punamtsike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
punamtsike
Membernõus. aga suurem n***s vist juba möödas. tänane õhtu ju võistluseelne. nüüd võib vist juba laadida. ma loodan et kalmus võidab. muidu kisub ühekülgseks ära juba. tegelikult nad võiksidki vaheldumisi võita. siis on vist kõik rahul. eesti arnold schwarzenegger ja franco columbo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>punamtsike
Membera mis sa neist pähklitest kaanid kui muud hääd ja paremat saada on ? või sul neid mingitmoodi üle jäänud ja nüüd vaja ärsa süüa.
punamtsike
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul oleks vaja 7 seeria BMW – d. saatke palun mulle koju. soovitavalt homseks.punamtsike
Membernad peavadki valusaks jääma ju.
punamtsike
Memberteab keegi midagi. üks väitis et võitja saab 20 000. minuarust päris tore ju.
punamtsike
Memberei pea jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> süsivesikuid ja rasvalihas kasvab nii mis meeletu.punamtsike
Membertänud. asun kohe asja uurima.
punamtsike
Memberäkki on kaal katki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mida peeglike seina peal räägib sulle.punamtsike
Memberaga mis selle raamatu õige ingliskeelne nimi võiks olla. ja kes autor?
punamtsike
Memberaga kas midagi sellist huvitavat ei ole. kunagi soovitas kalmus kellelegi mingit arnoldi tõelist biograafiat või midagi taolist. kas seda saab ka raamatukogust ja mis keelne see olla võiks.
punamtsike
Membermina jätaks selle hmb ostmata ja ostaks parem korralikku toitu või lubaks mõne õlle ja pööraks rohkem tähelepanu trennile. ma arvan et need igast toidulisad on liialt üles haibitud. mingeid imerohte pole minu teada küll leitud. kui steroidid välja jätta. harrastajal on ju suht poogen kas lihas mm võrra väiksem või suurem. min uarust kulutataksegi liialt palju energiat igast imevigurite leidmisele ja lõpuks pöördutakse ikka vana hea basicu juurde tagasi.
punamtsike
Memberäkki polegi mingit probleemi. minuteada see ju normaalne et vastupanuga treenides läheb lihas verd täis ja veresooned tulevad esile ning on verest punnis. body pump on nagu see raskustega aeroobika jah?
punamtsike
Memberaga kumb variant on siis õigem. ma ise seda juba ammu mõelnud. kas kergelt ja kiiremini või raskemalt ja aeglaselt. pulss ju sama.
punamtsike
Membermina võtaksin oma lolli ajuehituse juures variandi eeeeõõõõmmmm a) äkki? sest et teine variant juba nagu mingi anaeroobne jalapress. punni seda vänta alla nagu hull.
punamtsike
Memberet õõõ mida sa üldse saavutada tahad. kaalu alandada. lihaseid vormida. lihtsalt head enesetunnet. toitumisest julgeks soovitada et jaga päevane söödud toit rohkemate kordade arvule nii et kogus ei muutu. et ühesõnaga sööd korraga vähem ja lühema aja tagant. näit 5 x päevas. valgukoguse võid igas söögikorras konstatse hoida. naistel äkki mingi 20 g valku +/- natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> süsivesikud jäta rohkem hommiku poole. toitu mitmekülgselt. mitte nii nagu mõni algajast leidur. et umbes 1 päev ainult riisi. teine päev ainult vett. kolmas päev ainult ei tea mida. jälgi kaalu ja peeglit et näha kuidas keha reageerib. rasvapõletuseesmärgil on päris asjalik enne hommikusööki aeroobne vähemalt 30 minta. et oma jalutuskäigu võid hommikuks jätta. pulsissagedus võiks olla 120-140. kui koormus liiga kerge ja vajalikku sagedust kätte ei saa võid ka sörki teha. ära üle pinguta. areng toimub taastudes ja puhates. eriti öösel magades. kell 1 juba uneaeg või mis. -
AutorPostitused