punamtsike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
punamtsike
Memberväsimus on ju kindel märk sellest et kehale midagi ei meeldi. kuskilt punnitad üle. kui sa seda sunniviisilist trenni jätkad võid ajapikku korralike tervisehädade küüsi langeda.
punamtsike
Member1. kust ma tean et see sinu õige pilt on. ma ju ei tunne sind ja sul on ju selg ees. niikuinii copysid kuskilt. e. kuidas sa seda kontrollida kavatsed.
2. on see pilt niikuinii üks pisike lukuauk kust midagi näha ple.
3. ma ei näe ühtki põhjust miks ei võiks pilt olla kasvõi huumorisugemetaga märk nagu minul.
punamtsike
Memberkas see mees oli seal ”usus või ära usu” s ka või. ükskord oli mingi vennike. ma nägin ainult lõppu kui ines seletas et maailma kõige suuremate musklitega mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
punamtsike
Memberlõdvalt. probleem võib tekkida näit kuumal suvepäeval. aga üldiselt on see ikka kohe aru saada kui pahaks on läinud.
punamtsike
Memberno kle mees. miks ei tohi. eesmärk on pulber vedelikus ära lahustada. oma asi mil viisil sa seda teed. sheike võib valmistada kõigega ja ei pea valmistama millegagi. mul pole isegi sheikerit. kui tõesti muul viisil ei saa neela pulber alla joo vett peale ja keksu. ok see viimane tahtis omaarust nali olla.
punamtsike
Memberronnie on hea. aga tema kõht läheb küll aina jubedamaks. kui tal selg ees siis parim. nii kui ringi pöörab on deam. mulle meeldis ronni mingi aastal 2000 või sinnakanti. siis ta polnd veel nii suur. oli selline mobiilne ja flexible. kuigi ega tal vist praegugi painduvusega probleeme pole. ta teeb vist isegi spakaati. või oli see flex wheeler or something.
punamtsike
Memberma arvan et jõhkra lihase saamiseks tuleb ikka meeletult vaeva ka näha. mitte nii et hea marek nokitseb sulle kava valmis ja lähed tõstad nati ning kolks – lihas lihases kinni. kavasid on kõik kohad täis ju. copy paste siitsamast amazonest. ok wha’evverr
punamtsike
Memberno siis pead sa ikka väga aeglselt jooksma. rasv kulub rohkem madalamal pulsisagedusel. aga rohkem tööd teeb organism ikka suuremal pulsisagedusel. ja joostes see vist ikka suurem. sõltub tempost muidugi. aga üldiselt ei sõltu rasvapõletus niivõrd tegevusest endast vaid sellest mida see tegevus endaga kaasa toob. suurem energiakulu jne. sa võid ujudes ka rasva põletada. või poksiringis ringi karates. ja kui pulss väga kõrgeks läheb siis kisub juba anaeroobse peale vist. rõhk sõnal vist sest ma tegelt suht tainas ses kulturismis.
punamtsike
Membersa võid seal jõusaalis päevad läbi istuda nii, et midagi ei juhtu. oluline on see mis sa teed seal. ise soovitaks oma keha kuulata ja ajapikku selgub milline peaks su kava olema. see kui pidavalt kava muuta ja nagu paberileht tuules lehvida ning siia sinna hüpata ei anna midagi. ja ses suhtes on sul õigus. toitumine on väga tähtis. ilma ehitusmaterjali ja energiata ei juhtu midagi.
punamtsike
MemberMAREK KALMUS paari aasta pärast, ohmud
punamtsike
Memberrasvapõletuskohapäält võibolla et isegi efektiivsem ju. sest kõik on fikseeritud ja saab pikalt sama pulsisagedusega kütta. aga joostes võib kuskil metsavahel keegi puu ees olla või mägi vastu tulla või peab pori sees müttama. seega loogiliselt nagu ebaühtlasem tempo ja pulsisagedus. aga ise eelistaks kaa ikka värsket õhku. hommikujooks on vääga asjalik. karge.
punamtsike
Membereelpool nimetatud mass ei ole mingi õige mass ja on täiesti mõtetu. ja ega rasvapolstrist mingit jõudu ka tule ju. seda tõestab hästi selline vend nagu super mario. no see rammumees. kõht ja veenid kõik ilusti näha. nagu kulturist.
punamtsike
Membernoo eks vahepääl treffab tarka juttu kaa vist
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellele jutule veel lisaks et kes ei tea siis netis on näit http://www.bodybuilding.com – is selline huvitav rubriik nagu IFBB Pro Undercover. seal paljastab keegi profikulturist kogu profileeri telgitaguseid. ingliskeelne. saab küsimusi esitada ja puha.punamtsike
Memberaga vaadakem fakte. mitu surmajuhtumit seoses roididega on kulturismi ajaloost teada. no mingi paar äkki minu teada vist ja väidetavalt on needki põhjustatud direetikumide kasutamisest. arnold elab. franco elab. dorian elab. ronnie elab. kõigil hea tervis. arnoldil oli vahepeal südamega jama aga see olevat olnud kaasasündinud südamarike. jne jne. + ühes intervjuus väitis lee priest et tema verepilt olevat roidikuuril olles isegi paranenud. ja isegi tema arst oli hämmingus. samuti väitis ta et top10 profid kasutavaad kordi vähem roide kui mõned niiöelda hobikorras treenivad jobud. vahe selles et proffidel on mõistus peas ja trenni tehakse ikka reeglina korralikult. samuti rääkis lee et teab palju kutte kes profilepingu saamise nimel treenisid nagu hullud. nägid tõsist vaeva. ja nüüd kui leping käes istuvad roidide otsas ja trennist tulles on sama ”väsinud” kui hommikul ärgates. aga need jobud ei saavat iialgi võistlustel häid kohti. miks on ronnie hetkel nr 1. vot sellepärast et mees näeb ikka kõvasti vaeva ka. töö töö töö. samuti rääkis ta et jama põhjustavad hoopid direetikumid. graig titus olevat kunagi vist suht hiljuti 10 päeva nende pärast haiglas veetnud. ja flex wheeleri jamad olevat ka sealt alanud. ning kulturismiajaloo mingid paar surmajuhtumit olevat just direetikumide süü. ja kui me nüüd siin eestis natuke ringi vaatame siis peab see jutt vist suhtkoht paika. näit üks minu tuttav alustas paraleelselt jõusaalitrenniga ka metaanikuuri. no täileik idikas. 5 pakki sõi neid ära. kolmanda ajal sai mingid krambid. viidi haiglasse. kui välja sai tegi kuuri lõpuni. ja see kuur oli ka jutumärkides. tablette võttis oma äranägemise järgi. ühesõnaga asjast ei teadnud ta mitte hiirepiiksugi. ja mis kasu ta sest sai 1 kg vett. sest pärast 1 nädalat ”trenni” ei viitsind enam lillegi liigutada. ja toitumisest ei teadnud mitte essugi. igatahes tervis tundub korras olevat. murrab suitsu ja viina. ajab naisi taga ja vahepääl sööb paar kommi kah. eks paarikümne aasta pärast ole näha kuidas tal kulgeb. ja teisest küljest. kuidas on lood eesti tippudega. mõne lamba arvates kulutavad marek 1 marek 2 ja ottkuus ei tea mitutuhat krooni roidiele, sest selline keha ei saavat ju ilmaski 100% loomulik olla. naerma ajab. ühesõnaga kogu probleemi põhjuseks on lollid kes oma äranägemise järgi talitavad ja üleöö kapiks loodavad saada. lõpetuseks tahaksin öelda et ma ei väida mitte midagi. lihtsalt oma lõbuks lobisen. et paluks mitte kohe sõimama hakata.
ei süstaldele.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>punamtsike
Memberno ja mis neis hormoonides siis nii erilist on. sa ju ise ka otsast otsani neid täis.
AutorPostitused