pumper
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2006 at 7:46 p.l. in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66315
pumper
Membermis tähendab see220 miinus vanus korruta 0,65. muidugi võid lasta ka spetsiaalselt ära mõõta. treeningu ajal mõõdad pulsomeetriga.
Kui oled 20. Siis (220-20)*0,65=130
jaanuar 10, 2006 at 6:33 p.l. in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66302pumper
MemberMina pakuks, et võiksid vahel ikka baasharjutusi saalis ka teha. 2 korda nädalas algajate kava näiteks. Varsti tekib tunne, et ikka lihased on ka olemas ja suudad selja sirgu ajada.
Lisaks siis loomulikult toitumine korda ja aeroobset treeningut kõvasti 60-70% max pulsi juures.
Meeles tasuks pidada siis seda umbkaudset reeglit, et kg rasva põletamiseks tuleb
a ) süüa ca 7700 kcal vähem. (Nädalas täitsa reaalne sinu kaalu juures.)
või
b ) trenniga kulutada ca 7700 kcal. (Eriti just mainitud aeroobse treeninguga.)
Pikk ja vaevaline tee ootab sind ees. Algus läheb ludinal, nii et pea aga vastu ja jaksu.
pumper
MemberSääre treeningust just kirjutati. LINK
Stepperit polnud mainitud. Stepper ikka rohkem südamele ja jalgade vastupidavusele (mitte massile) suunatud.
pumper
MemberMind on seespidiselt manustatavad glükosamiinipreparaadid rohkem aidanud kui geelid. 1000mg glükosamiinsulfaati ööpäevas ja nii minimaalselt 2 kuud järjest.
pumper
MemberPeale esimest proovimist.
Mina oma seisukohta ei muuda. Rinnalugu imeb vilinal.
Minu jaoks. Miksimata ka veel. Teate, TMV tahaks siia kirjutada.Muidu normaalne, kuigi ehk veidi aeglane. Teisel korral tean raskustega rohkem varieerida, siis selgub, kas esimene mulje, et ongi pisut aeglasem ja kergem, peab paika.
K6ht, 6lad ja biits – mega!

Soovitan julgelt k6igile. Ka 60ndatel ja varem syndinutele, sest enamuse muusikast peaksite noorp6lvest @ra tundma.

pumper
MemberMõni aeg tagasi püüdsin võrgust leida, et millega sel talvel tegelema tuleb hakata. Isiklikuks õnnetuseks tuleb 3-ks kuuks ilmselt muud tegevust leida, sest 10st ainult mõni lugu on enam-vähem. Sorry, sel korral on 11 lugu. Biitsepsile (vist?) väike boonus track lisatud, et kui tavaline lugu ära tüütab, siis saab sama plaadi pealt hõlpsalt teist lugu kasutada.
Kuskilt jäi silma, et uus kava siis järgmine:
1. Joanna Zimmer – I Believe
2. Rogue Traders – Voodoo Child
3. Fine Young Cannibals – She Drives Me Crazy — ööök
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4. DJ Sammy – Why
5. Benny Benassi – Satisfaction
6. CC Music Factory – Gonna Make You Sweat (mix)
7. Tina Cousins – Wonderful Life
8. Bodyrockers – I Like The Way You Move
9. Blue Lagoon – Do You Really Want To Hurt Me
10. Robbie Williams – Angels
bonus. Gareth Gates – Spirit In The Sky
Vähemalt 3, 4, 5, 6, 7 ja 9 on ju oma originaalis toodetud igatahes enne minu ajaarvamist.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Damn. Treenerid, palun, palun, palun, tehke mixe ja kasutage vanu programme. 51, 52 ja 53 olid alles kavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õlalugu on aga hoolimata ümbritsevast viimase peal. I like the way you move.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle taustal läheb ka 120kg üles, kui on vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberAed ja aiaauk.
Minu päeval tehtud vea pärast sai keegi teine piki päid ja jalgu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Magneesiumi puudus jah see kurjajuur, mis krampe põhjustab. Ajasin teise mineraalainega segi. Sorry.
pumper
MemberIFBB proffidele ei tehta tõesti kontrolle.
IFBB amatööridele aga täie rauaga WADA kriteeriumide järgi.
pumper
MemberTundub, et lahmitakse päris suvaliselt nõu anda. Bodypumbis korduste vähendamine? – tulge mõistusele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahtlen ka päris tõsiselt soovituses ranne kinni siduda. Tulemuseks on ilmselt see, et labakäe verevarustus kannatab rohkem või vähem ja tunne on kordi hullem. Eriti kui side peale jätta ka veel rinna ja triitsepsi loo ajaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis siis aitaks? Eriti midagi vist. Võib proovida randmetoeta kindaid, et haaret parandada ja mugavamaks teha. Aga 15 kg naisterahva kohta on väga tubli juba iseenesest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kavatsen ka ise täna seljaloos 15 kangile panna, sest eile oli tõsine jõusaalipäev seljale ja õlale. No rihmad ilmselt ka aitaks, aga kust see aeg, niigi palju sebimist.Väljaastetel jäävad paljudel jalad valusaks ja ei pea vastu siit-sealt. Rohkem vaja seda harjutust lihtsalt teha. Saab ju kodus ilma raskusetagi lihtsalt praktiseerida. Kui aga krambid üldiselt mureks, siis vaja organismil natuke rohkem kaaliumi, kui ma õigesti mäletan. Otsisõnaks krambid siitsamast fitnessist annab sellele piisavat selgitust. Ja tagumise jala kand ei tohiks küll selle harjutuse juures maas olla ja ei ole seda sinna vaja ka suruda.
pumper
MemberKüsin, et mis vahe on siis neil liigadel? Ehk on keegi selle endale selgeks teinud ja raatsib jagada. Jalkal ja kossul teeb iga imbetsill vahet. Nendel liigadel, hmm…
Üks positiivne näide, kus 2 üsna erinevat spordiala on ühe katuse alla koondunud.
Eesti veeremängu liit koordineerib nii klassikalise sportkeegli (9 kurikat, väikesed aukudeta pallid, 200 viset mängus, Eestis 3 saali) ja bowlingu (10 kurikat, suured aukudega pallid, Eestis 20+ saali) võistluste korraldamist ja rahvusvahelisel areenil esinemist. EVML oma bowlingusektsiooniga saab rahvusvaheliselt osa võtta nii FIQ, WTBA kui ka ETBF võistlustest.
Selles valguses tundub kulturism saamatu spordialana. Kui erinevate abivahenditega spordialasid on võimalik ühtselt edasi viia, siis kulturismi, kus võistlusvahendiks on ainult sportlase keha, ei ole? Ma ei ütle, et see oleks Eesti probleem ainult. Totter lihtsalt, et igal vennal on oma liiga.
Need olid siis hetkel minu mõtted.
Mul ei ole midagi fitness.ee vastu. Üks parimaid kohti internetis ja tiim teeb tõsist ja tänuväärvset tööd, mille tähtsusest ei taheta arugi saada. Jaksu edaspidisekski.
pumper
MemberVõimalik, et ei teegi midagi valesti. Pakun, et vähemalt pooltel on kõvasti tegemist, et üldse neid 55. kava aeglasi väljaasteid teha.
Kui kangil eriti raskust ka ei ole, siis ongi lihtsalt töös olevad lihased nõrgemad. Sellisel juhul oleks väga hea, kui saaksid jõusaalis sama harjutust teha. Väike soojendus, 3-4 seeriat väljaasteid kangiga nii, et 10. kordust ei suuda raskuse tõttu teha, jalale veel mõned harjutused. 2-3 korda nädalas ja kuu kuni kaks.
pumper
Membermuidu päris enamvähem imelik oli nats ainukese mehena küll:D:D korra või 2 nädalas täitsa võib teha pluss veel paar korda jõusaali ka.Welcome to klaab.
pumper
Memberhmm…vaatan siin enda raskusi 5 kuu tulemusega (eesmärk ei ole mitte kedagi maha teha vms) aga mis siis saab kui olen käinud poolteist aasta…
imelik hakkab…kas siis teen meestega juba yhte moodi… 
Siis teedki meestega samade raskustega. Ega praegugi palju puudu ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Anna aga tuld
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberBP-s on võimalik ja vajalik erinevaid lihasgruppe treenida erinevate raskustega. Kunagi leidsin võrgust isegi algajatele soovitatavad raskused igale harjutusele. Kuna aga iga 3 kuu tagant muudetakse ka veidi harjutusi lisaks muusikale, siis ei pruugi tollal soovitatud asjad eriti kehtida.
Isiklikult on mul ainsateks harjutusteks BP-s biitseps ja sellele järgnev jalg, mille vahel ma raskusi ei vaheta. Tean küll, et peaksin selles osas jalad järgi aitama eraldi jõusaalis. Ehk kunagi teengi seda.
Absoluutset raskust on võimatu teisele inimesele soovitada. Selle asemel panen siia kirja enda harjutustel kasutatavad raskused soojenduse raskuse suhtes. Ehk on abiks. Samas oleks teiste huviliste harjutustel kasutatavate raskuste omavahelisi proportsioone ka huvitav vaadata.
Soojendus – 100%
Kükk – 250-350%
Selg – 250-300%
Rind – 150-200%
Triitseps – 100-125%
Biitseps – 125-150%
Jalg – 125-150% (ai-ai-ai)
Õlg – 100% (kangiga osas)
Kõht – 5kg (mõtetu)
Oluline on kõik harjutused ikka korralikult lõpuni teha.
AutorPostitused