pumper
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pumper
MemberAI.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valus on vaadata, kuidas esimesi kordi käijad mõnda harjutust teevad.Äkki peaks treener mõnikord loo seisma panema ja probleemsed harrastajad läbi käima ja siis lugu uuesti alustama.
Eriti käib see etteastete/poolkükkide kohta. Seda harjutust saab ikka nii valesti teha, et pärast mitu aastat valutad põlvi (õnnetuseks räägin oma 6 aasta tagusest kogemusest). Ja seljaga tuleb ka ettevaatlik olla. Aastast aastasse ainult kontoritoolis istuda ja siis järsku keha täpselt tunnetamata ja õige tehnikata seljatõmme-kükk-svunk. Selline kombinatsioon viib otse arsti juurde.
Enesetappu saab sooritada mitmel erineval moel, aga BP ei ole selleks ikka õige vahend. Ja lõppude lõpuks ei tule ju keegi selleks trenni. Nii, et teeme õigesti; hoiame sellega oma tervist ja teiste närve.

pumper
MemberJa üleüldse Online Conversion.
Sest enamus maailmast ei jaga meie ühikuid

??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
Member1 nael = 453,5924 grammi
2 naela = 0,9 kg ca
1 kg = 2,2046226 naela
20 kg = 44 naela
Lapsed, teatmikud kätte !!!
pumper
MemberEks igal asjal ole oma head ja vead. Ise olin ka haige vahel ja peale haigust hoopis reipam tunne sporti teha. Oleks justkui mingist rutiinist vabanenud ja üllataval kombel tundus, et jõud on erinevate lihasgruppide vahel ringi jaotunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sööge aga rohelist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
Memberma tean ,et naistel pidavat peale 40 eluaastat lihasmassi iga kuu mingi 100g vist vms vähenema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et, kuidas siis naistel aeg-ajalt õnnestub 100aastaseks elada?
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(100-40)*12*0,1=72kg lihast peaks 100 aastaseks elanud naine oma viimase 60 aasta jooksul kaotama.
Selle teooria järgi elavad 100 aastaseks väga, toonitan VÄGA, vähesed naised
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberPanen oma arvamuse ka teiste oma kõrvale.
Kuna ma olin muusikat juba enne trenni piisavalt kuulnud, siis läksin päris suure eelarvamusega trenni. Samas veidi pelglikult, sest 52 oli ju see, millega ma alustasin ja ei teadnud ju kui erinevad released omavahel olla saavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See ja just põetud bronhiit viisid selleni, et suuri kettaid endale eriti tassinud. (Väikseid ka mitte, tüdrukud ju neid endale hulgim hankinud juba ja pärast jääb veel keegi ilma).No täitsa OK kava oli. Talutav. Kui 52 juures meeldis mulle kõik, siis 53 juures leidsin ebameeldivusi enda jaoks. Nimetage mind nüüd tagurlikuks ?ovinistist konservatiiviks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poolkükid: no hallooo, ma ei ole mingi tsirkusetola või aeroobikakuninganna, et jalgu nii kiiresti vahetada jõuan.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuhu triitsepsi trenn jäi?
Ja no muusika. Tiesto – love comes again?? Mõne loo ajal tuleb küll kang võimalikult täis laduda, et ei jääks sekunditki aega muusika kuulmiseks. Usher ja B McKnight oleks võinud need lood tegemata jätta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga rinnalihas – Belissimo! Biitseps – Magnifico! Õlalihased – outside this world
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberNüüd me juba teame, kes muusika loonud ja mis lugude pealkirjad.
Tõstan BP fännide teadlikkust veel lingiga BP 52 ja BP 53 lugude sõnadele.
Et saaks trennis kaasa ümiseda (loe ähkida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )pumper
MemberOi-Oi-Oi
Ma arvan, et turvalisuse kaalutlustel oleks selle planeedi pealt päris hea mõte minema kolida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
Member186 cm, 100 kg, 27 a
pumper
MemberBiitsepsile ja triitsepsile ei tee väike trenn kunagi paha. Kui trenni nendele kehaosadele ei tee, siis tulemuseks ju tugev naine, kellel ainult jalad ja käed nõrgad. Mina küll eelistan naistel toonuses käsi-jalgu niisama tilpnevatele makaronidele.
pumper
MemberKui sageli trenni teha, selle koha pealt minu nõu ei maksaks professionaalselt võtta. Mina arvan, et 3 korda on igatahes palju parem kui 2 korda. Isegi siis, kui 2 järjestikust päeva mängu tuleb. Ühel päeval saad ju raskustega mängida ja kogu trenni kergemalt teha. Teine variant oleks esimesel päeval biitsepsile suurem koormus anda ja järgmisel päeval kergemalt seda lihasgruppi treenida ja triitsepsiga vastupidi. Sama soovitus siis teiste lihasgruppide kohta ka.
Arvan, et mõtled BP 52 kuuendat laulu, mille saatel treenitakse biitsepsit.
2 üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
, kolm alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugu iseenesest suhteliselt tundmatu.
DJ Mendez – Cross The Border.
Lugu pärit ilmselt kuskilt Mehhikost vms maalt, internetist pole laulu sõnugi võimalik leida. Pool lugu ju täitsa spanish.
pumper
Member120 / 35
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahe on 85! Millise treenitusega seda saavutab? Üldiselt, mida suurem vahe seda võimsama sportlasega peaks tegu olema.
Esimese asjana võtaksin selle koduse masina arsti juurde kaasa, laseks arstil 2 korda mõõta tulemust ja prooviks masinaga ka. Peale visiiti viskaks masina ilmselt minema.
pumper
MemberUudishimu ei lasknud vabaks mind. Otsisin lõpututest internetisügavustest ja lõpuks leidsin BP53 eelhoiatuse ühelt hollandikeelselt kodulehelt. Veidi pusimist ja saigi selgeks, mida oodata.
Soojenduseks Kate Ryan – What If I, mis jätkab mõnusalt 52. kava joont.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Metsikust Läänest üks country-lugu sisse lipsanud. Oi-oi-oi, oi mina ei oska seda arvata, kuidas see küll sobib. Aga eks aeg näitab. Rohkem ma ei vihja enam siin midagi, mis tulla võib. Kui kellelgi veel sama suur uudishimu, siis hollandi keelt õppima või küsige eraviisiliselt.
-
AutorPostitused