas perspektiivis arengut pärssiv. näit noorkulturiste oli emv vist mingi 5 ainult. seega vääga vähe. ja ega meestelgi midagi hõisata pole. paar kolm tõsist tegijat on ilmselgelt vähe.

in reply to: proteiinipulbrid #36011
    punamtsike
    Member

no vot. ma kaldun ka arvama, et 30g ei tasu suhtuda kui muutumatusse väärtusse. äkki kadri selgitab 30g teooritat natuke pikemalt. ja mida näit ott asjast arvab.

in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36261
    punamtsike
    Member

õõiijessand. pole midagi teha kui vanajummal on lõuavärgipealt kitsi olnud. mina olen alates vägiliasest kuni prot no 1-ni kõik puhtalt sisse kugistanud. ja nagu ei kurda. sest tean et olgu või lehmasita maitsega. taastumiseks on see vajalik.

in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36257
    punamtsike
    Member

mis te vingute nagu naised. mingid kurmaanid olete vä. mina tarbin toidulisandeid ikka sel eesmärgil, milleks nad loodud on. maitseelamuste saamiseks on natuke teised asjad.

in reply to: voistlused #36238
    punamtsike
    Member

kust sa tead et sul väga head tulemused on kui sa võistlemas pole käinud.

in reply to: Biitseps #35656
    punamtsike
    Member

no vist ikkagi ei saa kui vaidled. ja miks sa siis võistlema ei lähe. näit tartu mv või üliõpilaste mv tase on meeletult nõrk. + minu tuttav oli 6 kuud poksinud kui esimesest võistlusest osa võttis ja ka võitis. järelikult on sul veel pikk maa kotti taguda enne kui asjadest aru saama hakkad.

in reply to: Biitseps #35654
    punamtsike
    Member

loogiliselt võttes oleks sinuga nõus. aga vaata mine poksitrenni, käi seal regulaarselt vähemalt 3 aastat. käi soomes võistlemas. tule hõbeda ja kullaga koju. võida tartu meistriitel. ja siis saad ise ka aru et biitsepsiga on paraku just nii nagu ennist rääkisin. poks lagab õigetest töövõtetest. ja need tulevad aastatega.

in reply to: poksija kava #36222
    punamtsike
    Member

nii ongi nagu marek ütles. ega sa jõusaalis kangi all ikka oma tehnikat naljalt ei paranda. poksijatel on esikohal tavalised baasharjutused. ja võtmesõnaks on plahvatuslik jõud.

in reply to: proteiinipulbrid #36006
    punamtsike
    Member

selge. ega ma sinu teadmistes ei kahtlegi. enda kaitseks ütleks veel seda, et Mareki puhul pidasin silmas 30g ühes toidukorras. ma nagu nii tuuta ka pole. aga millest see siis tuleneb, et täpselt 30g ja mitte kriipsugi vähem ega rohkem. tundub suht ebaloogilisena. näit kõik inimesed pole ju ühepikkused.

in reply to: proteiinipulbrid #36004
    punamtsike
    Member

tere kadri. ilus nagu alati.

tähendab mina olen nagu aru saanud, et see mitu g valku organism korraga n.ö õigesse kohta saadab on individuaalne. ei kujuta hästi ette kuidas näit Marek 30g läbi ajab. ja siis veel see et minu teada paigutub üleliigne söödud valk kenasti rasvkoesse. ja just see protsess koormabki neere ja ka maksa. siinkohal mainiks ära et ma teooria vallas suht toores vend. seetõttu võin ka eksida.

edu.

in reply to: Biitseps #35651
    punamtsike
    Member

to rannu : vaidlen vastu. kaitses töötab rind. biitsepsi osa jällegi kaduvväike. + kui sul käed kaitsest valusaks jäävad siis tuleb rohkem lüüa ja õiged võtted ära õppida.

to torumees : ära pahanda aga mulle tundub et sa oled üks neist kujudest kes 1x kuus poksitrennis näole annavad sest su jutus puudub loogika.

in reply to: rasvaprotsent #36142
    punamtsike
    Member

olemas on ka veel sellised kaalud mis näitavad ühtlasi ka keha rasvaprotsenti. kui täpsed need on.

in reply to: Bizepsi ja küünarvarre suurus #36093
    punamtsike
    Member

barbell tundub normaalne vend. pilt ja puha. ülejäänud võiksid pildi ka lisada- või siis rasvaprotsendi. muidu suht mõtetu.

in reply to: kõht #36085
    punamtsike
    Member

näit lõunasöögi ja trennieelse söögi vahel on aega 6 tundi. mina arvan et liiga pikk aeg. hea oleks kui toituda näit iga 3 tunni tagant. ja et rasvade põlemine peaks enesetundes ka kajastuma. kas lauast tõustes või natukese aja pärast jääb kerge näljasaps sisse. rohkem ei oska midagi kosta. vast keegi pädevam ka kommenteerib.

in reply to: Hüppeliiges #36075
    punamtsike
    Member

mina oma tagasihoidliku teadmistepagasi juures soovitaks teha kükki kang rinnal. siis pead ennast väham ette kallutama, kui kang turjal kükki tehes. ja ka raskused on väiksemad.

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 377 total)