Skip to main content

punamtsike

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 377 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Steroid? #36683
    punamtsike
    Member

ma arvan et kogu see jama neist steroididest on üle pakutud. vaadake kasvõi järjekordi apteekides. mulle tundub, et rahvas pugib tablette kahe suupoolega. paar seda tablakest selle vastu ja paar toda tolle vastu. ja kogu see viin mis kõrist alla läheb. ja sigaretid. ühesõnaga arvestades keskimise inimese eluviise ei maksaks steroididest küll sellise õhinaga rääkida. +teoreetiliselt on võimalik ennast ka joogiveest surnuks juua. ühesõnaga kõik on keemia ja suurtes kogustes võib kõik ohtlik olla. pole midagi parata. see on elu.

in reply to: jälle see arnold #36769
    punamtsike
    Member

ma arvan et kreatiin küll suur kaotus pole. vähemalt minul pole küll kreatiiniga mingeid erilisi tulemusi ette näidata.

in reply to: butterly abs tv shopist #36700
    punamtsike
    Member

kanepit oled suitsetand vä. ei tegelt ronnie paneb ka elektrit. väänab ikka otse seinast 220 lihasesse. ok whatever.

in reply to: Proteiin maitseb nagu … #36590
    punamtsike
    Member

sheik ongi kõvade meeste jook. kui maitse tappev ja elu kallis ei maksa juua. üldiselt tee silmad lahti. amazoni foorumis on iga 2 postitus sel teemal. kes segab mahla kes spordijoogiga.

in reply to: Jõusaal #36577
    punamtsike
    Member

proteiin on tõesti meeletu keemia. kõik on keemia. sa oled ise ka keemia.

in reply to: Proteiin nr1’e kasutamine #36588
    punamtsike
    Member

see tema esmane eesmärk ongi ju.

in reply to: Jõusaal #36574
    punamtsike
    Member

veel rohkem nalja.

in reply to: Miks sa nii suur oled #36564
    punamtsike
    Member

nalja nabani.

in reply to: Mida võtta/osta ? #36557
    punamtsike
    Member

kusjuures tegelikult on küll võimalik.

in reply to: film #36523
    punamtsike
    Member

ma arvan et ma pole ainus kel see film hetkel arvutis. ja et kazaast ja ka mujalt peaks see suht kättesaaadav olema. ja siis on veel selline stuff nagu ”ronnie coleman the unbelivable” or something. see ka päris karm.

in reply to: riist #36460
    punamtsike
    Member

no see kokkuvajumine küll uudis pole. verd on kehas ju piiratud kogus ja eksta läheb ikka sinna kus teda rohkem vaja. näit rinnalihasesse.

in reply to: vitamiinid – hommikul või õhtul #36412
    punamtsike
    Member

etõõõõ kohe peotäite kaupa. kas palju ei saa.

in reply to: jälle üks tüütu teema #36415
    punamtsike
    Member

aa ja võiksid süüa tihemini ja aga korraga vähem .nii et kaloraas kokkuvõttes ei muutuks. siis ei pea organism energiat rasvaks talletama hakkama.

in reply to: jälle üks tüütu teema #36414
    punamtsike
    Member

kas sa hommikuti ei söögi valku. kas õhtusöök 300g kodujuustu + lõhefilee palju ei ole. näit 100g kodujuustus on juba ca 16-18g valku ju. kas õhtusöök 2 keedumuna vähe ei ole. ja kas pead silmas keedumuna koos kollasega või munavalgeid. munakollasieid ei soovitada üle paari tüki päevas tarbida. ja kas sa kohvi ja teega liiale ei lähe. ja puhtalt dieedi ning 3x trenniga nädalas on väga raske kaalu alanadada. kas aeroobset ka teed. kokkuvõttes tuleks seda päris oluliselt kohendada aga kui selle ise välja mõtlesid ja algaja oled siis pole viga edu. vaata näit artiklite alt oti toitumiskava. vääga asjalik. aga tegelikult mida ma ka tean. parem on vait olla. muidu kellelegi äkki ei meeldi jälle.

in reply to: Vaimuvaegus #36389
    punamtsike
    Member

ega kõveraks kasvanud puud ikka naljalt sirgeks ei kasvata. kes loll see loll. kõige lihtsam variant – webmasteri poolne delete.

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 377 total)