punamtsike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
punamtsike
Memberno sparringust on mul küll üksta savi. seda saab iga päev nii et maa must. mul oli tunne, et sina kibeled hoopis minuga mõõtu võtma. et kui isu tuleb anna teada. aga selles on sul küll õigus, et mõtetu vaidlus ja vales kohas. et ma eriti enam ei viiitsi sõna võtta.
punamtsike
Memberhotmaili aadressi eriti ei kasuta aga punamtsike@hot.ee ja anna aga tuld.
ette naerdes.
punamtsike
Membersiin ka. kle andy ära eksisid vä.
punamtsike
Memberoo tere andy. mis sa köhid siin.
punamtsike
Memberandyt muidugi.
punamtsike
Memberno ma arvasin, et kuna sa määgid nagu lammas, siis oledki lammas. sry. ju siis oled lihtsalt loll :)aga mis siin ikka vaielda kui käed küljes. anna siis teada kuna ja kus kohtuda tahad. ootan huviga. ps. dude pole poksija.
barbell:
ma suht netikauge inimene. nagu sa näed siis mul siin amazonigagi tegu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. aga eestikeelset foorumit pole küll kuulnud et oleks.punamtsike
Memberma võin oma rohkem kui 2000 n löögijõuga lööma tulla.
punamtsike
Membertõsi. kahe aastast edumaad on päris raske tasa teha.aga kevadel ju karikavõistlused. kas siis ei tule välja. ja kui ei siis miks. ja kas üks korralik kulturist kell 23.33 mitte magama ei peaks juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kas pilte ka kuskilt näha saaks.punamtsike
Memberjutt käis biitsepsi tööst. aga vahet tuleks teha staatilisel pingel ja tööl. tõsta näit käsi horisontaalselt küljele ja keera peopesa üles – minul läheb biitseps pingesse, aga ega ta sellepäarst meeletult tööta ja valusaks lähe. ja nendele kelle läheb sooviks küll palju õnne. minge jõusaali hoidke hantlit 30 minutit käes ja nautike meeletut jõu ja lihaskasvu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>punamtsike
Member1.kui sa mõne tulemusega maha saad, mis on väga kahtlane, räägid arvatavasti teist juttu. ja pealegi ma ei kiitle. rannu rääkis et tartu mv tasemel on ta iga kell nõus sparringut tegema. avaldasin siis ka natuke teiste võistluste tulemusi, tõestamaks, et minu tase on ikka vist natuke parem, kui tartu mv.
2.”veel hullem sellistega”. hea lambapea. eestis nagu eriti rohkem poksivõistlusi ei olegi. puudu on ainult emv tulemus aga sealt puudusin vigastuse tõttu. ma arvan et sa vaata jah seda sõnelust pealt ja soovitavalt võimalikult kaugelt.
punamtsike
Membereelmisel aastal treenis ta ka sügisesteks võistlusteks aga välja ikka ei tulnud. ei tea kas see aasta tuleb siis teistesugune? aga tõruke oli tõesti kõva.
punamtsike
Memberkas mitte tõruke pika puuga etem polnud kui m.a.
punamtsike
Memberolümpiakinnas – hõbe. tartu meister. pulss cup kaalus – 85 hõbe.kalevi mängude meister. sindi lahtiste meister. soome omavanustes kuld ja meesteklassis hõbe. jne jne. ma pakun et olen ka sinuga nõus sparringut tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2004 at 6:06 e.l. in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36279punamtsike
Memberkui lihas sul poogen on miks sa üldse raiskad raha nende toiduliseda peale. vaata näit vend vähki. mees läheb võistlema. aga lisadest puhas. ja vorm muudkui tuleb.
veebruar 12, 2004 at 9:19 e.l. in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36273punamtsike
Memberma lihtsalt üldistasin. naerma ajas mareki viimane kommentaar. marekil tundab hea naljasoon olevat.
-
AutorPostitused