pumper
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pumper
MemberNo eksole…kahju et kõigile pole eeldusi antud
’i maksa nii negatiivne ka olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähemalt üks erand reeglile: Chris Sare kodukas.
“Believe it or not, I grew up overweight and never was athletic. Obesity runs in my family and as a child I never ate healthy or exercised. It wasn’t until after the birth of my daughter, Heather, that I went to college and started resistance training and exercising daily. It changed my life.”
Lihast tal nii palju ei ole, aga ikkagi.
pumper
MemberHea tundub.
Ma ei tea, kas ma ainult kujutan ette, aga Ostergaardi väljamõeldud kava tundub veidi erinev olevat McSweeney omadest. Värskendav igatahes.
Hoolimata eelhoiatustest, et see kava tuleb aeglasem ja rohkem baasharjutustele keskendunum, ei ole kuskil mingit venimist ja sama liigutuse rutiinset ning lõputut kordamist. Vennad ongi vist üritanud leida mingit optimaalset tempot, mille juures on kõige kergem omandada ja kinnistada põhiharjutuste õiget tehnikat. Eriti tundus see nii olevat kükkide juures.
Võrreldes eelmiste kavadega said minu seljalihased veidi harjumatult kõva vati. Kõigi teiste harjutuste juures aga peaksid saama kogenumad harrastajad raskusi lähema 3 kuu jooksul küll kangile juurde lisada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
Memberaga mehed mida te arvate sellest, kui naise reied on keskmisest jämedamad, kuid spordi tegemisest siiski vormis ja naine on muidu vormis, liivakellafiguurigaVäga bueno ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberMaitsev nüüd küll
, aga kas väga rasvarohke ei tule? Või, hapukoor ja philadelphia annavad kamba peale kokku peaagu 300g rasvu. Või ma eksin milleski?
pumper
MemberVanust oli 13. Kuna energia ja emotsioonidega ei olnud midagi ette v6tta, siis istusin velo selga ja tegin u 25km ringikese. See oli siis 19. 20. istusin teleka ees.
pumper
MemberMul on jällegi probleem aegajalt kõrvetistega. Aastaid tagasi oli see suurem probleem, kuid siis jälle paar aastat ei midagi, kuid viimase paari nädala jooksul on mul ikka üsna tihti kõrvetisi ikka olnud. Tean, et osaliselt põhjustab seda kohv. Ma peaaegu ei joogi seda, vahel lausa kuid. Olen ka viimasel ajal üsnatervislikult toitunud, kuid olen mõelnud järsku võivad kõrvetisi tekitada hoopiski toored aed- ja puuviljad, mis on vähe hapukad. Õunad näiteks. Ki ma joon kohvi korra nädalas umbes kaks tassi päevas, vaevlen kolm päeva kõrvetiste käes. Kahtlen, kas see tõesti võib olla kohvist. Ka mul on küüntel laigud, on seda old juba lapsest saati.Päris hea võimalus, et tegu maolimaskesta põletikuga, mida põhjustab sul helicobacter pylori. Kurda perearstile. Tehakse proovid ja värgid ja kui on nii, siis on mõistlik enne see värk terveks ravida, kui tekivad tõsised haavandid ja maovähk. Eestikeelset infot suht palju, 1 allikas siin.
pumper
MemberMõned head aastat tagasi oli Flexis artikkel sel teemal. Happelisi pole eriti meeles. Küll on meeles, et aluselisema reaktsiooni annavad paljud köögiviljad. Eriti redis ja kurk.
pumper
MemberBP foorumis oli kevadepoole üleskutse – link.
Küsi mõne BP treeneri käest. Nad oskavad kindlasti nõu anda.
pumper
MemberAga kas siis peale seda 2 kuud võib sellist teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui oled 2 kuud algajate kava teinud ja siis seda “kava” proovid, siis saad aru, et ega see ikka kava ei ole.
pumper
MemberVanus: 28
Haridus: bakalaureus
Amet: sysadmin
pumper
MemberHi, and welcome!
You’ve come to right place if you want to discuss fitness related stuff here in Estonia with Estonians. Almost everybody is here
pumper
MemberMõned sportimisega seotud vigastused minultki.
Orienteerumisvõistlusel metsast lagedale välja joostes täiega okastraati, armid on siiani kõhu peal.
Teine kord metsas joostes küljega oksa otsa nii jooksnud, et oli 2 õmblust vaja.
Soomes metsas joostes mööda kaljusid alla kukutud nii, et pool käsivart sai üsna nahavabaks.
Rattaga üle pea kiirusel u 25km/h suht hiljuti pinnatud asfaldil. Esimene kontakt maaga ja sisuliselt ainus, mis kogu paugu endale sai oli parema põlve pihta. Sel suvel enam ujumas ei käinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rattaga linnas kihutades kargas autode vahelt (st tänava poolt) järsku asotsiaal ette. Aega jäi reageerimiseks täpselt 0 sekundit. Huul õmblemisele, esiratas prügimäele ja parmotile keretäis.
Peale kergejõustikutrenni sai proovitud, kuidas oleks tänavakingadega kõrgust hüpata. Latil mõttetu 1.60. Äratõukel jalg hüppeliigesest välja. Jah, õigesti arvate – sissepoole. Tagajärg 3 nädalat kipsi.
Peale tõkkejooksu avastasin kord, et mõlema suure varba küüs jäi rõivistus lahti riietudes soki sisse. See oli valus.

Tagurpidi peakat purdelt hüpatud tundmatus kohas. Peaga otse põhja. Hea, et kael oli hetkel enam-vähem sirge, sain ainult põrutada, muidu olekski sinna jäänud.
Korvi rõnga külge sõrmed korduvalt puruks hüpanud, hüppeliigesega opil käinud, jalgu välja väänanud lugematu arv kordi, korvi mängides vastu seina kukkunud nii, et ninaluu mõrane.
See valik oli siis ehk mingi 5% või umbes nii igast jamadest. Tavaliselt satun ikka iga 3-4 kuu tagant traumapunkti. Hetkel millegipärast paus juba 8 kuud. Eks ole mingi suurem pauk tulemas.

pumper
MemberBodypump on minu jaoks müstika , aga kükk mitte. Otse alla ei ole õige tehnika. Kükki minnes peab liikuma kõigepealt puusaliiges ,siis alles põlv. Kui klotsid on kanna all saab jah otse alla minna , aga põlvi lõhub natuke.Aga võta siis vaevaks korra BP trennis käia. Saad äkki aru millest selles fooruminurgas räägitakse.
Bodypumbis kükke tehes peaks põlv kogu aeg pehme olema. St üleval mitte lukku minema. Ja kõige madalamas asendis ei tohiks põlv ulatuda ettepoole varvastest.
Jalad õlgade laiuselt. Kui varbaid natuke väljapoole suunata, siis minul on lihtsam harjutust sooritada. Kui liiga palju väljapoole suunata, siis see on juba veidi teine harjutus.
pumper
MemberOn aegu olnud, kui selle eest on isegi palka makstud mulle. Praegugi IT firmas.
Kui miskit suurt pole, siis natuke nokitseda ülla eesmärgi nimele ju võiks.
pumper
MemberTõstevöö ei ole küll vist see asi, mille muretsema peaksid. Kui jõusaalis kükke tegema lähed suuremate raskustega ja vähemate kordustega, siis on tõstevöö kasutamine soovitatav.
Püüa suhelda treeneriga. Ise ei pruugi peeglist kõiki neid detaile näha, mida treener näeb. Minu tagasihoidlik kogemus ütleb, et see on siiski tehnika küsimus. Kui valu/pinge liialt segab, siis proovi väiksema raskusega.
Ausalt öeldes oli endalgi BP-ga alustades sageli alaselg see, mis kõige rohkem ära väsis. Paari kuu pärast oli tehnika paremaks läinud ja alaselg sellise koormusega paremini harjunud ning probleem kadus. Kui aga pisted ja valu jätkuvad, siis puhka ja püüa (spordi)arsti konsultatsiooni saada.
-aron- ja kompanii, kui te ei ole võimelised lugema ja aru saama, millisesse foorumisse postitate, siis palun ärge tehke seda. Tõstevöö Bodypumbis ja ma eeldan, et naisterahvale — no kuulge …
AutorPostitused