punamtsike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
punamtsike
Membererki nool ja maailmarekord. noo there are no limits aga kahtlen sügavalt. kuidas muidu kah. vorm tuleb? kuulsin et sa vahepeal olid juba võistluskaalus. kas said probleemist jagu?
punamtsike
Memberjah ma hakkan mingi poti pärast kuhugi pärapõrgusse kohale minema. teenindus maksab ka midagi.
punamtsike
Memberõige. ja ma tahtsin veel lisada et kas amatöörid on siis puhtad või? vaevalt küll. mõned amatöörid võiks pea et Mr. Olympia laval võistleda.
punamtsike
Memberalati on võimalus. tuleb see ainult leida. pealegi ma olen kuulnud et dopingu tarvitamist on võiamnlik peita. pealegi väljuvad mõned ained juba tundidega. rääkimata päevadest. pealegi tehaske juurdekasv ära trennis ega keegi mingi paar nädalat enne võistlust trennis hullult massi tee. vorm tehaks ära varem ja enne võisltust aint hoitakse seda massi ning cruisitakse lavale. ja peaelgi mis sa arvad et kulturistid on need va kõige rohkem juccijad. meil on juba varem nagu juttu olnud et roiditeema on tuttav pea kõigile sportlastele ja paljud neist vahele jäävad? mina olen ikka kindel et kulturism võiks olla olympiala. minu arvates on kulturism suhtelist uus spordiala ja väga aktuaalne sest igaüks tahab hea välja näha. poogen palju sa tõukad või lendad. see aint minu arvamus.
punamtsike
Memberaa ja lisaks veel et enne kui fast lehma pani olin fasti hera 85 ja whey 3 peal. mingit vahet ma neil kahel tootel ei tundnud. ja imelik aga ma ei tundnud vahet isegi no1 ja hera 85 vahel. ISS aga tunnen vahet. and that’s all that matters to me.
punamtsike
Memberplatseebo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ei sellest on asi kaugel. ära nüüd nalja ka tee. enne sõin No 1. tean isegi et enamik sisaldavad mingi osa vadaku isolaati. need enamik on aga kahjuks kuidagi eestist väga kaugel. fastist pole üldse mõtet jahuda. neid ju pole enam ja parem on. nad olid ikka parajad kaabakad. väheamlt osa neist. muarust maksu fasti isolaat või 1 rubla. mian nendega tegemist ei tee. ja einoh ütleme nii et ma pole mingi müügimees või reklaamiagent. minu eesmärk on olla tegijam kui teised. ja minu puhul töötab ISS hästi ja muu mind ei koti. igaüks söögu seda mida heaks arvab. seega kokkuvõtteks ütleks et ISS on lehmasõnnik ja soja või lössipulber on ka etem kui ISS
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) sööge aga lössi.punamtsike
Membertegelikult on pea kõik spordialad juicci peal. jones olevat kasvuhormooni söönud. needsamad kreeka sprinterid teesklevad ka motikamatse et kontrollist pääseda. ja no ratturid on küll enamus mingi EPO otsas vist. 7 tundi vändata ei ooe inimlik. ja kas mitte see kiilakas piraat dopingu tõttu ära ei surnd. ronnied jne on veel vähemalt elus.
punamtsike
Membertoode on seesama jah ja tõesti kui lugeda teksti siis ei ole ta 100% isolaat tõesti. my bad. olen pool purki ära söönud ja ütleks et mina seda inglisekeelt eriti ei jaga et ei julge väita või laita mida seal on näputsatäis ja mida seal ei ole. aga vahet on tunda. olen ülirahul tarbin ka edasipidi. + kasutusmugavus. ei shakerit ei klimpe paned pulbri anumasse mingi 125 ml veega kupatad pulberit otsa ootad tiba tõmbad kindluse mõttes luskuga ka triibu läbi ja jood. aga tangi point on ülimalt õige. endal sama häda. et kui midagi paremat proovid siis pärast vana stuffi peale ei taha kuidagi tagasi minna. tundub nagu tagasiminek. ei tea millega see kõik lõppeb. vist nitrotechiga. vot too pidavat küll mingi 97% isolaat olema. vist. ja maksab oioimisraha.
punamtsike
Memberkas sa hakkad jälle targutama niikaua kuni Marek su paika paneb. avaldasin oma arvamust ja vahest tead et niipalju kui eksisteerib maamunal inimesi eksisteerib ka erinevaid mõtteid ja suhtumisi. ma ei saa midagi sinna parata et vibulaskmine mind absoluutselt ei sümpatiseeri. ja kui sa loed minu esimest postitust nii kerged 10 x siis äkki avastad et põhipoint oli küs kas bodybuilding pole veel olympiala? vasta küsimusele või avalda oma arvamust aga ära mine isiklikuks ja mis kõige tähtsam. ää targuta. kas iga sõnavõtuga on vaja midagi saavutada. funnyface.
punamtsike
Memberlugesin kuskilt et üks olevat isegi murtud kealaluuga ringi lasknud. äkki on su selgroog katki. keerad vales suunas ja oled invaliid.
punamtsike
Membereinoh vibu võib tore lasta olla küll aga kas see ka vaatajatele midagi pakub. ja bodybulding on way kaugel toorest pumpamisest ja kommi söömisest. dexter jacksoni vabakava oled näind. ikka siga hea oli. ja koos olympiameestega tulevad siis äkki fitnessieided kah. no siis ikka on mida vahtida. ja ega keegi sea laval midagi pumpama ei hakka. trenn tehakse kodus ära.
punamtsike
Memberto markus250 aaa no kui sa mõtlesid tavatoidu asemel siis loomulikult. ma mõtlesin ikka umbes peale trenni ja enne trenni jne igast bcaad ja peptiidid ja mitte kuumutatud ja mis seal kõik sees juba on. see isolaat olevat vist nagu praktiliselt ära seeditud juba. mingi 10 minta imendub. ma arvan et lössipulbriga eriti ei võrdle seda.
to hatebreed : ostsin tutvuste kaudu ja põlndki mingi elu kirves. ja asi on tõesti hää. täpsemalt räägiks äkki maili teel. punamtsike@hot.ee ilma ü-ta. ma võin isegi mõne kontakti anda kust leida võid. hind oli 460 midagi. a pakend on ka tiba suurem kui 900g.
punamtsike
Memberno jah. pooled autod tehakse ka juba sama põhja peale. ma pigem arvan et baas on sama aga erinuvused on siiski olemas. no võibolla mitte puhaste toodete puhul nagu näit kreatiinmonohüdraat. see ju sama asi niikuinii. pole vahet kas tai kane või näit fast. aga mõni paneb näit valgutoote sisse ka juba kreatiini või muud stuffi. siis ta võrreldes teiste valkudega ikka tiba erinev. vähemalt ostes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>punamtsike
Memberjulgen vastu vaielda. ma arvan et on ikka vaks vahet kas süüa toorainet või lõpptoodangut. ja vaevalt see lössipulber sul seal mingi isolaat on jne. seoses isolaatidega tekkis endal kohutav kiim et mis kamm siis ikka on ja ostsin Iss Researchi complete whey powerit. sedasama mis jay cutleri a cut aboves tema toidulisandite kapist vastu vaatas. einoh vapse olukord ikka. isegi sheikerit ei ole vaja. paned vette ja lahustub ise ära. ja taastumisel ningi lihasmassil on ka ikka vahet tunda. siiamaani parim mida minu silmad näinud, magu lihas tundnud. kel rahakott kannatab soovitaks proovida. kel ei kannata pangu maasudele mustudele mõeldud lössipulbrit. eks igaüks ise teab kas ta on inimene või loom. lössipulöbrit soovitaks koos heinaga. mmmm. kõva.
punamtsike
Memberkui sa minu eelnevale tekstile vihjad siis ma ju ütlesin et need nurti + tooted võivad olla talutavad aga teenindus ja sellega seonduv tundub minu kogemuste põhjal kahtlane. mõned powermani isikud ka ju fastiga vist nagu kattuvad mingil määral. ja tegelikult minu kogemuste põhjal on need nutri+ tooted ka kuidagi algelised. maeitea kui kõva turuosa neil seal soomes või kusiganes. ok mis ma targutan igaühe enda asi. aga see ka veel et ega variante on ju veel. ei ole aint nutri+ ja tai kane. ja need variandid on ikka vägaig arvestatavad.
-
AutorPostitused