Skip to main content

punamtsike

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 377 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Probleem #38458
    punamtsike
    Member

seda kas on ülepinge saab teistest faktoritest aru. esmane asi loomuliklt puhkepulss. soovitan hommikuti ärgates mõõta. kui juba pikemat aega ikka mingi 10-15 võrra kõrgem on siis selge et ületrenn. väiksmeaid kõikumis tuleb ikka ette. aga kui pulss korras tulemused aina paranevad enesetunne hea magad hästi jne siis on ju kõik parimas korras. pole nagu enne kuulnud et 1 väikse nina verejooksu järgi ületrenni kindlaks tehakse. teine asi on loomulikult siis kui nina pidevalt tilgub ja kohe üldse kinni ei taha jääda. ja veri ka nagu ei hüübi või paks või vedel ehk imelik ja värk.

in reply to: DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED? #38153
    punamtsike
    Member

hea vend vaevalt sul keegi hammast sisse lööb. ütlemised on öeldud, pressiteade väljas ja see teema on suht loppu teemma niikuinii. hiljaks jäid.

in reply to: DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED? #38151
    punamtsike
    Member

igatahes edu. ja ega see 2 aastat teab mis pikk aeg polegi. day by day, week by week, month by month ja ongi aastanumbrike 1 võrra suurem. ja pole halba ilma heata. praegu võib ju tunduda et täisfuck. aga eks need positiivsed küljed tulevad hiljem välja. Marek on ikka kõva mees rsk. edu veelkord.

in reply to: Kuidagi tuttav. #38418
    punamtsike
    Member

miks ei tunne, see ju meie kõigi parim sõber Ero. ma tahtsin hoopis küsida et kuidas naturaaselt nii kuivaks saab, et kannikad triiblised. on see üldse võimalik. meie esikulturist hakkab ka juba triiblise kannika tasemeni jõudma, nagu kiirgaleriist näha võib.

in reply to: proteiin vs potents #38413
    punamtsike
    Member

mul ei ole sõnu. sa proovi lase proteiin nulli. tead mis siis juhtub? . organism hakkab viimases hädas ajurakke lagundama. ja see pole kohe kindlasti teretulnud nähtus.

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #38390
    punamtsike
    Member

mu pärast tee või 1 suits aastas, kasulik ei ole ta kohe kindasti. kui veel niisama vant oled siis poogen. aga vaata kui kangi ka murrad ja umbes käid jooksmas suits ees ehk oled kõva trennimees siis sel juhul sooviks küll edu sulle. varsti on puhkepulss number 100 ja nutad näit arst.ee foorumis et kuidas oma pe***es südant ja tervist tagasi saada ja miks ta küll puperdab ja peksleb ja ekstrasüstoleid teeb ja miks närvid nii krussis on ning öösiti higisena ärkan ja tunned pakitsust rinnus. süda taob adrenaliin on üleval ja mõtled kas minek. ok lõpp läks utoopiaks. kuid samas kas ikka läks?

in reply to: DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED? #38129
    punamtsike
    Member

missaoled mingi advokaat et ausust tagaotsid. ja õpimevahest äkki kokkulahku kirjutamise selgeks. kuid nüüd näitan ma üles eeskuju ja enam sel teemal ei targuta.

in reply to: Kergejõustiklased ja lihased #38288
    punamtsike
    Member

sa ei saand vist ikka aru et asjad käivad vastupidi. jõusaal = anaeroobne=lihas. jooks, ratas jne=aeroobne=rasvapõletus, vastupidavuse tõstmine jne. vaevalt erki nool iga päev sinu kangi murrab ehk sinu mõistes aeroobset teeb.

in reply to: DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED? #38124
    punamtsike
    Member

mulle jääb arusaamatuks ero eesmaärk. said oma ülestunnistuse, mis nüüd. kuhu sa sellega lähed. öösel parem magada? kogu see väidetavate väidete teema on üks järjekordne pointless. vaatame maailma. ronnie coleman väidab siiamaani et pole iialgi keelatut kasutanud. kes seda usub? 60cm biitsa ikka annab niisama aretada. või näit see fiasko mis algas siis kui flex wheeler tervisehädade küüsi langes. siis ta väitis kah et tal on pärilikult nõrgad neerud ja tervisehädad pole tingitud keelatud ainetest. ja vahepeal jõudis ta 10 x usklikuks hakata ja väitis et tema usk ei luba tal üldse mingit jama endale sisse ajada. või näit kõigi lemmik Arnold Schwarzenegger. tema ju pullivana nr.1. ühes kohas väitis et ei tarbi midagi. siis väitis et kasutab steroide ainult dieediperioodil massi säilitamiseks. siis jälle seletas et mugis tablette peotäite kaupa. ja spordieetikast rääkides pole ka tema kuulus kanepipiip ”Pumping Ironi” lõpus just teab mis ilus tegu. ja see kuidas ta Ferrignot töötles ja Francot childiks nimetas. ma arvan et ero hindab ennast natuke üle. miks peaks Marek temale vastuseid andma. eeskätt vastutab ta ikkagi ju oma südametunistuse ees.

in reply to: DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED? #38116
    punamtsike
    Member

tegelikult ei saa ma üldse aru mis mõte sellel siinsel ”väikeste mutrite” jahumisel on. a’la õhtulehes ütles seda seal toda foorumis ütles kolmandat. valetas, tunnistas ausalt üles. rääkis veel seda ja toda jne.mina tean seda et mulle meeldiks kui ühel päeval näeks Kalmust näit IFBB profileeris. ja sinna jõudmiseks puhtalt kartulapudrust ei piisa. ühesõnaga minul savi mida Kalmus sööb või teeb. mind huvitaks rohkem tulemused ja silmailu. ikka tore ju kui eesti mees maailmas ilma teeb. ja ega see minu tervis pole millega Marek sel juhul riskiks. kogu see steroidijutt on minu meelest kitsarinnaliste pläma. arvatakse et umbes kütad tabla sisse ja kolks lihakannikad ripuvad ning keha siuke nagu Kalmusel. ise teha ei julge aga targutama on kõvad. ja kogu see puhta spordi jutt. ise mugivad 12 aastaselt kreatiini ja küsivad kas valk ”laksab” hästi. umbes nagu valk oleks mingi elu jõupulber.varsti keeltakse äkki kreatiin kah ära. mis te siis ütlete. siis olete kõik keelatud ainet kasutanud.see ulgumien on lausa naljakas. oh miks oh miks sa küll tegid seda. mina enam sinusse ei usu. plääplääplää. pointless. ok sau.

in reply to: Vasakut biitsepsit vaja kõrgemaks. #38277
    punamtsike
    Member

lihtsalt keskendu vasakule biitsepsile ja ongi kõik. tulemused võivad lausa hämmastavad olla. you can do anything you put your mind to. 1 – 1.5 cm nii lihtsalt ei käi. puhta lihasmassi arvelt võib see isegi ca poole aasta – aasta küsimus olla. kui biitsa pole kunagi treeninud siis arvata on et ega ta eriti ei arene. kõike tuleb teha.

in reply to: Kergejõustiklased ja lihased #38285
    punamtsike
    Member

kas sul aeroobne ja anaeroobne sassis ei ole või. minu teada vastupidi ikka.

in reply to: vererõhk #38262
    punamtsike
    Member

asi peab tasakaalus olema. lisaks jõusaalile tuleb teha ka aeroobset trenni. ainult jõusaal võib südamele isegi koormaks olla. eriti kui jõusaal käib käsikäes karmi elupõletamisega (pidevad peod, magamata ööd, sigaret jne). ja sel juhul võib vererõhk vabalt tõusta. silme eest mustaks võib ikka minna. aga ikka siis kui oled karm mees ja teed karmi trenni. kui oled harrastaja siis nagu eriti ei tohiks. sest vaevalt sa lõpuni lähed. aga ses suhtes vitalil õigus et tervis peab korras olema enne kui saali lähed. veel soovitan teha spordiarsti juures koormustest. vererõhku saab eduliselt alandada ka soola piiramisega.

in reply to: DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED? #38098
    punamtsike
    Member

no vot. 2 aasta pärast hakkab kino saama. raise of terminator. nendele ilkujatele ütleks niipalju et kasvõi sellesama foorumi näol on pea et igal idikal võimalik saada tipptasemel näpunäiteid. veel paar kolm aastat tagasi sellist võimalust ei olnud. ma arvan et natuke austust ja kainet mõistust selle võimaluse ära kasutamisel võiks ikka olla. ja kui nüüd lugeda neid küsimusi mida siin pidevalt Otilt ja Marekilt küsitakse siis järeldus on selgelt üks – 90% küsijatest on sigaret ja viin ning vinge eesti tuul selle viimasegi mutsunatukese kõrvade vahelt ära puhunud. niipalju võiks ikka alles olla et enda teadmisi reaalselt hinnata ja mõnikord ka näpud klaverist eemal hoida. Marekile igatahes edu!

jälle üks pikk ja segane sõnavõtt…

in reply to: DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED? #38088
    punamtsike
    Member

diureetikumid vaevalt mareki suuruse taga on. ja kui trenni ei tee ei aita ka karmimad steroidid. ma pigem arvan et see asi pole nii klaar kui tundub. ega Marek loll ole. kes teab. äkki oli plaanipärane vahelejäämine. miks ta muidu rahulikult üles tunnistab ja vastutab.

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 377 total)