punamtsike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
punamtsike
Membermiks just sellise tempoga et teistega suhelda saaks. minu arvamus- selline tempo jääb nõrgaks. sobib pigem võibolla just rasvapõletuseks. arvan et aeroobset tuleks teha aeroobse läve piiril. selle saab teada spordiarsti juures koormustesti tehes. minul oli 160. ja kusjuures spordiarstis ja neis aparaatides põhjust kahelda pole. väga täpne värk. näit proovisin teha aeroobset pulsil 165. korrapealt hõng kinni. ei jõua lihtsalt. läks anaeroobseks ja kõik. see samahea kui proovida joosta näit 1 km 100m sprindi tempoga. ega ikka ei jookse küll. et ühesõnaga arvan et joosta tuleks piirimail kus ise tunned et saad veel korralikult hinagata aga kui tempot tõsta siis hakkab kergelt pooma.
punamtsike
Memberjõusaal ei ole südame arendamiseks just parim lahendus. isegi koormaks rohkem vist. kui süda nõrk tuleks aeroobset lahmida. maadlusest küll midagi ei jaga aga idee järgi kisub vist see ka kohati anaeroobseks. ja nüüd kui jõusaali ka veel kõvasti punnid võib asi hoopis nirvaanaks minna.
punamtsike
Membermis te HIT – ist ei ole kuulnud või.
punamtsike
Memberaeg annab arutust. ma arvan siin ei ole midagi leiutada kes see üks olla võiks.
punamtsike
Memberselle aasta kv finalistid. et siis nagu kalmus, kiivikas, abrossivom, tiits. no need vanad tegijad. sealt vaevalt midagi tuleb. kurjad keeled võivad rääkida mida iganes. see su ”mingi jama” võib näit kartulipuder olla.
punamtsike
Membernoo nii üks ühele see asi ka päris ei ole. suurema pulsisagedusega kulutad tõesti rohkem kaloreid aga see käib enamasti süsivesiukute arvelt. rasvapõletuseks sobib rohkem madalama pulsisagedusega tegevus. see on aga igal inimesel suht erinev. minul näit 120. kas ratas või jooks. niipalju kui mina asjast aru saan siis vahet pole kas joosta näit pulsiga 120. või vändata ratast pulsiga 120. energiat läheb ikka ühtemoodi. (vist)
punamtsike
Memberma ei saa aru kuhu sa selle veega minna kavatsed. ja metakas on raudselt kõige mustem roid. mina kas tarbin parimat või üldse mitte. kui jutt käib minu kehast ja tervisest siis sel juhul ma raha ei loe. ja raha on mul vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> keskturult saab ka näit 100 eegi eest neki tossud. kas sa ostaksid need endale? mina mitte. kaks nädalat ja otsas. point simple, point blank.punamtsike
Memberega need raskused just väiksed ei olnud jah. jalapressile näit topiti igale poole kange vahele sest polnud lihtsalt enam kuhugi raskusi juurde laduda. sääl võis küll mingi pool tonni peal olla.
punamtsike
Membermis sa seda menti põed siis. ja ma olen sinuga enne ka vaielnud. siis ajasid ikka eri haiget juttu. vaidlus päädis sellega et olid vait kui sukk ja seletasid midagi et sul oli sitt päev. ära ropenda.
punamtsike
Memberhatebreed kuidagi kahtlaselt närvis. kel steroididega pistmist pole see ei pea ka menti kartma. hatebreed on niikuinii dirty. aga see selleks. steroidide tarbimine ei ole tõesti seadusega keelatud. ise ei ole tarbind ja ei kavatse ka. ja kui kavatseks siis metaan oleks küll viimane asi mida võtaksin. steroididega pidavat olema võimalik aastas rohkem lihast kasvatata kui puhtalt 5 aastaga. niiet arvata on et hästi mõjub.
punamtsike
Memberkus sa seda järeldad et just enne magaminekut sööma peab. süüa tuleb ikka pidevalt ja õhtu poole ning enne magaminekut tuleb just näit kiiresti imenduvaid süsivesikuid piirata kui just rasva gainida ei taha. olemas on näit kreatiinikapslid. aga ma arvan see kreatiin suht mõtetu sinu puhul. eriti veel siis kui tavatoitumine võsas ja ehitusmatejali ehk valku niikuinii piisavalt ei saa.
punamtsike
Membersest poksis on mul nii mõnigi medal. isegi välismaistest võistlustest. ma ei saa aru miks sa nii kompleksides oled. ja mida on üldse ühel 68 kg nolgil ööklubis lammutada. tee trenni -arene ja siis räägime. teema lukku.
punamtsike
Memberingliseelset on küll niiet maa must. aga kui sa tahad eesti keelset infi ja eriti veel sellist saiti kust üks ühele referaat maha copyda siis sel juhul on jah kusine variant. sel juhul soovitaks samuti raamatukogust midagi haarata.
punamtsike
Memberkujuta pilti. aint 1 kg panin mööda. aga sa vaata et sa siis alt ei hüppa ja ikka võistlema ka lähed. sa vist juunior jah. ja kas sinusugune korralik kulturist mitte kell 1 magama ei peaks. millegipärast ma kahtlen et sind sügisel näha saab. järjekordne arvutikangelane.
punamtsike
Memberpähh mis see võistlema minemine siia puutub. minna võib igale poole. näit puu taha. räägime siis kui mingi medali ka saad. ja mitte 1 mehe konkurentsis. noja ma näen ju su pilti. pakun kaaluks 67 kg.
-
AutorPostitused