pumper
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pumper
MemberJL tagumik olevat tehtud (rasva aetakse t2is…)… vaevalt, et seegi naturalne on. Oleks ta tumedanahaline, siis vast isegi usuks, et naturaalne.…nii, et rahakott selga, kui tahtmist on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>just, just.
aga kas kõik, mis internetis kirjutatakse ka tõele vastab? Gwen Stefani oli ka naiseks lõigatud mees – lõpuks tuli siiski välja, et jäi rasedaks ja sai emaks
pumper
MemberKuna ma olen meessoost, siis peaks ju loomulik olema, et unistan naisterahvastest: http://images.google.ee/images?hl=et&s…sa=N&tab=wi
Kui aga endale eeskujuks, siis Rühl, Markus Rühl. Ei midagi väiksemat.
pumper
Membermis siis – pulss või vererõhk?
Ja millise treeningu käigus? Pulss sõltub eelkõige treenija vanusest.
pumper
MemberKõige uuemad uuringud ei ole resveratrooli tõhusust palju rohkem kinnitanud kui varasemad. Selle imetoimet peetakse põhinevat osaliselt usul. Ei saa öelda, et mingit toimet ei ole, aga korralikku teaduslikku tõestust pole ka saadud. – naine mul just hiljuti uuris ühele firmale, et kas tasub ja toimib ja kas on mõtet toota.
pumper
MemberIgaüks, kel on sin foorumis üle kahe postituse, on ennast vähemalt korra lolliks teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nüüd oli lihtsalt 4Q… kord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberS E L G ???
november 6, 2009 at 3:45 p.l. in reply to: Vähki surnud pisitüdruk jättis perele salajasi sõnumeid. VIDEO! #232818pumper
MemberPaneme siis telkud ja raadiod ka kinni, et halba ei kuuleks.topeltkinni?
pumper
MemberKang ise on kerge.
Ainult 1,6-2 kg koos lukkudega. Et treenimata inimesed jõuvastupidavustreeningu käigus ennast alustuseks ära ei tapaks. Kui jõudu ja vastupidavust juba piisavalt, siis saab raskust otsa laduda piisavalt. Max raskus on 4x10kg.
pumper
MemberXanax aitab tõepoolest, ma võtsin üks õhtu prooviks 1g vist ja magasin nagu kott järgmine päev 10ni, niiet see ei ole vist hea variant, kui 6.30 vaja üles tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul endal selline probleem, et õhtupoole tuleb elu sisse ja uni läheb ära, mida rohkem kell saab. Pean üles tõusma 6.30, magama ei suuda kuidagi jääda enne 00-01, niiet väsimus kuhjub. Kui magaks peale tööd, siis ei saaks öösel üldse magada ja teeks sama välja. Olen proovinud kuuma piima meega ja igasuguseid muid trikke, mis siin soovitatud on juba, ei midagi. Olen siiski tähele pannud, et asi on vist seotud närvipingega. Kui probleeme on vähem,tuleb ka uni paremini ja varem. Ma ei pruugigi endale teadvustada närvitsemist mingi asja üle, piisab kui see alateadvuses närib ja kui ongi unehäired käes.Gramm xanaxit? 100 korda väiksem kogus on üsna kindel surm juba.
Milligramm ikka. Ühest tuhandikust grammist juba piisab ravitoimeks. Üledoos võib viia kooma ja surmani.
november 6, 2009 at 2:06 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #232798pumper
MemberBialystok on suht kole linn.
Lõuna-Poola linnad on aga superkenad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberNo Dünamost maksab kindlasti vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi vaevalt, et sealtki saab täpselt seda. Sport-tiedje.com näiteks müüb seda internetis, aga kas nad Eestisse ka saadavad, seda ei tea.
pumper
MemberVinge kava. Endal suht analoogne. Svunk on sees õla juures ja trapets ka õla-selja päeval. Jalapäeval oleks see nagu sadul sea seljas.
Traditsiooniline kolmeks jaotatud kava. Mina jõuan iga nädal lihasgrupi ühe korra läbi teha, sest teistele spordialadele kulub ka 4-5 treeningkorda ja saali tihedamini lihtsalt ei jõua. Kui aga 4-5 korda saalis nädalas, siis lihtsalt ilmselt järjekorras tegema: selg-jalg-rind-selg-jalg-rind—
Sellised mõtted tekkisid.
pumper
Memberpeaks vist alustama kasutatavate mõistete täpse defineerimisega.
kiirusvastupidavuse all mõistetakse ….? Maksimaalne vastupidavus on….?
See täpselt paika, siis saab neid järjestada nii ja teisiti. Kuidas vastupidavust üldse defineerida – läbi mille? Ja kuidas laias maailmas on?’
Ehk sai paar mõtet
pumper
MemberSoojenduseks ratas? Kindel, et sellest mingit soojendavat mõju on enne rinna, õlgade või käte treenimist?
pumper
MemberKasuta parem googlet. Näiteks konkreetselt GI kohta info leidmiseks pane otsingusse “site:fitness.ee GI”. Siinset php foorumi enda otsingut ei saada eluski nii heaks kui google otsing juba on.Vanemate teemade otsimiseks ideaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda võiks suisa promoda laiemalt.
Päris uute asjade otsimisel ei aita, sest googel pole seda veel jõudnud ära indekseerida enda jaoks.
-
AutorPostitused