pumper
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pumper
MemberTasakaal on KÕIGE olulisem pjedestaalile astudes.
Et siis jumala eest ei koperdaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
Memberno malto on vaid süsivesik! tglt tavaline hea suhe oleks 30 g valku – 30 g liha süsivesikuid n. glükoos ja 30 g maltot (liitsüsivesik) ! siis nagu erinevad vajadused kaetud – kui oled juba kauem trenni teinud võiks ka lisada 5 g glutamini!Mina saan sellest nii aru, et peale trenni tuleks kähku sisse tõmmata segu, milles:
1. 0,4g valku sportlase iga kg kohta;
2. 0,4g lihtsüsivesikuid sportlase iga kg kohta ja
3. 0,4g liitsüsivesikuid sportlase iga kg kohta.
+ siis täiendavalt glutamiini ja veel midagi muud näpuotsaga.
pumper
MemberAga Lee Priest on 5’4″ e 163 cm
MemberPumper 186 cm.
Arnold 188
Ronnie 180
Jay Cutler 175
Chris Gormier 180
Markus Ruhl 178
Mnjah. Väga pikad nad tõesti pole. Eks nii ole proportsioone lihtsam suurtena näidata.
pumper
MemberVäga huvitav kava. Alati olen esimest korda uut kava proovides raskused suhteliselt tagasihoidlikult valinud. Sel korral samuti põhiline baasraskus ainult ja kükkidele + seljale veidi rohkem. Tegelikult oleks võinud vist rohkem panna.
Minu arust oli paljude lugude puhul tunda, et harjutused on kergemad sooritada lihtsamate kombinatsioonide või väiksema kiiruse tõttu. Aga eks see ole ka arusaadav. Põhiliselt on selle taga ilmselt äri. Ehk sügisest algava uue treeninghooaja alguses lansseeritakse veidi lihtsam programm, et uustulnukaid mitte surnuks ehmatada esimese trenniga.
See ei tähenda, et paljukogenud treenijad peaksid püssi põõsasse viskama ja BP56-t ootama hakkama. Tegelikult annab see hoopis edasijõudnutele võimaluse viimaseidki baastehnikate nüansse lihvida ja raskusi lisada. Raskuste lisamise juures tuleb siis meeles pidada, et ka suurema raskusega tuleb harjutus tehniliselt korrektselt sooritada.
Isiklikult näen raskuste suurendamise võimalust just biitsepsi, selja, kükkide, ühejalakükkide ja kõhu harjutuste juures. Õlg, triitseps ja rinnalihas seevastu tunduvad saavat suhteliselt viisaka koormuse ka raskusi lisamata.
MemberVÕIGAS.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Korra nädalas kindlasti hakkan harrastama.
Ma olen sel suvel jooksnud 215 km erinevatel võistlustel ja nüüd võttis säärelihased täitsa kutuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See tähendab, et see kraam on hoopis teisest puust.pumper
MemberNo miks mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui palju raskust ei jõua kangile panna, siis võib hästi vähe panna või üldse mitte. Oluline on, et harjutuse sooritaks tehniliselt korrektselt. Kui ei ole mingis harjutuses eriti kindel, siis treenerid annavad alati head nõu.
Iga ei tohiks takistuseks olla. Ma BP trennis vist isegi 10a poisse näinud. Mis siis, et treeneri lapsed, aga trenni tegid nagu vanad mehed.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui vaadata võrrelda teiste spordialadega (OK BP pole vist päris iseseisvaks spordialaks veel kuulutatud), siis vaat, et pole hiljaks jäänud alustamisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberEt peakski siis nii tegema? Tatt viltu ja trenni?
Sellise kombinatsiooniga ju pärast ülis… olemine.
pumper
MemberManee?is ju peenemad asjad alati puuris olnud. Ehk teisisõnu traatvõrguga piiratud kitsukesel alal. No seadmed ju aastast 1981 nende juurde ei saa ju ilma treenerita lasta – toorest jõudu täis ja mõistuseta tudeng suudab igast trenasöörist minutitega koostisosad toota. Minu teada on alati see seadmeid täis nurgake olnud avatud ainult siis kui kohal on vastutav treener.
Aga no kui aus olla, siis ega viimane külastus oligi vist 2002 sügissemestril. Mis peale seda toimunud on, selle kohta tõesti minult vettpidavaid andmeid ei saa. Ehk ongi nüüd kogu manee? otsast lõpuni gym80 tehnikat dubleeritult täis ja seal, kus seadmetest vaba ruumi veel on, vedelevad vabad raskused.
pumper
MemberKuidas ei ole. Ma olen seal ülikooli ajal ja peale kooligi käinud vast mingi 5 aastat ja kogu aeg on olnud. Ilma treenerita on “puur” lukuski.
pumper
MemberSibula ja tomati salat ilma hapukooreta ja rohke pipraga.
pumper
MemberSee lendamise harjutus sul rohkem õlale mu arust. Teised targemad teavad ehk paremini. Aga ikkagi tagumisele poolele, nii et halba kindlasti ei tee.
Teise harjutuse korral tõmbaks raskusi mitte rinna juurde vaid veidi allapoole. Naba kanti kuhugi.
Ja anna seljale samamoodi tuld nagu rinnale seni. Õlad kohe lupsti õiges kohas.
pumper
MemberHakka peale ärkamist putru sööma hommikusöögiks. Kui ei lähe sisse, siis oled enne magamaminekut liiga palju söönud. Kui nüüd õhtul tahad ilgelt süüa, siis mõtle, kui s… hommikul putru sisse saada on.
Minul see skeem täitsa töötab.
pumper
MemberKes see siis korra ainult klubis käib. Lisaks jõusaalile vaja vahel spinnida ja Bodypumpida
ka.Vaja ikka vaadata, kui palju kuus või aastas kulub. Ja siis liitumistasu ka.
Aasta (kui maksta kuu kaupa) + liitumine klubiga (või kliendikaart)
Arctic 7300 + 500
Tropic 8400 + 150
Elpatre 7800
Avancia 7200 + 200
MV 5040
Arena 7200
Forselius 7800
TÜ spordiklubi vastavalt TÜ hinnakirjale, mida saab vist septembri alguses. Odav see tuleb, aga möllata tuleb selle eest kõvasti, et löögile pääseda ja hantlit või kangi katsuda saaks. Ja treenerid (osad vähemalt) suhtuvad mittetudengisse kui nähtusesse, mis võiks parem olemata olla.
Need siis enamvähem hinnad, mis kodulehtedelt saadavad ja täiskasvanud inimeste kohta. Sorry, kui kellelegi liiga tegin. Pikaajalistel kundedel on ehk soodustusi siin ja seal, aga seda peab klubist uurima.
Minu jaoks määrab spordiklubi valiku aga ikka eelkõige asukoht. Ma ei hakka 20 minutit läbi linna kulgema autoga selleks, et saaks veidi odavamalt trenni teha. Ja siis peaks tagasi ka ju möllama
Ei aitäh.pumper
MemberPeaks vist paremat poolt rohkem treenima

MM, krt, ajad siin noored poisid segadusse.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused